Andrélon Deluxe lijn- Curl & Shine shampoo
Thuisleven.com > Verzorging > Haarverzorging > Andrélon Deluxe lijn- Curl & Shine shampoo

Andrélon Deluxe lijn- Curl & Shine shampoo

Al mijn halve leven gebruik ik shampoo van Andrélon. Andrélon heeft veel verschillende haarverzorgingsproducten. Voor elk haartype is er wel wat. Op Andrélon vind je een overzicht van de producten.

Andrélon

Ik heb heel wat producten van Andrélon in de loop der jaren gebruikt, de producten zijn betaalbaar, mijn haar blijft goed en de shampoos ruiken goed. Een fijne geur vind ik ook altijd wel belangrijk. De producten van Andrélon bevallen dus goed, en als mij iets goed bevalt stap ik niet snel over naar iets nieuws. Althans, niet als het haarverzorgingsproducten betreft. Dat heeft voor een groot deel te maken met mijn haartype. Ik ben namelijk gezegend met een ‘krullenkop’ zoals mijn broertjes mij vroeger thuis regelmatig noemden. En een krullenkop lijkt misschien leuk en makkelijk, maar dat is niet altijd mijn ervaring. Wat dacht je van die springerige krullen? Die vaak eigenwijs zijn en rechtop blijven staan en dan vooral die ene voor op mijn hoofd. Echt, ik heb er wel eens als een teletubbie bijgelopen. Met die ene eigenwijze krul recht omhoog, precies op mijn voorhoofd. En wanneer het weer omslaat veranderen mijn krullen in een pluizige warboel en dan loop ik er als een ‘schaap’ bij (ook een uitspraak die ik thuis vroeger veel heb gehoord ;).

Testpanel

Afgelopen augustus zag ik een oproepje van Het Testpanel waarin ze 250 vrouwen zochten die de nieuwe Andrélon Deluxe Curl & Shine shampoo wilden uitproberen. Ik wist niet dat Andrélon een nieuwe lijn had ontwikkeld, en ik was eigenlijk wel nieuwsgierig. Ik schreef mij in, en na een poosje kreeg ik te horen dat ik mocht testen. Leuk!

Andrélon Deluxe Curl & Shine

Toen ik de shampoo ontving van het testpanel was ik meteen enthousiast. De shampoo zit niet in een standaard fles maar in een grote tube. De uitstraling ziet er al luxe uit. Zodra ik de tube openmaakte kwam er al een heerlijke fijne geur uit. Dit komt doordat de shampoo verrijkt is met buriti-olie. Op de site van Andrélon lees jeDe shampoo is verrijkt met buriti-olie, bekend om haar verzorgende en versterkende werking. Met Andrélon Curl & Shine geniet je van veerkrachtige, pluisvrije krullen met een stralende glans.”

Wat ik er verder van vond? Naast het feit dat hij lekker ruikt is de shampoo ook fijn in gebruik. Je hebt minder shampoo nodig dan de shampoo uit de fles. De shampoo voelt zacht aan, en na het wassen voelt mijn haar ook lekker zacht aan. De producten uit de Andrélon Deluxe lijn zijn iets duurder dan de gewone lijn. Klein nadeel is wel dat je de tube niet goed kan uitknijpen. De dop krijg je niet los, dus het wordt openknippen om de laatste restjes eruit te halen. Bij een fles gaat dat wel beter.

Zorgt voor veerkrachtige en stralende krullen zonder pluis

Op de verpakking staat ‘zorgt voor veerkrachtige en stralende krullen zonder pluis’. Dat vindt ik lastig te beoordelen. Ik heb in de testperiode een korte zomerkop gehad, dus de krullen die krullen wel. Ook zonder gebruik van shampoo. Nu laat ik mijn haar wat groeien en ik ben dan wel benieuwd wat de shampoo dan met mijn haar doet. Geven ze dan mijn krullen echt veerkracht? En als het weer gaat omslaan naar kouder weer, is mijn krullenbos dan echt pluisvrij? Dat kan ik eigenlijk niet geloven, maar omdat ik Andrélon het voordeel van de twijfel wil geven heb ik inmiddels zelf nog een tube aangeschaft. Ik ga nog even door met testen!

Lees ook:

Ben jij al bekend met de producten?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • En … nóg een tube geprobeerd afgelopen winter? Ben erg nieuwsgierig want probeer altijd weer iets nieuws te vinden om mijn pluizebol te temmen …

    • ja ik heb nog weer een tube gehaald. Toevallig vorige week nog weer een andere shampoo geprobeerd, maar die krullen en dat gepluis…..mijn haar werd er echt niet vrolijker van. Geen goede shampoo. Best lastig om een goed werkende shampoo voor je haar te vinden.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics