Thuisleven.com
Koningsdag 2021
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Koningsdag > Koningsdag 2021- Nationale TOOST

Koningsdag 2021- Nationale TOOST

Wie had kunnen denken dat we een jaar na Koningsdag 2020, ook wel Woningsdag genoemd, nog stééds vol in de Coronamaatregelen zouden zitten. Dat we nog steeds elkaar maar weinig kunnen zien. Dat een bezoekje aan de supermarkt nog steeds een ‘uitje’ is. Daarom is ook deze 2e Nationale TOOST weer van essentieel belang. Om het leven te vieren, om de moed er in te houden. Om elkaar een hart onder de riem te steken, naar elkaar om te zien. Daarom toosten we opnieuw met en op elkaar.

Nationale TOOST 2021

De Nationale TOOST vindt plaats op Koningsdag 27 april 2021 om 16.30 uur. En als we dan toch bezig zijn: geef dan ook een ‘borreltje’ aan een bekende die misschien wat eenzaam is en toost met hem of haar op het leven! En wat ook kan: doneer een ‘borreltje’ aan het Oranje Fonds. Dit geweldige fonds besteedt iedere cent van die 2,50 aan de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen. Proost!

Natuurlijk doe je mee!

Download op de site van Nationale TOOST een plaatje of gifje voor bijvoorbeeld onderaan je mail of op je website. Zo laat je aan iedereen zien dat je (natúúrlijk) meedoet met de Nationale TOOST 2021. En je spoort zo iedereen aan om óók mee te doen. Want: TOOSTEN DOE JE MET ELKAAR!
Koningsdag 2021 Nationale toost

Het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds werkt aan een samenleving waarin niemand er alleen voor staat. Dat kunnen we alleen bereiken als we het samen doen. Doe je mee? Oranjefonds.nl/meedoen

NB. De organisatie van de Nationale Toost heeft – in overleg met – het Oranje Fonds aangewezen als enige beneficiënt van de bijbehorende actie. Sponsoropbrengsten gaan volledig naar het Hulpfonds van het Oranje Fonds.

Lees ook:

Proost je mee tijdens de Nationale TOOST?

Bron afbeeldingen: Nationale TOOST

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics