CozyOak, de betaalbare houten vloer voor op vloerverwarming.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Vloer > CozyOak, de betaalbare houten vloer voor op vloerverwarming

CozyOak, de betaalbare houten vloer voor op vloerverwarming

Tot voor kort was de overtuiging dat een houten vloer, doordat hout blijft werken, niet te combineren was met vloerverwarming. Inmiddels weten we gelukkig wel beter. Een vloerverwarming voor op een houten vloer is zelf als hoofdverwarming mogelijk! Maak kennis met CozyOak, de betaalbare houten vloer voor op vloerverwarming.

Een houten vloer

Ach, wie wil er nu geen houten vloer. Het is niet alleen een lust voor het oog, want hout leeft. Het voelt ook nog eens als thuiskomen aan. Een houten vloer schept een gevoel van geborgenheid. Het past bij alle verschillende interieurstijlen en alle lagen van de bevolking. Dit maakt een houten vloer bijna universeel inzetbaar. En nu is er ook nog eens iets gevonden op de vloerverwarming voor op de houten vloer.

Vloerverwarming op een houten vloer

De CozyOak houten vloerplanken zijn speciaal ontwikkelt voor een optimale warmtedoorgifte en het warmtegevoel blijft hangen nadat de verwarming uitgezet is. Vloerverwarming is op zichzelf al duurzaam doordat de warmteafgifte een heel groot oppervlak bestrijkt, de hele vloer namelijk. Hierdoor kan je woning op een lagere temperatuur effectief verwarmd worden. Dat kost minder energie en is dus duurzaam. En dat is niet het enige wat duurzaam is aan de CozyOak houten vloer voor op vloerverwarming.

CozyOak, de betaalbare houten vloer voor op vloerverwarming.

Duurzaamheid

CozyOak vloeren worden geheel van FSC hout vervaardigd. Het benodigde eikenhout wordt geoogst in Europa. De houten vloer wordt in zijn geheel in Nederland geproduceerd. Dat scheelt weer enorm in de transportbelasting op het milieu. Doordat gebruik gemaakt wordt van materialen met de beste kwaliteit en er de tijd wordt genomen om het hout te drogen, gaat deze houten vloer ook nog eens langer mee. Als dat geen goed nieuws is, nog los van de betaalbaarheid, dan weet ik het niet meer.

Lees ook:

Wist jij dat een houten vloer met een vloerverwarming mogelijk is?

Bron afbeelding: CozyOak

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics