Thuisleven.com
vakantieoutfits van HemdvoorHem.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Genieten in de beste vakantieoutfits van HemdvoorHem

Genieten in de beste vakantieoutfits van HemdvoorHem

Voor velen betekent vakantie een pauze van je normale sleur. Een pauze van vroeg opstaan, naar je werk gaan, thuis komen, koken en voor de kids zorgen etc. En als je dan door de straten van populaire vakantiebestemmingen, zoals bijvoorbeeld, Milaan, Parijs, Amsterdam, etc. loopt, dan zou je ook kunnen denken dat sommigen van ons een pauze nemen van netjes gekleed zijn. Hoog tijd dus om de vakantieoutfits eens onder de loep te nemen.

Ook op vakantie goed voor de dag met vakantieoutfits

Toegegeven, ook ik draag op vakantie graag een korte broek en ruil het, min of meer verplichte, overhemd in voor luchtigere kleding. Maar toch wil ik ook op vakantie graag netjes voor de dag komen. Daarom ben ik erg blij met onze samenwerking met HemdvoorHem. Want dankzij HemdvoorHem kon tijdens onze vakantie ook dit jaar netjes en verzorgd door de warme straten van Rome slenteren en genieten van de lokale pizza en pasta in de vele restaurants die de stad rijk is.

Een overhemd met korte mouwen voor de nettere gelegenheid

Omdat het eind augustus erg warm is in Rome, koos ik 4 shirts voor de vakantieoutfits. Twee hoogwaardige polo’s voor een meer casual look en twee nette overhemden met korte mouwen voor een iets nettere uitstraling. Het eerste overhemd is van een van mijn favoriete merken Eterna. Het is een wit shirt met korte mouwen en een moderne fit (licht getailleerd). Ideaal voor hele warme zonnige dagen waarom je graag wat kleding draagt die niet te dicht op het lijf zit. Het feit dat het shirt niet doorschijnend is, helpt ook als bescherming tegen de felle zon.

vakantieoutfits van HemdvoorHem Marvelis.
Foto links bovenaan en onderaan zijn gemaakt in het park van Villa Borghese en de foto rechts bovenaan is gemaakt bij de Spaanse trappen.

Het tweede shirt is van Marvelis. Het heeft ook korte mouwen en een moderne fit. Maar de blauw, groen, witte ruit betekend dat het shirt over veel verschillende broeken van verschillende kleuren gedragen kan worden. Vooral erg prettig op vakantie is dat beide shirts echt strijkvrij zijn. Rechtstreeks uit de wasmachine op het droogrek meteen kreukvrij. De ideale outfit voor een bezoek aan de Sint Pietersbasiliek of een van de vele pauselijke kathedralen in Rome.

Polo’s voor een meer casual look

Ofschoon ik ook wel eens een T-shirt draag als het casual mag, heb ik toch een lichte voorkeur voor polo’s. Met name omdat een polo vaak toch net van wat hoogwaardigere materialen gemaakt is en dus wat langer mee gaat. Met het git zwarte shirt van Tommy Hilfiger kom je dan ook zeker goed voor de dag. Ofschoon zwart in de volle zon natuurlijk wat warmer is, is het feit dat je geen zweetvlekken ziet erg prettig. Het organisch pique katoen zit ook lekker om het lijf bij temperaturen boven de 35 graden Celcius. Een schot in de roos.

vakantieoutfits van HemdvoorHem Tommy Hilfiger shirt.
De bovenste foto is gemaakt bij Park of the Aqueducts, de plek waar ik Miranda in 2019 ten huwelijk heb gevraagd. De linkerfoto onderaan is gemaakt op Piazza Navona en de foto rechts onderaan is gemaakt in Ostia Antica.

Echter mijn absolute favoriet is de “kosmisch blauwe” polo van Lacoste Sport. De combinatie hoogwaardige katoen en elastaan zorgt voor een perfecte pasvorm en een aangenaam draagcomfort ook als het heel warm is. Het blauw is fel zonder storend opvallend te zijn en combineert perfect met jeans en allerlei soorten korte broeken. Ik ben vooral fan van deze polo omdat hij van alle shirts het koelste aanvoelde en ook na een hele dag zweten in 37 graden met een kleintje van 1.5 jaar oud in de draagzak nog steeds goed genoeg uitzag om je niet te hoeven schamen in een fancy restaurant.

vakantieoutfits van HemdvoorHem Lacoste poloshirt.
De rechterfoto is gemaakt in het Museo Etrusco Villa Giulia, de foto rechts bovenaan bij het Pantheon en rechts onderaan bij Porta del Popolo.

De beste outfits ook voor de herfst en winter bij Hemdvoorhem

Natuurlijk is de zomer nu wel langzaam voorbij. Maar ook voor de herfst is Hemdvoorhem de ideale website om de juiste kleding te vinden zonder uren lang slenteren door de stad, winkel in winkel uit om de juiste outfit te passen. En over de prijzen valt ook weinig te zeggen, zelfs met de huidige inflatie.

Lees ook:

Welke vakantieoutfits draag jij graag tijdens de vakantie?

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics