Selecteer een pagina

Ken je dat? Zit je door je foto’s te bladeren, dan wel digitaal of in een fotoboek en denk je “Waarom staan we er nooit met zijn allen op?”
Nou, dat had ik wel. En eigenlijk vond ik dat wel heel erg jammer.  Het is altijd of mijn man met de kinderen of ik met de kinderen, maar nooit eens wij samen of met zijn viertjes tegelijk.
En toen kwam er een mooie actie voorbij van ByBarbara fotografie.  Een vriendin van mij had door Barbara mooie foto’s laten maken op een fijne groene locatie en die vond ik er heel natuurlijk en stoer uitzien. Precies wat ik eigenlijk voor mijn gezin ook in mijn hoofd had.
Opa en oma zeurden ook al lang om een mooie nieuwe gezinsfoto en die had ik nog niet gemaakt. Dus dit was de uitgelezen kans om eens mooie foto’s op locatie te laten maken, waar we met zijn alle op konden staan.

Locatie voor de Fotoshoot

Ik had een mooie locatie uitgezocht bij ons in de buurt, maar helaas bleek de heide op het moment van de shoot helemaal droog en dor in plaats van mooi paars en groen. Maar Barbara had een mooie locatie in Geldrop waar we zo heen konden rijden. Op de parkeerplaats stond ze ons al op te wachten. Een vriendelijke, spontane vrouw die meteen het vertrouwen van de kinderen had gewonnen. Heel fijn want als ik zelf met de camera aan kom wandelen dan rennen ze meteen weg.

Het park dat ze vandaag als canvas gebruikt is heerlijk groen, rustig en schaduwrijk, wat super is voor de belichting van de foto’s. Ze neemt ons mee naar de mooiste fotoplekjes van de tuinen van de baron en daar schiet ze rustig haar foto’s van ons samen, het gezin bij elkaar en de kinderen samen. Zo hebben we na een klein uurtje wandelen en foto’s maken een hele mooie collectie foto’s op de camera. Ze laat ons af en toe ook even zien wat voor leuks ze heeft weten te vangen.
Echt, zo zou ik het zelf nooit voor elkaar hebben gekregen. Voor het eindresultaat moet ik nog even geduld hebben, de foto’s worden door haar voorgeselecteerd. Dan krijg ik ze met watermerk digitaal binnen en kan ik mijn top 10 van foto’s kiezen, die ze eventueel nog wat bewerkt en dan…. dan heb ik eindelijk een cadeautje om te geven aan de opa’s en oma’s en een mooie foto voor thuis aan de muur. Maar ook een hele fijne herinnering aan een hele leuke dag in het park!

ByBarbara heeft regelmatig leuke acties online staan.

Fotoshoot kids

€45, inclusief 5 prachtige bewerkte foto’s digitaal aangeleverd! (maximaal 3 kids, 4 kids of meer? 10 euro extra per kind)
€50, inclusief 10 prachtige bewerkte foto’s digitaal aangeleverd! ! (maximaal 3 kids, 4 kids of meer? 15 euro extra per kind)

Fotoshoot gezin/familie

€75, inclusief 10 prachtige bewerkte foto’s digitaal aangeleverd! €95, bij meer dan 10 deelnemers
De shoot duurt ongeveer 1 uurtje en na afloop krijg je 5 of 10 prachtige bewerkte foto’s digitaal aangeleverd.

Geverifieerd door ExactMetrics