Puzzel met Ravensburger: Holiday Resort! en geniet van de vakantievoorpret.
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Puzzels > Puzzel met Ravensburger: Holiday Resort! en geniet van de vakantievoorpret

Puzzel met Ravensburger: Holiday Resort! en geniet van de vakantievoorpret

Zomervakantie voorpret en het plannen van je vakantie beginnen nu! En wat maakt de voorbereidingen nog leuker? Juist, de Ravensburger Holiday Resort puzzelserie! Ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen, brengen deze puzzels de vrolijke sfeer van een vakantiepark tot leven.

2 x 1.000 stukjes….

Toen ik deze puzzels ontving, realiseerde ik me dat 2 keer 1.000 puzzelstukjes bij elkaar leggen best een uitdaging zou zijn. Maar oh, wat was het de moeite waard! De afbeeldingen, geïllustreerd door Ray Nicholson, brachten niet alleen een glimlach op mijn gezicht, maar maakten het puzzelen ook tot een waar genot.

Een vakantiepark avontuur

Ray’s Comic Series, geïllustreerd door Ray Nicholson, biedt een levendig vakantieparkavontuur. Met grappige personages, dieren en een vleugje chaos, brengen deze puzzels de vreugde van een vakantiebestemming naar je woonkamer. Het vakantiepark bestaat uit 4 afzonderlijke puzzels die samen een boeiend verhaal vertellen.

Voor jong en oud

De Holiday Resort puzzels zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Dit maakt ze perfect voor familiepuzzelavonden waar zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het leggen van deze kleurrijke stukjes.

2 puzzels tegen elkaar aan en zie hoe prachtig de puzzels in elkaar overlopen als een geheel.
2 puzzels tegen elkaar aan en zie hoe prachtig de puzzels in elkaar overlopen als een geheel.

Premium kwaliteit voor een optimaal puzzelplezier

Ravensburger staat bekend om zijn kwaliteit, en de Holiday Resort puzzels vormen daarop geen uitzondering. Met antireflectie-oppervlak, extra dik karton, en linnen gestructureerd papier, bieden ze een ongeëvenaarde puzzelervaring.

Hoor het perfecte puzzelgeluid

Ervaar de bevredigende ‘klik’ met Ravensburger’s Easy Click Technology. Elk stukje past nauwkeurig in elkaar, wat niet alleen het leggen vergemakkelijkt maar ook een extra laagje plezier toevoegt.

Ravensburger’s Holiday Resort puzzelserie is niet zomaar een puzzel; het is een bron van vreugde, vermaak, en gezinsbetrokkenheid. Bestel deze prachtige puzzels nu, creëer herinneringen, en breng de vakantiesfeer rechtstreeks naar je woonkamer.

En nu wachten tot deel 3 en 4…

Lees ook:

Puzzel jij graag?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics