Thuisleven.com
Spuit Elf wordt brandweerolifant
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Spuit Elf wordt brandweerolifant

Spuit Elf wordt brandweerolifant

Spuit Elf wordt brandweerolifant is een vrolijk prentenboek over een dapper brandweerolifantje, van Harmen van Straaten. Het boek sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek ‘Worden wat je wil’. Want hoeveel kinderen dromen er niet van om later als echte held bij de brandweer te werken?

Spuit Elf wordt brandweerolifant

In de brandweerkazerne gaat het alarm.
De brandweerolifanten roetsjen langs de paal naar beneden en springen op hun wagens, op weg naar de brand.
Maar Spuit Elf is weer eens te laat.
Hij slaapt door alles heen.
Of hij zit net met een boek op de wc.
Of hij is zijn helm kwijt…
Hoe kan Spuit Elf toch brandweerolifant worden?

Wat vinden wij ervan?

Harmen van Straaten is hier in huis bekend door onder andere de boeken Hallo, hallo, wie brult daar zo?, Alle wielen in de file, Wat rijmt er op stoep…?, Retteketet! We gaan nog niet naar bed! en Rijmen met Joris puzzelt een dino. De verwachtingen van zijn nieuwe boek zijn dan ook hoog.

Zoals we van hem gewend zijn is ook dit boek weer knetterleuk! Sprekende illustraties en een pakkend verhaal. Heerlijk om bij weg te dromen.

Informatie

Spuit Elf wordt brandweerolifant
Auteur en illustraties: Harmen van Straaten
ISBN: 9789025881573
Uitgeverij: Leopold
Leeftijd: 4-6 jaar
Te koop bij o.a. Kinderboeken.nl

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

14 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics