Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Zomerpret in Avonturenpark Hellendoorn

Zomerpret in Avonturenpark Hellendoorn

Wat hebben wij als gezin toch een pret in Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn een groot aantal attracties waar we met zijn vijfjes in gaan. Voorheen moesten we nog regelmatig opsplitsen of op elkaar wachten. Deze zomer zijn twee mijlpalen bereikt: de jongste is krap 1.20 m. en de middelste heeft de 1.40 m. overschreden!

Zomerpret in Avonturenpark Hellendoorn

Ieder jaar zet Avonturenpark Hellendoorn zijn beste beentje voor om de vaste en de nieuwe gasten te vermaken. In 2019 zijn er maar liefst twee nieuwe attracties geopend ‘Fort Knalkruit’ en ‘Baba’s Ruimtereis’ en een nieuwe show ‘Baba en de Piraat!’
Deze zomer is er een nieuwe Stuntshow ‘De Drakenridders’, terwijl we nog bij moeten komen van de vorige High Dive Stuntshow. Het succes van Aquaventura Slidepark is ongeëvenaard. Voor entree naar de 11 waterglijbanen is een apart kaartje vereist (3.50 euro). En de Zinderende Zomeravonden staan wederom op de agenda.

Nieuwe attracties, Baba de Piraat in Avonturenpark Hellendoorn

De kleine gasten worden maar verwend dit jaar in Dreumesland. Baba de Piraat gaat op Ruimtereis en hij betrekt Fort Knalkruit met twee botsauto banen. De botsauto’s zijn niet zoals op de kermis fel verlicht en er wordt geen luide muziek gedraaid. Je zou de attractie prikkelarm kunnen noemen. Zo kan het kind op een rustige manier kennis maken met het botsen samen met papa of mama. Of als een echte kapitein helemaal alleen aan de junior zijde van Fort Knalkruit.

De Zinderende Zomeravonden

Wat een indruk hebben de Zinderende Zomeravonden in Avonturenpark Hellendoorn op onze dochters gemaakt. Tot ver in de avond door het pretpark dolen en de dag afsluiten met vuurwerk. En dan in de pikkedonker weer in de auto naar huis rijden. Onvergetelijk en zeker aan te raden. De Zinderende Zomeravonden zijn op woensdag 31 juli, 7, 14 en 21 augustus 2019.

Zomershow ‘De Drakenridders’

Tot 1 september 2019 is meerdere keren per dag de show ‘De Drakenridders’ te bewonderen. Deze zomershow staat in het teken van de jacht op de kroon die draak Hellendra onder zich houdt. Ze vliegt even van haar drakennest en de avonturiers slaan hun slag. Deze internationale artiesten duiken van grote hoogte of tegelijk in een ondiep bad. Er is volop interactie met het publiek en het verhaal is goed te volgen.

Onze ervaring in Avonturenpark Hellendoorn (met spoiler)

Het is hoogseizoen en dat is te merken op het parkeerterrein. Waar je ook geparkeerd (7 euro) staat het is maar een klein stukje lopen naar de ingang. De wachttijden bij de Sungai Kalimantan en Wild Waterval gaan richting het half uur, de drie kwartier. Het zijn onze favoriete attracties en we hebben het er graag voor over. De voorzieningen als restaurants en toiletten en de rest van het park kunnen de stroom bezoekers goed aan. Het is overal opgeruimd en schoon.
Nu onze dochters weer iets groter zijn, wordt het attractiepark nog leuker. Ze rennen door naar het volgende en gaan overal in. Zelfs de jongste gaat over de kop en heeft geen last van reisziekte. In het park blijkt dat de attracties tot 18.30 uur geopend zijn. Op de site van het Avonturenpark is 17.30 uur vermeld, een voordeeltje dus!
We sluiten de dag af met de High Dive Stuntshow die heeft minder vuur maar wel meer verhaal dan de voorgaande show. Het blijft spectaculair en we kijken onze ogen uit vanaf de eerste rij. Gelukkig loopt alles goed af en wordt de kroon opgedoken, al hebben alle kinderen wel een nat pak!?

Neem voor korting op toegangskaartjes een kijkje op de site van Avonturenpark Hellendoorn of maak gebruik van de spaaracties het tweede toegangskaartje gratis of Jumbo Dagje Uit Actie 2019

Lees ook:

Wat is jouw favoriet in Atraktiepark Hellendoorn?

*voor dit bezoek hebben we een uitnodiging ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics