Thuisleven.com
What if- je puzzel niet klopt met de afbeelding?
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Puzzels > What if- als je puzzel niet klopt met de afbeelding?

What if- als je puzzel niet klopt met de afbeelding?

Wat doe je als blijkt dat je legpuzzel niet strookt met de afbeelding op de puzzeldoos? Knipperen met je ogen, twijfelen aan jezelf en het controleren of subiet terugbrengen naar de winkel. Grote kans dat je een ‘What if- puzzel’ van Ravensburger aan het leggen bent.

What if- puzzels

Enige tijd geleden vul ik bij Ravensburger Global op Facebook mijn puzzelprofiel in. Ik word geselecteerd en mag een puzzel tot 2.000 stukjes uitzoeken. Ik twijfel even over een kinderpuzzel, maar klik op de website toch door naar volwassen puzzels- speciale puzzels-What if? Deze puzzels zijn gemaakt om je aan het denken te zetten. Het is daags na mijn verjaardag dus ik kies puzzel 10- The Birthday met 1.000 stukjes. De afbeelding op de doos laat een droomfeestje zien, maar wat nu als het diner in duigen valt, de champagne te hard bruist, probeer je dat nu eens voor te stellen.

What if van Ravensburger

Direct na ontvangst open ik de doos. Het lijkt mij verstandig eerst het kader te leggen, de zijkanten met hoeken. Ondertussen sorteer ik wat hoopjes hond, kat en keukenschort. Ik kom aardig wat puzzelstukjes met tekst tegen, maar niet allemaal dezelfde teksten als op de doos. De puzzeldoos bevat een clou, één afbeelding van een personage zoals hij op de puzzel is. Ik vind al snel uit dat de hond een andere plek heeft op de puzzel. Zou de hond de aanstichter van de rotzooi op de tapijttegels zijn? Ook hangt de banner met felicitatiewensen niet meer helemaal strak of zelfs op zijn kop? En ik heb meer ogen dan personen op de afbeelding, is er een ongenode gast?

Deze premium puzzel met softclick technology is circa 70 x 50 cm en het is één van de nieuwe puzzels van Ravensburger. Neem gerust een kijkje op de site voor meer 14+ puzzelplezier.

Lees ook:

Welke puzzels maak jij graag?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Voor mij zijn Wasgij Puzzels echt een musthave! Ik heb er zeker al 60 gelegd en het blijft iedere keer een verrassing wat er weer voor fraais uit gaat komen 🙂

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics