Thuisleven.com > Winacties & bekendmaking > Dooky Seat Cover 0+ en Hoody (met winactie)

Dooky Seat Cover 0+ en Hoody (met winactie)

De 20 weken zwangerschap zijn gepasseerd. De check-up is gemaakt en alles ziet er goed uit. De voorbereidingen van de komst van onze kleine ukkepuk kunnen nu dus echt plaats gaan vinden. Omdat ik al 4 keer eerder moeder ben geworden heb ik wel de nodige ervaring in wat wel en niet handig is bij de aanschaf van een baby uitzet. Eén van de items waar ik voorheen nooit over nagedacht had, maar bij een baby met wagenziekte achter kwam was het gebruik van een autohoes. Niet verwonderlijk dus dat deze nu hoog op de prioriteiten lijst staat. In dit artikel vertel ik je waarom een Dooky Seat Cover 0+ en Hoody handig zijn, ook bij baby’s die niet wagenziek zijn.

Waarom een autohoes?

Heb je een prachtige Maxi-Cosi of kinderstoel voor de auto gekocht ga je hem verstoppen onder een hoes. Toch is het, zoals ik al eerder schreef, niet onverstandig om dit te doen. Een autostoel heeft namelijk veel te voortduren. Denk hierbij aan baby’s en kinderen die spugen, knoeien, zweten en de luier iets te vol drukken met alle gevolgen van dien. Op latere leeftijd komt daar nog het spelen bij en zal de autostoel met regelmaat onder de zand of modder zitten. Het hoort er allemaal bij en is hartstikke gezond.

Echter om nou elke keer weer de hele stoel uit de auto te moeten halen en onder de douche te moeten zetten om schoon te krijgen is een karwei waar je niet op zit te wachten. En daarom ben jij dus slimmer en maak je gebruik van een autohoes.

Dooky Seat Cover 0+

Dooky Seat Cover 0+

De Dooky Seat Cover 0+ is een hoes die speciaal voor de Maxi-Cosi gebruikt kan worden. Het is een universele hoes en past daarom op zo’n beetje alle Maxi-Cosi met 3- en 5 puntsgordels. De hoes is gemaakt van zacht, ademend Oekotex katoen en machine wasbaar. Zo laat je je (gebruikte) autostoel er fris en nieuw uitzien.

De cover is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kun je gaan voor neutrale kleuren of juist kleur bekennen met roze en/of blauw.

Dooky Hoody

Dooky Hoody

Met de Dooky Hoody bescherm jij je kindje tegen de (felle) zon. De Hoody biedt bovendien maximale UPF50+ UV-bescherming. Doordat de Hoody van katoen is, ventileert deze optimaal. Zo kan de warmte weg en blijft je kindje lekker koel. Lekker veilig op pad gaan dus.

Ook de Dooky Hoody is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kun je dus perfect matchen met de bijpassende autostoelhoes.

Hoe breng je ze aan en was je ze?

De Dooky Seat Cover 0+ is eenvoudig aan te brengen met klittenband en knoopsgat elastiek. Het verwijderen gaat net zo eenvoudig. Ook de Dooky Hoody is makkelijk te bevestigen (en verwijderen). Je trekt de stof om de kuip en over de beugel heen waarna je deze aan 2 kanten met het knoopsgatenelastiek vastzet. Doordat de stof wat rekbaar is spant deze mooi om de autostoel heen. Klaar voor gebruik!

Door regen, spugen e.d. kunnen beiden toch wat vuil worden gelukkig zijn beide items wasbaar. Beide zijn in de wasmachine wasbaar op 30 graden. Geen wasmachine bij de hand? Een handwasje met wat afwasmiddel volstaat ook prima. Na het wassen even laten drogen in de (buiten) lucht en voor je het weet zijn ze weer droog en klaar voor gebruik. In principe heb je dus ook geen tweede hoes nodig.

P.s.: op Thuisleven besteden we met regelmaat aandacht aan Dooky.

Welke Dooky items zijn bij jou favoriet?

Win

Wij mogen de roze Dooky Hoody & Seat Cover 0+ verloten onder de deelnemers. Om kans te maken op deze leuke prijs laat je hieronder weten waarom jij deze prijs graag wilt winnen. Laat tevens twee reacties achter onder andere blogs op Thuisleven.com.

We maken de winnaars op 21 april 2021 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

P.s.: volg je ons ook al op: FacebookInstagramTwitterPinterestTikTok en/of Youtube?

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en zwanger.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

16 reacties