Thuisleven.com
De Happy Box – maakt iedereen blij
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > De Happy Box maakt iedereen blij

De Happy Box maakt iedereen blij

Koopt u wel eens een geheel nieuw product in de supermarkt? Ik moet zeggen dat ik weinig echt nieuwe producten koop als ze in de supermarkt verschijnen. Maar het leuke van Geld Terug Acties en van een boodschappendoos zoals De Happy Box is dat je gratis of heel goedkoop nieuwe producten kunt proberen. Nou, daar ben ik wel voor in. Op Facebook kwam er een berichtje langs van De Happy Box en deze wilde ik wel eens proberen. Ik had op de website van De Happy Box al bekeken wat er in de doos zat en of het producten zijn die ik sowieso zou gaan gebruiken en de inhoud verraste mij positief! Je kunt natuurlijk ook De Happy Box bestellen en je volledig laten verrassen zonder dat je eerst op de website kijkt wat er in zit.

De Happy Box

In de Happy Box zitten volgende producten:
Antaflu – Hoest Mentol
Aspire – Apple / Acai
Bofinos – Nic Nac Biscuits
Bonduelle – Rode Kidneybonen (er zit ook een recept bij)
Go-Tan – Coconut Milk
Grolsch – 0.0% Radler Hero – Banaan / Aardbei (2x)
Hero – Multifruit (2x)
Holy Soda – Appel / framboos
K2r – Colour Catcher
Katja – ApeZuur
KitKat – Chunky Double Caramel (2x)
Lassie – Zilvervliesrijst + Spelt én quinoa (2x)
Lipton – Green Ice Tea
Maggie – Roerbakpasta Romige Kip
Mentos – Ice Cup Peppermint
Sanders – Varia Puzzelboek
Slurpfruit – Aardbei
Snelle Jelle – ZERO repen
Struik – Maaltijdsoep Tomaat
Sweeps – Veilig en Persoonlijk
Sweeps – Doeltreffend schoon
Tuc – Sweet Chili

Onze ervaring

Op woensdagochtend ging de bel en werd de doos bezorgd. De postbode waarschuwde mij al dat de doos zwaarder is als dat het er uit ziet. En inderdaad, best een zware doos. Deze aardige postbode bood daarom ook aan dat hij de voordeur achter mij dicht zou doen.
Mijn peuterdochtertje stond al te springen en in haar handjes te klappen bij het zien van een doos. “Open maken, open maken!”, zei ze met een grote glimlach. Nou, die weet ondertussen al drommelsgoed dat er in een doos die met de post komt leuke dingen moet zitten, nu alleen nog leren dat niet alles voor haar is. Zij kon dus al niet meer wachten. Dus snel de doos maar opengemaakt. En daarna was ze niet meer tegen te houden. Als eerst zag ze ‘fruitje’ die ze gelijk wilde hebben. Koekjes, snoepjes, drinken, alles wilde ze wel. Nou, vooruit dan, fruit is gezond moet je maar denken.

Slurpfruit Aardbei, Hero banaan/aardbei en Hero Multifruit

Wat ik zelf regelmatig koop voor mijn kinderen en superhandig is voor onderweg, zijn zakjes knijpfruit. Tijdens onze vakantie kregen de kinderen elke dag één zakje knijpfruit als we op pad waren. Ze zijn makkelijk mee te nemen en ook zonder knoeien op te eten. Mijn dochter van 2 kan het al helemaal zelf en mijn zoontje van 9 maanden is ook al aardig op weg om het geheel zelfstandig op te slurpen. Ideaal dus. Jammer dat er maar één zakje in de doos zit.
Wel zitten er nog 4 zakjes Hero Fruitpapje met granen in, in twee verschillende smaken. Deze zijn geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Ik kende deze zakjes met pap er in nog niet. Met enige regelmaat pureer ik fruit voor mijn zoontje en doe er dan pap doorheen. In het begin deed ik de pap bij zijn melk in de fles, maar helaas komt de pap niet door de speen heen. Dan maar door zijn fruit, hij vindt het erg lekker. Hoe makkelijk zo’n zakje ook is, vaak zijn ze best prijzig. Een doosje met 4 zakjes slurpfruit kost € 1,79 (bij de Jumbo) en Hero Baby fruitpapje is € 0,99 voor één zakje.
Ik houd het er maar bij dat knijpzakjes ideaal is voor onderweg, maar dat we het thuis best zelf kunnen maken.

Bofinos Nic Nac Biscuit

Het tweede wat ik onder de aandacht wil brengen zijn deze letter- en cijfervormige biscuitjes. Heeft u het wel eens in de winkel gekocht? Ik had het nog nooit gezien. Hoe leuk is dit niet voor kinderen die nu naar groep 3 gaan?! En misschien een tip voor een groep 3-juf voor de eerste schooldag?!
Ze zijn te koop bij o.a. AH voor € 1,49 voor een zak van 500 gram. Een complete koektrommel vol dus.
Hier word ik nu blij van 🙂 Mijn dochtertje heeft haar naam al opgesnoept. Ze begint nu een beetje interesse in letters te krijgen, kan ik eens met haar oefenen met haar naam.

Lassie zilvervliesrijst + spelt en quinoa

Heeft u deze al geprobeerd? Ik heb het nog nooit gekocht omdat ik eigenlijk niet weet wat ik er mee moet maken. En toch ben ik benieuwd. Heeft u een lekker recept? Laat het in een reactie hieronder achter. Het zou leuk zijn als er meerdere recepten ingestuurd worden, dan kunnen we ze bundelen en in een aparte blog op deze site zetten.
Een pak Lassie zilvervliesrijst + spelt en quinoa à 275 gram is te koop bij o.a. de Albert Heijn voor € 1,55.

Mijn conclusie over de Happy Box

De inhoud van de doos verraste mij. De meeste producten in deze doos zal ik zeker gaan gebruiken en/of opeten.
Het leuk van zo’n doos is dat er producten bij zitten die je anders nooit koopt vanwege bijvoorbeeld de prijs. En nu heb je ze toch een keer.
Een tweede voordeel is dat er producten bij zijn die ik anders nooit zou proberen omdat ik niet weet wat ik er mee moet, zoals de Lassie Zilvervliesrijst. Wie weet ga ik het nu vaker kopen als er een lekker recept in de reacties wordt geplaatst.
Het derde voordeel is de prijs. De Happy Box heeft een inhoud ter waarde van ongeveer € 40,00 en je hoeft er maar € 12,75 voor te betalen. En dat is ook nog eens inclusief verzendkosten. Ik heb het maandag besteld en woensdag was het al binnen.
Wat mij ook opviel is dat er van alles wat in zit; Hero fruitpapje voor baby’s, letterkoekjes voor kinderen, er zit iets bij om een maaltijd mee te bereiden, er zit drinken in, iets voor de lekkere trek, iets voor de gezonde trek, doekjes voor de schoonmaak, en een puzzelboek voor je eigen vermaak; voor elk wat wils zou ik zeggen.

Als er weer een nieuwe doos uitkomt ga ik ‘m zeker weer bestellen! 🙂
O ja … Ik heb mij nog steeds kunnen bedwingen om de KitKat – Chunky Double Caramel niet direct op te eten… Moeilijk hoor!

Lees ook:

Wat was jouw ervaring met de Happy Box?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

  • Leuk toch!?
   Toen ik in groep 3 les gaf een paar jaar geleden trakteerde er een meisje op zelfgebakken letterkoekjes. Voor een klasgenoten de letter van zijn/haar voornaam. Dat viel supergoed in de smaak.

 • Ik heb De Happy Box een berichtje gestuurd en zij hebben hierop de volgende reactie gestuurd:
  “De 12,75 was een speciale openingsactie voor het begin. Maar wij hebben een aantal kortingscodes in omloop gebracht voor familie/vrienden/kennissen van onze bestaande bestellers, zodat deze ook voor 12,75 kunnen bestellen. Deze kortingscode is happybox50. Het bedrag verspringt dan automatisch van 24,99 naar 12,75.”

 • Misschien een idee om ze eens te mailen….gewoon de link meesturen van je enthousiaste review en dan vragen hoe dat zit…;)

 • Er staat op de site het volgende: Ontvang voor slechts €24,99 inclusief verzendkosten de Happy Box boordevol producten bij jou thuis

  Je beschrijft dat de box 12,75 is….is dat met een bepaalde kortingscode oid?

  • Ik zie het inderdaad. Ik heb ‘m maandag nog “gewoon” voor 12,75 euro besteld. Dus zonder kortingscode. Jammer dat het duurder is geworden zeg… Geen idee waarom.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics