Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Visitekaartjes? Studentendrukwerk denkt met je mee!

Visitekaartjes? Studentendrukwerk denkt met je mee!

Als eigenaar van een bedrijf weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om de gegevens van mijzelf en mijn bedrijf uit te wisselen. Dit doe ik in eerste instantie al op de website zelf bij “samenwerken en contact”, ten tweede gebeurt dit automatisch als men een mail naar ons toestuurt en uiteraard mondeling. Alleen die mondelinge uitwisseling is erg onhandig als je met meer mensen spreekt op een dag of het niet kunt noteren. Juist dan zijn visitekaartjes een handige tool om uit te wisselen.

Visitekaartjes

Als je een visitekaartje juist ontwerpt kun je hiermee je naam, adres, website en zelfs je telefoonnummer en/of e-mail adres door geven. Het is daarom één van de onmisbare methodes om je gegevens uit te wisselen en bovendien ook één van de oudste drukwerkmethodes om gegevens uit te wisselen.

Tip: ook voor niet bedrijven is een visitekaartje handig. Hoe vaak gebeurt het immers niet dat een mailtje of een verhuiskaartje per ongeluk verdwijnen? Een klein visitekaartje die je kunt bewaren is dan wel heel erg handig.

Ontwerpen

Via de online editor van Studentendrukwerk kun je met gemak de meest creatieve visitekaartjes ontwerpen. Kies je voor een standaard template, knutsel je zelf op de website een visitekaartje in elkaar of lever je een PDF-bestand aan met daarop je ontwerp? Het maakt voor het bedrijf niks uit en ze zijn er compleet op ingespeeld.

Voor de visitekaartjes zijn er verschillende afwerkingen beschikbaar en uiteraard maak jij hierin de keuze. Kies je voor een matte of een glanzende uitstraling? Welk papiersoort kies je en wil je enkel- of dubbelzijdige bedrukking?
En wil je het visitekaartje liggend of staand ontworpen hebben? Keuzes, keuzes, keuzes!

Het enige waarin geen keus is zijn de afmetingen. De afmetingen van de kaartjes bij Studentendrukwerk zijn 8,5 x 5,5 centimeter groot en voldoen daarmee aan het standaard formaat visitekaartje.

Mijn ervaring

Via het online programma op de website ga ik aan de slag. Omdat ik graag een zelfontworpen kaartje aan de klant overhandig kies ik hier dan ook voor. Tevens vind ik een liggend kaartje prettiger dan een stand kaartje, maar ik denk vooral dat dit een persoonlijke mening is.

Afijn het programma werkt prettig en heeft ontelbare mogelijkheden. Het is dan ook wel even een job om het perfecte kaartje te ontwerpen. Meerdere malen stuur ik een printscreen door naar collega Linda om haar mening te vragen en uiteindelijk, na een paar uur werk, is mijn visitekaartje klaar.

Ik heb gekozen om zowel de voor als achterkant te bedrukken in dezelfde stijl. Alleen de tekst en afbeelding verschilt. Zo heb ik op de voorkant mijn contactgegevens staan en op de achterkant een korte samenvatting waar Thuisleven om draait.

De bestelling is zo gedaan en kort erna ontvang ik al de visitekaartjes, keurig verpakt, in de brievenbus.
Een beetje verbluft sta ik wel te kijken, ik ben namelijk erg onder de indruk van de kwaliteit en dat voor zo’n lage prijs! Kunnen die grote bedrijven waar je bijna dagelijks een mail van krijgt met korting niet tegenop! Met heel veel plezier ga ik de komende periode de visitekaartjes uitdelen. Te beginnen op de Huishoudbeurs.

Geef of krijg jij wel eens visitekaartjes?

Lees ook: Solliciteren doe je zo
Lees ook: Solliciteren doe je zo – Het interview
Lees ook: Zakelijke en creatieve stempels

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics