Thuisleven.com
Drukke Dag Brandweer - De Vier Windstreken
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Drukke Dag Brandweer – De Vier Windstreken

Drukke Dag Brandweer – De Vier Windstreken

Heeft jouw kindje altijd al willen weten wat de brandweer op een dag doet? Dan is het boekje Drukke Dag Brandweer zeker voor jullie weggelegd. In dit artikel lees je meer over dit boekje alsook wat wij ervan vinden. Lees dus snel verder…

Drukke Dag Boer

Pfoe! Wat een drukke dag. Help de brandweervrouw als ze langs de paal naar beneden glijdt, de brandslang uitrolt en het vuur blust. Door de interactieve flappen doe je zelf mee! Leer beroepen kennen Oefen de motoriek DRUKKE DAG is een geweldige serie over beroepen!

Wat vinden wij ervan?

Flappenboekjes… Als kind zijnde was ik er al gek op. Waarschijnlijk door de verrassing achter het flapje. In de boekjes van Drukke Dag zie ik ook weer heel wat flapjes voorbij komen op elke pagina. Achter elk flapje is een logisch vervolg van hetgeen er op de pagina gebeurd bijvoorbeeld; op de eerste pagina staat een klok met daaronder de tekst “Het is bijna…”. Zodra het flaje omgeslagen wordt zien we dezelfde klok alleen nu maakt hij een trillende beweging, staat er “tring – tring” bij met de tekst “… tijd om op te staan”. Op deze manier leert een kind niet alleen wat de brandweer dagelijks doet, maar leert het ook nog eens actie en het gevolg ervan.

Ik ben dan ook weer helemaal verkocht en kan niet wachten tot onze kleine meid iets groter is zodat ik het voor kan lezen.

Informatie

Drukke Dag Brandweer
Auteur: Dan Green
ISBN: 9789051168464
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 2 jaar

In deze reeks is ook verschenen: Drukke Dag Boer (de recensie volgt spoedig op Thuisleven).

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Wat zou jouw kindje graag willen worden later?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics