Thuisleven.com
Ippies sparen voor cadeaukaarten
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaar Ippies in een van de 2.000 winkels

Spaar Ippies in een van de 2.000 winkels

Tegenwoordig bestelt iedereen wel eens wat online via een webwinkel. Als ik naar mijzelf kijk koop ik ondertussen denk ik meer online dan in een fysieke winkel. Winkelen is dan ook niet mijn favoriete bezigheid en online winkelen vind ik wel handig. Fijn om het in mijn eigen tijd en thuis op de bank doen. En wat niet goed is stuur je zo weer terug! De bezorgdienst van PostNL komt bij ons in de straat meestal tussen 18:00 en 21:00 uur ’s avonds. Dan zijn we toch meestal wel thuis, dus hoef ik bijna nooit pakjes bij de buren op te halen. Tijdens het online shoppen kun je Ippies sparen, gratis en voor niks maar wel met een mooie bonus voor jezelf! Lees snel verder om te ontdekken wat Ippies zijn en wat je er mee kunt.

Ruim 2000 winkels aangesloten bij Ippies

Een leuke bijkomstigheid is dat je bij online winkelen vaak ook Ippies kunt sparen. Ondertussen zijn er ruim 2000 winkels aangesloten bij Ippies. Ippies geeft ontvangen commissies terug aan de consument in de vorm van Ippies. Je gaat via Ippies.nl naar een aangesloten webwinkel. Zodra je een aankoop hebt gedaan worden je Ippies op je persoonlijke account bijgeschreven.

Eén Ippie is € 0,01 waard. Het verschilt per webwinkel hoeveel Ippies je per bestede euro of per bestelling krijgt. Die gespaarde Ippies kan je inwisselen voor cadeaus, cadeaukaarten, tickets of je schenkt het aan een goed doel.

Extra Ippies sparen

Wil je extra Ippies sparen dan kun je je aanmelden voor een panel. Je krijgt dan af en toe via de e-mail een uitnodiging voor een onderzoek. Zodra je het onderzoek hebt afgerond ontvang je hier ook Ippies voor.
En nodig je vrienden uit om Ippies te gaan sparen en jij ontvangt als beloning Ippies. Zo kan het sparen hard gaan.

Het overkwam mij alleen nog al eens dat ik wat besteld had bij een webwinkel en pas achteraf bedacht dat ik vergeten was via Ippies in te loggen. Zo ben ik bijvoorbeeld vergeten in te loggen toen ik een paar maanden geleden een weekendje weg bij Roompot boekte. Zo ben ik toch behoorlijk wat Ippies misgelopen. Sinds kort hebben ze daarom de spaarhulp. Deze spaarhulp kun je installeren. Zodra je een bezoek brengt aan een webwinkel waar je Ippies kunt sparen krijg je een melding. Door op deze melding te klikken activeer je Ippies Sparen en zo loop je nooit meer Ippies mis!

Lees ook:

Ik ben weer aan het sparen voor een cadeaukaart van Bol.com … En waar gaat u voor sparen?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik doe dit via voordeelplatform. Daar krijg je het gespaarde geldbedrag op je rekening gestort, erg fijn!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics