Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Zakelijke en creatieve stempels

Zakelijke en creatieve stempels

Stel je moet meerdere keren hetzelfde noteren, dan kan het op een gegeven moment zijn dat je het behoorlijk zat bent. Dan is het fijn om een hulpmiddeltje te hebben die dat klusje in no-time voor je klaart. Dat hulpmiddeltje kan een stempel maken zijn. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

Voor de juf/meester

Mijn jongste dochter Iris zit nu in groep 4 van de basisschool. Zodra ze werkjes goed doet en haar gedrag erbij past wordt haar naam op het bord geschreven. Aan het einde van de dag mag ze een tattoo komen halen bij de meester (een stempel op haar hand).
Het is opvallend hoe ontzettend gemotiveerd ze door bijvoorbeeld een ronde stempel met duimpje erop raakt. Ook de stempels en stickers die ze kan verdienen door middel van een (huis)werk opdracht goed maken is bijzonder te noemen. En dat het niet alleen effect heeft op de jongere kinderen bewijst het gezichtje wel van de tieners die in huis rondlopen en ook hartstikke blij zijn met een stempel in hun gemaakte opdracht. Ofschoon de tieners op de middelbare school dat alleen laten merken als er niemand anders bij is…

Creatieve stempels

Als je veel knutselt en je wilt graag een “merknaam” aan je werkjes toevoegen dan kan een stempel de ideale oplossing zijn. Ook kun je je kaarten, enveloppen of cadeau’s die je inpakt opfleuren met de meest vrolijke stempels. En door bijvoorbeeld je sterretje of bloemetje in te kleuren met steeds weer een ander kleurtje houd je het bovendien ook exclusief voor de ontvanger.

Adres stempel

Zo door het jaar heen heb ik nooit zoveel moeite om mijn adres te schrijven. Maar zodra de kerstkaarten geschreven moeten worden en ik op de achterkant van de envelop ons adres wil parkeren dan ben ik dat na envelop 10 al behoorlijk zat. Nog niet gesproken over de lamme hand van al het schrijven. Immers schrijf ik ook in elke kaart een gedichtje voor de ontvanger en onze namen worden ook handmatig genoteerd. Hoe fijn is het dan om de adresgegevens met een simpele druk te “plakken”.

Zakelijke stempels

Wat je in je privé tijd kunt doen, is al helemaal handig als bedrijf. In een bedrijf worden er namelijk nog meer poststukken verstuurd. bovendien is er soms een datum nodig, of juist een vakje waarin iets ingevuld kan worden. Kortom ook dan komen die stempels goed van pas. Kijk hier voor een compleet overzicht van bedrijfsstempels.

Waarvoor gebruik jij wel eens stempels?

Lees ook: Visitekaartjes? Studentendrukwerk denkt met je mee!
Lees ook: Thuiswerken in stijl, zorg voor een relaxte omgeving
Lees ook: Solliciteren doe je zo

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Mijn man heeft een stempel voor zijn werk. Die kreeg hij een keer gratis toen hij visitekaartjes bestelde.
    Ik heb zelf vroeger voor mijn verjaardag een stempel met mijn naam gekregen. Ik weet nog hoe trots ik was, Volgens mij heb ik toen al mijn boeken vol gestempeld 🙂

  • Sowieso gebruik ik ze om kaarten te maken maar sinds kort heb ik van bedrijfsstempels.nl een hele mooie voor Lifestyle Mommy’s

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics