Thuisleven.com
Drukke Dag Dierenarts.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Drukke Dag Dierenarts – De Vier Windstreken

Drukke Dag Dierenarts – De Vier Windstreken

Heeft jouw kindje altijd al willen weten wat een dierenarts op een dag doet? Dan is het boekje Drukke Dag Dierenarts zeker voor jullie weggelegd. In dit artikel lees je meer over dit boekje maar ook wat wij ervan vinden. Lees dus snel verder…

Drukke Dag Dierenarts

Pfoe! Wat een drukke dag. Help de dierenarts als ze naar het hart van Buster luistert, Carla haar medicijnen geeft en een röntgenfoto maakt van Bella’s been. Door de interactieve flappen doe je zelf mee! Leer beroepen kennen en oefen de motoriek.

DRUKKE DAG is een geweldige serie over beroepen!

Wat vinden wij ervan?

Wat leuk dat de boekenserie “Drukke dag” steeds verder uitbreid met beroepen. Na de succesvolle boekjes “Kok”, “Brandweer” en “Boer” nu weer het interessante boek over het beroep van een dierenarts. Zeker omdat veel kinderen wel een huisdier hebben en/of van dieren houden.

In dit boekje wordt je meegenomen naar de praktijk van een dierenarts. Neem plaats in de wachtkamer om te wachten tot de arts de volgende patiënt roept. En van het luisteren naar de hartslag van een hond tot het maken van een röntgenfoto van een poes.

Ook in dit boekje is op elke pagina weer een flapje te vinden waarmee Evi actief mee kan doen. Voor nu vind ze de verschillende dieren vooral het leukst en met name de papagaai. Zou het zijn omdat die gewoon ontzettend interessant is of vanwege de prachtige kleuren? Hoe dan ook gaan we ook van dit boekje heel veel plezier ervaren.

Informatie

Drukke Dag Dierenarts
Auteur: Dan Green
Illustraties: Dan Green
ISBN: 9789051168891
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 2+

Drukke Dag is een geweldige serie over beroepen! Eerder verschenen al: Brandweer, Boer en Kok.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review/recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics