Drukke Dag Dierenarts.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Drukke Dag Dierenarts – De Vier Windstreken

Drukke Dag Dierenarts – De Vier Windstreken

Heeft jouw kindje altijd al willen weten wat een dierenarts op een dag doet? Dan is het boekje Drukke Dag Dierenarts zeker voor jullie weggelegd. In dit artikel lees je meer over dit boekje maar ook wat wij ervan vinden. Lees dus snel verder…

Drukke Dag Dierenarts

Pfoe! Wat een drukke dag. Help de dierenarts als ze naar het hart van Buster luistert, Carla haar medicijnen geeft en een röntgenfoto maakt van Bella’s been. Door de interactieve flappen doe je zelf mee! Leer beroepen kennen en oefen de motoriek.

DRUKKE DAG is een geweldige serie over beroepen!

Wat vinden wij ervan?

Wat leuk dat de boekenserie “Drukke dag” steeds verder uitbreid met beroepen. Na de succesvolle boekjes “Kok”, “Brandweer” en “Boer” nu weer het interessante boek over het beroep van een dierenarts. Zeker omdat veel kinderen wel een huisdier hebben en/of van dieren houden.

In dit boekje wordt je meegenomen naar de praktijk van een dierenarts. Neem plaats in de wachtkamer om te wachten tot de arts de volgende patiënt roept. En van het luisteren naar de hartslag van een hond tot het maken van een röntgenfoto van een poes.

Ook in dit boekje is op elke pagina weer een flapje te vinden waarmee Evi actief mee kan doen. Voor nu vind ze de verschillende dieren vooral het leukst en met name de papagaai. Zou het zijn omdat die gewoon ontzettend interessant is of vanwege de prachtige kleuren? Hoe dan ook gaan we ook van dit boekje heel veel plezier ervaren.

Informatie

Drukke Dag Dierenarts
Auteur: Dan Green
Illustraties: Dan Green
ISBN: 9789051168891
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 2+

Drukke Dag is een geweldige serie over beroepen! Eerder verschenen al: Brandweer, Boer en Kok.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review/recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics