Drukke Dag Boer - De Vier Windstreken
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Drukke Dag Boer – De Vier Windstreken

Drukke Dag Boer – De Vier Windstreken

Heeft jouw kindje altijd al willen weten wat een boer op een dag doet? Dan is het boekje Drukke Dag Boer zeker voor jullie weggelegd. In dit artikel lees je meer over dit boekje maar ook wat wij ervan vinden. Lees dus snel verder…

Drukke Dag Boer

Pfoe! Wat een drukke dag. Help de boer als hij eieren raapt, de akker ploegt en de koeien melkt. Door de interactieve flappen doe je zelf mee! Leer beroepen kennen Oefen de motoriek DRUKKE DAG is een geweldige serie over beroepen!

Wat vinden wij ervan?

Of de kinderen er nu om vragen of niet, we leren ze graag alles wat we weten. En omdat we er de ene keer iets meer energie voor over hebben dan de andere keer is het des te fijner om wat hulpmiddeltjes achter de hand te hebben. Zo ook dit leuke kartonboekje.
Het boekje is niet alleen erg leuk om samen door te nemen, een echt voorleesboek is het namelijk niet, en je kindje kan dan achter de flapjes van alles ontdekken.

Informatie

Drukke Dag Boer
Auteur: Dan Green
ISBN: 9789051168471
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 2 jaar

In deze reeks is ook verschenen: Drukke Dag Brandweer (de recensie volgt spoedig op Thuisleven).

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Wat zou jouw kindje graag willen worden later?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe