Drukke Dag Dierenarts.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Drukke Dag Dierenarts – De Vier Windstreken.

Drukke Dag Dierenarts – De Vier Windstreken.

Heeft jouw kindje altijd al willen weten wat een dierenarts op een dag doet? Dan is het boekje Drukke Dag Dierenarts zeker voor jullie weggelegd. In dit artikel lees je meer over dit boekje maar ook wat wij ervan vinden. Lees dus snel verder…

Drukke Dag Dierenarts.

Pfoe! Wat een drukke dag. Help de dierenarts als ze naar het hart van Buster luistert, Carla haar medicijnen geeft en een röntgenfoto maakt van Bella’s been. Door de interactieve flappen doe je zelf mee! Leer beroepen kennen en oefen de motoriek.

DRUKKE DAG is een geweldige serie over beroepen!

Wat vinden wij ervan?

Wat leuk dat de boekenserie “Drukke dag” steeds verder uitbreid met beroepen. Na de succesvolle boekjes “Kok”, “Brandweer” en “Boer” nu weer het interessante boek over het beroep van een dierenarts. Zeker omdat veel kinderen wel een huisdier hebben en/of van dieren houden.

In dit boekje wordt je meegenomen naar de praktijk van een dierenarts. Neem plaats in de wachtkamer om te wachten tot de arts de volgende patiënt roept. En van het luisteren naar de hartslag van een hond tot het maken van een röntgenfoto van een poes.

Ook in dit boekje is op elke pagina weer een flapje te vinden waarmee Evi actief mee kan doen. Voor nu vind ze de verschillende dieren vooral het leukst en met name de papagaai. Zou het zijn omdat die gewoon ontzettend interessant is of vanwege de prachtige kleuren? Hoe dan ook gaan we ook van dit boekje heel veel plezier ervaren.

Informatie.

Drukke Dag Dierenarts.
Auteur: Dan Green.
Illustraties: Dan Green.
ISBN: 9789051168891.
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 2+

Drukke Dag is een geweldige serie over beroepen! Eerder verschenen al: Brandweer, Boer en Kok.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review/recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties