Xoomy pocket Dinosaurs
Thuisleven.com > Kinderen > Xoomy pocket Dinosaurs voor de echte kunstenaars onder ons.

Xoomy pocket Dinosaurs voor de echte kunstenaars onder ons.

Een klein doosje arriveerde gisteren met de post. Het plakband zorgde ervoor dat ik gelijk doorhad van wie het pakje afkomstig was, op het plakband stond namelijk het merk ‘Ravensburger’ afgedrukt. Eigenlijk hoefde ik het pakje niet eens open te maken om te weten wat erin zit. Namelijk de Xoomy pocket Dinosaurs (dat laatste mocht ik zelf uitzoeken een aantal dagen geleden). “Maar hoe kunnen we spelen als het pakje nog dicht zit” vroeg de jongste.

En daar had ze natuurlijk gelijk in, dus maakten we het pakje open en ging de jongste zoon er gelijk mee aan de slag. Terwijl ik checkte of er batterijen aanwezig waren had de jongste al door dat er een schroevendraaier moest komen. Niet veel later stond hij met een schroevendraaier klaar en was ik wijzer geworden dat ik eigen batterijen moest gebruiken. Geen probleem, die heb ik altijd in bergen op voorraad. Het klepje wordt open geschroefd en 3 batterijen gaan in het apparaat.

Hoe werkt Xoomy pocket Dinosaurs?

Meteen springt het lampje aan, ik schroef snel het klepje weer dicht en we drukken de ronde figuurtjes uit de vellen. De bijgeleverde, en op maat gemaakte, blaadjes kunnen onder de flapjes geschoven worden die de blaadjes vast houden en zoonlief kan aan de slag. Normaal gesproken vermijd hij kleuren als de pest. Ditmaal is hij in opperste concentratie en laat zich niet afleiden door zijn kleine zusje die ook graag wilt. Ik neem de kleine muppet mee en samen gaan we iets anders doen. Zo kan onze kunstenaar in alle rust verder kleuren.

Na een behoorlijke tijd komt hij een beetje teleurgesteld aangelopen. Hij heeft de dinosaurus af maar is erg tevreden over het oog. “Maar dat is helemaal niet erg” antwoord ik gelijk “door de extra blaadjes kun je er zoveel maken als je wilt en met de hoeveelheid aan stiften en kleurpotloden die in de kast liggen kun je eindeloos door gaan”. Trots loop hij weg en is hij toch maar heel tevreden over zijn allereerste dino. En dan is het tijd voor zijn kleinere zus. Trots gaat ze aan de slag met een andere dino. De komende tijd zal dit zeker een rage in het gezin zijn, zodra de nieuwigheid eraf is stoppen we hem stiekem in de vakantiekoffer en dan komt hij weer tevoorschijn als we weg zijn. Zo blijft het leuk.

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe