Glowing Twinkle Stars van University Games
Thuisleven.com > Kinderen > Glowing Twinkle Stars van University Games.

Glowing Twinkle Stars van University Games.

De laatste weken slapen de kinderen nauwelijks! We hebben geen rolluik en de rolgordijnen laten iets te veel licht door. Omdat we verhuisplannen hebben, laten we het maar even zo…
In de winter is er grappig genoeg het andere effect, het is dan namelijk te donker voor ze! Het lijken wel volwassenen die altijd klagen over het weer (te warm, te koud, te nat, te droog…). Maar dat “te donker” gaan we de komende winter periode wat aan doen.

Glowing Twinkle Stars van University Games.

Van University Games ontving ik namelijk drie verschillende verpakkingen Glowing Stars. In een verpakking vind je de sterren, maar ook plakmateriaal waarmee je de sterren kunt vast plakken. Het bevestigen van de sterren aan bijvoorbeeld het bed, de kast of een schrootjesplafond gaat erg eenvoudig. Je neemt namelijk wat van het plakmateriaal en plakt dit aan de achterkant van een ster. Vervolgens plak je het geheel op de gewenste plek, zorg er wel voor dat deze schoon is. Zo hecht het geheel beter en blijft het langer zitten.

Door natuurlijk en/of kunstlicht (lampen) laden de sterren zich op. Zodra het donker is zullen de sterren licht af geven. Er zit geen aan, -uit knop op de sterren. Maar na verloop van tijd zijn de sterren uitgebrand. Gelukkig zijn ze oneindig vaak op te laden met een lichtbron. Geven de lampen niet het gewenste effect dan kun je even met een zaklamp op de sterren schijnen. Hierna zullen ze harder gloeien.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

32 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics