Selecteer een pagina

De vrienden van Klorofil wonen heerlijk in hun natuurwereld rondom de Magische Speelboom. Daar gaan de kinderen naar school en shoppen ze in de Paddenstoel. Dankzij de Winterboom, de Winter Pickup en een nieuwe Klorofil familie kunnen de Klorofils vanaf heden ook op wintersport in een magisch sneeuwlandschap genaamd ‘Winterwonderland’. Met deze nieuwe Klorofil uitbreidingen worden de vele uren speelplezier weer flink uitgebreid.

De Winterboom in Winterwonderland

De Winterboom is een met sneeuw beklede boom waar van alles te ontdekken valt. Het meest opvallende en kenmerkende is waarschijnlijk het pop/up dak, dat we ook van de Magische Boom kennen. Onder dit dak zit een relaxruimte verborgen met zonnebedjes. Je komt er dankzij de skilift, aan de zijkant van de Winterboom. Met de slee of ski´s glijd je van de berg af aan de andere kant van de boom. Deze zijn te huren in de ski shop die je onder kunt vinden. Op de eerste etage is er een gezellige eetkamer met open haard waar de Klorofils na een aantal rondjes skiën en-of sleeën kunnen opwarmen. Op de tweede etage is een knusse slaapkamer.

Na het spelen is de Winterboom eenvoudig inklapbaar en dankzij het handvat kun je de Winterboom overal mee naartoe nemen. Wel zo handig met global warming.

De Winterboom in Winterwonderland.

Winter Pickup

Verdere afstanden te voet af leggen in Winterwonderland met winters weer is niet altijd even prettig. Gelukkig is er de Winter Pickup die tot wel vier Klorofil vriendjes kunnen vervoeren. Zowel op het dak als in de achterbank is er ruimte voor een snowbard of ski´s. En dankzij het dak dat makkelijk opengeklapt kan worden kunnen de Klorofils er makkelijk in en uit. Voor extra ski-pret is er nog een extra optie: de sneeuwvlok. Druk deze in en de figuurtjes op de slee, ski’s of snowboard worden op een magische wijze uit de achterbak gelanceerd! Dankzij het vervoer met de Winter Pickup kunnen de Klorofils extra lang sneeuwpret beleven.

Winter Pickup.

Klorofil familie

Intussen zijn er al meer dan 65 verschillende personagers binnen de Klorofil familie, zoals de familie Twittwit, Kastor, Browny, Nutnut en Panda. Bij elke speelset vindt je één of meerdere exclusieve figuren. Ook zijn er nog aparte Klorofils families verkrijgbaar, zoals de nieuwe winterspeelset met de familie Rendier, bestaande uit Sten, Astrid, Helga en Rudy, waar we in deze blog kennis mee hebben gemaakt.

Wat vinden wij ervan?

Dankzij deze uitgebreide Winterwonderland set is het speelplezier in een klap met heel wat uren speelplezier uitgebreid.

De nieuwe Klorofil speelsets zijn te koop bij de Kleine Giraf.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics