Selecteer een pagina

Veel kinderen vinden het slapen in het donker niet fijn. Dan zijn nachtlampjes een handige uitkomst. De overtreffende trap van nachtlampjes zijn de Yumi Yay nachtlampjes. Deze nachtlampjes zijn namelijk zodanig ontwikkelt dat ze niet alleen als nachtlampjes kunnen functioneren maar ook als vriendje. Lees er meer over in dit artikel!

Yumi Yay nachtlamp

De nachtlampjes van Yumi Yay zijn dé perfecte vriendjes voor je kleintje. Ze geven een hele nacht licht, of dimmen vanzelf na 20 of 40 minuten. Je kan dus zelf kiezen hoe je de nachtlamp van je kindje instelt. In een verpakking van Yumi Yay zit een nachtlamp, een bamboe charging station, een USB-kabel, een adapter én….. (tromgeroffel) twee covers.

De covers zijn de speelse vriendjes waarvan je er één om het lampje kunt doen en de ander veilig kunt geven aan je kindje om mee te spelen. Wilt je kindje graag de andere cover, dan wissel je ze eenvoudig om.

De covers zijn van kwalitatief food-graded silicone, super zacht voor kleine handjes (én mondjes). Handig om te weten: goedgekeurd als (elektrisch) speelgoed (EN62115, EN71) en vrij van BPA, Ftalaten en schadelijke stoffen.

Yumi Yay nachtlampjes is het perfecte vriendje voor je kindje.

Onze mening

Deze vrolijke nachtlampjes zijn echt ontzettend leuk en goed bedacht. Het werkt zoals je zou verwachten: draai aan het nachtlampje en hij gaat aan. Tik op het nachtlampje en hij brand feller. Tik er twee keer op en hij brand op zijn felst. Opladen gaat net zo eenvoudig: plug de USB-kabel erin, adapter eraan in het stopcontact en opladen maar. Het lijkt haast op een elektrische tandenborstel. Eenmaal opgeladen kan het lampje echt overal mee naar toe.

Maar deze nachtlampjes worden nog leuker als je er meer leven in brengt met de bijhorende voorleesboekjes. Billy, Finn, Otti en Tika nemen je kleintje mee op avontuur in de Yumi Yay wereld. De vier herkenbare verhaaltjes zijn een meerwaarde voor elk avondritueel en zorgen voor een gezellig momentje tussen ouders en kinderen.

Informatie

Yumi Yay nachtlampje. De nachtlampjes zijn er in 2 uitvoeringen: Billy en Tika & Finn en Oti.

  • 1 draadloos lampje, 2 verwisselbare siliconen covers
  • 3 standen: 40 min. feller licht, 20 min. zachter licht, heel de nacht zacht licht
  • Slechts 3 uren laden voor wel 20 uren autonomie
  • Perfecte grootte voor kleine kinderhandjes (hoogte 9cm, diameter 6cm)
  • Covers van kwalitatief food-graded silicone, super zacht voor kleine handjes (én mondjes)
  • Hoogwaardig laadstation van bamboehout met USB-kabel en adapter
  • Goedgekeurd als (elektrisch) speelgoed (EN62115, EN71)
  • Vrij van BPA, Ftalaten en schadelijke stoffen

Bedacht door Baby Matters.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics