Thuisleven.com
Op pad met Pura en Sophie de Giraf.
Thuisleven.com > Er op uit > Reizen / onderweg > Op pad met Pura en Sophie de Giraf

Op pad met Pura en Sophie de Giraf

Afgelopen zomervakantie zijn wij met de kinderen 2,5 weken naar Rome geweest. Over de oudste kinderen maakte ik mij geen zorgen, immers zijn we al vaker in Rome geweest en beviel het de tieners goed. Alleen over Evi hebben we ons een beetje zorgen gemaakt. Want in de zomer kan het heel heet worden in Rome en ze zat net in de fase van kruipen en zelfstandig lopen. Uiteindelijk hebben we heel veel geluk gehad met Pura en Sophie de Giraf. Lees verder om te ontdekken waarom.

Drinken, drinken, drinken met Pura

Evi drinkt graag en veel op een dag. Het liefst drinkt ze nog steeds aan de borst. Toch vond ik het voor onze city trip naar Rome beter (en handiger) als Evi overdag zoveel mogelijk uit een fles zou drinken. Omdat we goede ervaringen met de Pura thermos sportfles en de Pura babyflessen hebben vullen we de collectie aan met een Pura thermos tuitfles van 260 ml (inclusief sleeve en bumper) en een Pura rietjesfles voor 325 ml (ook met sleeve).

Ik heb bewust gekozen voor een thermosfles zodat we ijskoud (letterlijk ijskoud) water in de ochtend in de fles konden doen en ze die ’s middags lekker koel kan drinken (de thermosfles houdt het drinken yoy 6 uur koud of warm). Voor de ochtenden hebben we de rietjesfles gebruikt. De sleeve en bumper zijn heel fijn voor de RVS flessen bij stoten en vallen. Bovendien geven ze de fles een leuke en moderne uitstraling.

Op pad met Pura en Sophie de Giraf.

Waarom Pura?

  • VEILIG: De enige 100% plasticvrije fles… dus geen veiligheidsrisico;
  • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS (#304 of 18/9 kwaliteit);
  • Silicone van anti-bacteriële medische kwaliteit;
  • MadeSafe™ gecertificeerd;
  • Verleng de levensduur van Pura flessen door te wisselen van dop. Hierdoor gaan de flessen levenslang mee;
  • Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood;
  • Fles wordt geleverd inclusief siliconen tuit, een siliconen reisdop en een siliconen sleeve.

En vooral omdat ze gewoon lekker makkelijk af te wassen zijn en/of de vaatwasser in kunnen. Enig nadeel is de sleeve die er een beetje moeilijk op en af gaat.

Je shopt de Pura flessen bij Kleine Giraf.

Spelen onderweg met Sophie de Giraf

Naast voldoende (koele) drank is het ook belangrijk om Evi zoet te houden met speelgoed. Voor vertrek heb ik dan ook wat nieuwe items voor Evi gekocht. Zo kocht ik van Little Dutch het poppetje Rosa en Loops Speelgoedringen Pink. Zo kon ik wat speelgoed aan de kinderwagen hangen zonder dat we het kwijt zouden raken. Beiden bleken een schot in de roos maar nog veel leuker vond Evi de Sophie de giraf Lights & Sound sleutel rammelaar. Deze is niet alleen super leuk om aan de kinderwagen te hangen maar ook aan de draagzak en aan de kinderstoel in de auto.

De Sophie de giraf Lights & Sound sleutel rammelaar heeft diverse knoppen en zodra die ingedrukt worden hoor je een een van de verschillende melodieën. Alle sleutels aan de rammelaar zijn gemaakt van zacht materiaal zodat er op gekauwd kan worden (ideaal bij doorkomende tandjes). Ook zit er een transparante bal in met daarin een kleine Sophie de girad en gekleurde balletjes om te draaien. En als laatste zit er een kleine spiegel in en een roller om te draaien om de karakters in het busje te veranderen. Kortom uren speelplezier gegarandeerd.

Op pad met Pura en Sophie de Giraf.

Beschermen tegen de zon

Om Evi, en de andere kinderen, te beschermen tegen de felle zon in de auto (ook handig in de herfst met een laag hangende zon) zijn de 2 Sophie de giraf zonneschermen ideaal. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen door middel van de zuignap in het midden. Compact op te vouwen dankzij het pop-up systeem. Maar vooral heel mooi ook om naar te kijken. Zie jij Sophie de Giraf? Zie je de schildpad en waar is poes?

Je shopt de Sophie de giraf items bij Kleine Giraf.

Op pad met Pura en Sophie de Giraf.

Steun Pink Ribbon met een Sophie de giraf aan je sleutelbos!

Ook dit jaar kleurt oktober weer roze en staat deze maand wereldwijd in het teken van aandacht voor borstkanker. Sophie de giraf steunt de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte en brengt daarom een speciale Pink October edition sleutelhanger uit, waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. Zo steun je niet alleen de strijd tegen borstkanker, maar krijg je ook nog eens een exclusieve roze mini Sophie de giraf aan je sleutelbos!

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. In 2021 waren er in Nederland ongeveer 18.000 diagnoses. De overlevingskansen zijn goed maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Onderzoek naar deze ziekte is dan ook heel belangrijk! ⁠Pink Ribbon is onderdeel van KWF kankerbestrijding en steunt projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en beter te kunnen behandelen. 

Prijs: € 5,00 via Kleine Giraf. Bestel snel want op=op.

Lees ook:

Wat neem jij mee op vakantie?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics