Thuisleven.com
Goedgemerkt sosbandje.
Thuisleven.com > Er op uit > Reizen / onderweg > Goedgemerkt de vakantie door (of op pad)

Goedgemerkt de vakantie door (of op pad)

Met kinderen op pad gaan is en blijft een onderneming. Of je nu een ochtend, middag, avond of hele dag weg gaat. Laat staan als je op vakantie gaat. Zoveel dat je mee moet nemen en waar je aan moet denken. Om geen spullen kwijt te raken kun je de spullen een merkje geven zodat jij en anderen ze beter herkennen. En mocht je ze toch kwijtraken kan de vinder je contacteren. In dit artikel deel ik graag een aantal top-vakantie-items van Goedgemerkt met je zodat ook jij met een gerust hart weg kunt gaan.

SOS naambandje

De SOS armbandjes van Goedgemerkt bestaan volledig uit 1 kleur waarin de naam, achternaam, telefoonnummer en eventueel een icoontje onuitwisbaar in wordt gegraveerd. Omdat de bandjes oersterk, watervast en duurzaam zijn is dit een echte must-have voor een dagje uit en de vakantie. Niet alleen gaat je kindje met een mooi armbandje de vakantie in maar ook kan iedereen zien wij hij/zij is en hoe ze jouw als ouders moeten bereiken.

Tip: Ook voor de eerste keren naar het kinderdagverblijf, peuterclub, school en zeker een verjaardagsfeestje kan het handig zijn om je kindje het naambandje te laten dragen.

Grote naamstickers als kofferlabel

Met de chaos deze zomer op de vliegvelden wist ik zeker dat ik graag mijn koffers en tassen goed wilde labelen. Met de grote naamstickers was dit een appeltje eitje. Op de stickers hebben wij onze achternamen, adres, telefoonnummer en zelfs het e-mail adres gezet zodat een ieder ons kan contacteren of de spullen na kan sturen indien nodig. Liever goed voorbereid dan een hoop gedoe achteraf. De stickers heb ik aan de binnen,- en buitenkant geplakt in de koffers en tassen. Maar zijn na de vakantie ook ideaal voor een broodtrommel, een bidon of fles en natuurlijk schriften, boeken etc. Kortom de grote naamstickers zijn multifunctioneel.

Goedgemerkt naamstickers.

Handig om te weten: de naamstickers kunnen 200 afwasbeurten mee, zijn vaatwasser, diepvries en magnetron bestendig en verkleuren niet. Bij extreme hitte, zoals een stoom-/magnetron-sterilisator kan de structuur van de labels wel veranderen en de kleur vervagen.

Kleine naamstickers in combinatie met schoenlabels

Een dagje strand, een middagje naar een (indoor) speeltuin of zwemmen bij vriendjes en vriendinnetjes thuis. Het zijn allemaal plekken waar kinderen wel eens de schoenen uit (moeten) doen. Ofschoon de schoenen in de meeste gevallen weer te vinden zijn, kan het ook wel eens misgaan. Dan zijn naamstickers die in de schoenen zitten toch wel verdomd handig.

Goedgemerkt schoenstickers.

Aangezien de naamstickers alleen niet voldoende plakkracht hebben, zijn er bij Goedgemerkt speciale schoenlabels te koop. Deze schoenlabels zijn doorzichtige stickers, met aan een zijde de tekst “deze schoen is van:”, die je over een kleine naamsticker heen plakt. Zo blijven de naamstickers beter en dus ook langer zitten.

Lees ook:

Wat zou jij absoluut niet kwijt willen raken, behalve je kind?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics