Selecteer een pagina

Het is 1987, op dat moment ben ik dan zelf 9 jaar oud. Zo oud als dat mijn zoontje nu is, samen kijken we de nieuwste Transformer Film Bumblebee.
Blijkbaar kwam Bumblebee, toen nog onder de naam B-127, naar de aarde toe, waar hij zich schuilt houdt bij een autowerkplaats. Waar Charlie, gespeeld door Hailey Steinfeld, hem krijgt voor haar verjaardag. Zo leuk, herkenbare films, herkenbare muziek uit die tijd en de kapsels! Dat alles is het decor waarin deze film zich afspeelt en waarin we leren hoe Bumblebee, Bumblebee wordt. Het is moeilijk om deze film mooi te beschrijven zonder teveel weg te geven, maar ik ga het toch proberen.

Spin off

Bumblebee is de eerste Spin off van de Transformers Franchise.
Hierin leren we waarom de Transformers naar aarde komen en wie Bumblebee is. Charlie een Bumblebee op dvd.gloom en doom meisje probeert de oude auto van haar overleden vader aan de praat te krijgen, daarvoor komt ze regelmatig op de autowerkplaats voor onderdelen. Daar vindt ze een gele afgeragde Volkswagen Kever. Ze wil zelf graag een auto om van haar huis naar haar baantje op de pier te komen in plaats van op de brommer die ze nu rijdt. Maar deze Kever blijkt niet een gewone Kever te zijn en samen gaan ze het gevecht aan tegen de Decepticons die ondertussen ook op aarde zijn gearriveerd. Het technische meisje leert gelukkig weer een beetje vrolijk te worden door onze geel met zwarte strepen held.

Echt voor de fans van Bumblebee

Bumblebee op dvd.De meeste van ons hebben denk ik Bumblebee wel als favoriete Transformer in ons hart gesloten. Met zijn grappige opmerkingen die hij maakt via liedjes, film quotes en radio opnames. Ook is hij vooral de Transformer waarin onze personages mogen rijden. Als je kijkt naar alle afgelopen films, bijvoorbeeld de eerste drie films waarin Sam Witwicky (Shia LaBeouf) rijdt in Transformers en in  Revenge of the Fallen in Bumblebee. In Age of Extinction red Bumblebee ook mensen die anders hun dood tegemoet zouden vallen. Natuurlijk ontbreekt hij ook in The last Knight niet waar hij weer met Cade Yeager (Mark Wahlberg) probeert de boel te redden.

Lees ook:

#Voor het schrijven van dit artikel heb ik een review exemplaar ontvangen#

Geverifieerd door ExactMetrics