Drukke Dag Brandweer - De Vier Windstreken
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Drukke Dag Brandweer – De Vier Windstreken

Drukke Dag Brandweer – De Vier Windstreken

Heeft jouw kindje altijd al willen weten wat de brandweer op een dag doet? Dan is het boekje Drukke Dag Brandweer zeker voor jullie weggelegd. In dit artikel lees je meer over dit boekje alsook wat wij ervan vinden. Lees dus snel verder…

Drukke Dag Boer

Pfoe! Wat een drukke dag. Help de brandweervrouw als ze langs de paal naar beneden glijdt, de brandslang uitrolt en het vuur blust. Door de interactieve flappen doe je zelf mee! Leer beroepen kennen Oefen de motoriek DRUKKE DAG is een geweldige serie over beroepen!

Wat vinden wij ervan?

Flappenboekjes… Als kind zijnde was ik er al gek op. Waarschijnlijk door de verrassing achter het flapje. In de boekjes van Drukke Dag zie ik ook weer heel wat flapjes voorbij komen op elke pagina. Achter elk flapje is een logisch vervolg van hetgeen er op de pagina gebeurd bijvoorbeeld; op de eerste pagina staat een klok met daaronder de tekst “Het is bijna…”. Zodra het flaje omgeslagen wordt zien we dezelfde klok alleen nu maakt hij een trillende beweging, staat er “tring – tring” bij met de tekst “… tijd om op te staan”. Op deze manier leert een kind niet alleen wat de brandweer dagelijks doet, maar leert het ook nog eens actie en het gevolg ervan.

Ik ben dan ook weer helemaal verkocht en kan niet wachten tot onze kleine meid iets groter is zodat ik het voor kan lezen.

Informatie

Drukke Dag Brandweer
Auteur: Dan Green
ISBN: 9789051168464
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 2 jaar

In deze reeks is ook verschenen: Drukke Dag Boer (de recensie volgt spoedig op Thuisleven).

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Wat zou jouw kindje graag willen worden later?

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe