Thuisleven.com
Case Logic sleeve en laptoprugzak vervoeren elektronica veilig over straat.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Tassen etc. > Dankzij Case Logic veilig met je laptop of chromebook onderweg

Dankzij Case Logic veilig met je laptop of chromebook onderweg

‘Case Logic, Life Simplified’ is de pakkende tekst van een persbericht in mijn inbox. Case Logic ken ik als een specialist in tassen. Ze hebben zich voorgenomen om het transport van werk of school richting vrijetijd nu nog eenvoudiger te maken. Daar hebben wij zeker oren naar want we zijn niet geboren om te werken en we maken het onszelf graag gemakkelijk. Om te beginnen voor onze brugger die een chromebook veilig van-en-naar school te vervoeren heeft.

Case Logic tablet- en laptophoezen

Case Logic biedt een wijde range aan elektronica hoezen aan. Even afhankelijk van je maatvoering kom je bij tablet-, dan wel laptop/ PC hoes aan. De moderne benaming hiervan is sleeve. Je device glijdt als een hand in een passende handschoen. “It fits like a glove”. Sommige sleeves vertonen door een hengsel of handvat enorme overeenkomsten met een laptoptas.
Onze brugger volgt laptoponderwijs en heeft een chromebook van en naar school te vervoeren. Daar weet Case Logic wel raad mee.

Case Logic Chromebook sleeve.
Case Logic Chromebook sleeve.

Onze ervaring met de Case Logic Reflect Laptop Sleeve

Na nauwkeurig nameten van de chromebook komen we uit op 14″. Gelukkig bestaat er in die maat een keuze uit vele kleuren Reflect sleeves. Nu kan ze haar hoes een beetje mixen en matchen aan haar schoolspullen en eigen smaak. Na wat wikken en wegen wordt de kleur Graphite gekozen.
Na ontvangst volgt het spannende moment van het passen van de chromebook. De maten worden op de site van Case Logic gelukkig erg nauwkeurig aangegeven, dus het past. Het memory foam voelt zacht én degelijk aan. De rits is niet helemaal rondom te openen. Gelukkig maar anders is het risico van vallen van de schoollaptop alleen maar groter. Door de sleeve kan deze een stootje hebben en daar zijn we dankbaar voor. Dat scheelt weer een hele zorg. Nu ik nog.

Case Logic laptoprugzak

Dat is weer eens iets anders dan je laptop in een aktetas vervoeren. Lekker in een rugzak op de fiets naar het landje waar ik in de buitenlucht achter mijn laptop kan werken aan Thuisleven & Tuin- en Buitenleven. Ook hier meet ik mijn laptop nauwkeurig na met een meetlint en kom ik uit op de laptoprugzak 17,3″. Ik verwacht vervolgens een bakbeest van een rugzak, maar niets is minder waar. Hoe kan het nou zo smal zijn. Dat past toch niet… Wederom past de laptop perfect, dit maal in een taps toelopende rugzak. Het rugpand is lekker zacht door de valbescherming voor de laptop. Er zijn tal van vakken en andere opbergmogelijkheden voor mijn muis, oplaadkabel en paperassen. De schouderbanden zijn verstelbaar en met een extra band boven de borst vast te klikken. Aan de buitenzijde is er niets dat de waardevolle inhoud verraad.

Case Logic Laptoprugzak.
Case Logic Laptoprugzak.

Case Logic, Life Simplified

Met producten zoals laptop- en cameratassen, tablethouders en rugzakken voor school, universiteit of werk combineert Case Logic kwaliteit en stijl met slimme oplossingen voor een actief leven in de stad. De tassen en koffers zijn ontworpen volgens het motto Life, Simplified. Ze beschermen favoriete elektronische apparaten en spullen, die toch heel toegankelijk blijven en zien er bovendien heel stijlvol uit. De producten worden  wereldwijd op meer dan 100 markten verkocht. Case Logic maakt deel uit van Thule Group. 

Lees ook:

Ben jij al bekend met Case Logic?

*voor het schrijven van dit artikel zijn review exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics