Thuisleven.com

Malu Wilz nagellak

Mijn dochters zijn dol op nagellak. Ik heb dan ook een hele doos vol met allerlei kleurtjes aan nagellak, mijn jongste dochter kiest het liefste alle kleuren van de regenboog, mijn oudste dochter kiest gelukkig meestal 1 kleur uit. Ikzelf ben niet zo van de felle kleuren en ik ben dan ook erg verheugd dat ik deze nagellak gevonden heb. Een mooie pastel kleur van het merk Malu Wilz, daar wil ik mijn nagels wel eens mee (laten) lakken.

Malu Wilz

Malu Wilz is een Duits cosmetica merk van zeer hoge kwaliteit met strakke verpakkingen.
Het merk maakt allerlei make-up artikelen maar ook voor de persoonlijke verzorging verkopen ze producten voor mannen en vrouwen.

Malu Wilz nagellak

De nagellak van Malu Wilz heeft een hoge kleur intensiteit. De lakken zorgen voor een gelijkmatige aanbreng en hebben een glanzend effent.

Mijn mening over Malu Wilz nagellak

De kinderen hebben zelf hun nagels gelakt en bij mij ook en ook de teennagels mochten ook met deze kleur onder handen genomen worden.
De nagellak droogt snel, het borsteltje ligt gemakkelijk tussen de vingers. De nagellak is niet te dik en dus goed mee te lakken en daardoor droogt het dus ook snel. Na een week zit het er bij mij nog onbeschadigd op en ik werk in de thuiszorg dus ben altijd met mijn handen bezig. Een super nagellak dus.
Ook het eraf halen gaat goed. We hebben een potje nagellak remover in huis waar de meiden de vinger in kunnen stoppen, ronddraaien en zo wordt de nagel snel weer schoon. Ook met deze remover is het verschil goed te merken, de nagellak is er veel sneller af.
Op Bol.com zijn er producten van Malu Wilz te koop. De prijs van deze nagellak is € 15,71, best prijzig maar zeker zijn geld waard.

Voor wat meer inspiratie over dit merk kijk op hun website Maluwilz.de het zal je verbazen wat ze allemaal te bieden hebben. Voor diegene die niet zo goed is in Duits, er is ook een Engelse en Franse vertaling te vinden op de website. Rechtsboven in even op EN of FR drukken.

Wat vinden jullie van deze nagellak?

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics