Thuisleven.com
Bad Neighbours 2
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Romantiek > Bad Neighbours 2, release 9/11/2016

Bad Neighbours 2, release 9/11/2016

Mac (Seth Rogen) en Kelly Radner (Rose Byrne) verwachten hun tweede kindje en ze zijn klaar voor de stap naar een groter huis. Ze moeten alleen nog hun huidige huis verkopen, maar Mac en Kelly krijgen nieuwe buren en dit keer zijn het meiden… Hoe erg kunnen die nou zijn? Het blijkt een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. Mac en Kelly zijn genoodzaakt om de hulp in te schakelen van hun vorige buurman Teddy (Zac Efron) om de dames van Kappa Nu tot de orde te roepen.

Bad Neighbours 2

Regie door Nicholas Stoller, die ook de nieuwe Storks film regisseerde en bad Neigbours 1. Bad Neighbours 2 heeft veelal dezelfde cast als de eerste film. Nu zijn ze alleen een paar jaar verder. Dochtertje Stella wordt al groot en heeft haar moeders speeltje als haar eigen speeltje omgedoopt. Omdat Kelly weer in verwachting is willen ze graag een groter huis. Maar omdat ze niet goed geluisterd hebben naar hun makelaar zitten ze aan een proefperiode vast. Laat het dan net zo zijn dat er een nieuwe Kappa Nu meiden vereniging naast hen in het huis komt wonen.
Mac en Kelly proberen nog om de meiden zover te krijgen de komende 30 dagen geen feest te vieren zodat zij hun huis kunnen verkopen. Maar de buren ruzie die daarop volgt is nog erger dan die in film 1.

De film heeft weer een aantal goede grappen, maar ook een paar erg smerige. Wie Bad Neighbours kent, kent ook de befaamde airbag scene. In deze film wordt daar leuk naar verwezen. Iedereen op kantoor die hoort van de ruzie rent in paniek weg, bang voor de ontploffende airbags. Op zich is de insteek van de dames van de vereniging niet verkeerd. Ze willen gelijke rechten als het gaat om het recht om feest te vieren op een vrouw waardige manier. Dat ze zich niet hoeven te kleden als Miley Cyrus om aandacht te krijgen van mannen. Al verlekkeren zij zich graag als Teddy (Zac Efron) zijn kleren op het podium uitrekt en een bijna Magic Mike waardige show opvoert. De film krijgt op het eind nog een beetje diepgang en wat wijze woorden. Maar hij is vooral weer erg lachen.

Informatie

Speelduur 88:00 minuten
Taal originele versie Engels
Ondertiteling Nederlands
Productspecificaties EAN 5053083074012
Film & Tv Humor Romantisch
Kijkwijzerleeftijd
Vanaf 16 jaar

Wil je hem zelf op dvd of blu ray hebben? Hij is bijvoorbeeld te koop bij bol.com voor €16,99.  Wil je hem shoppen, klik dan hier.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics