Thuisleven.com
Glowing Twinkle Stars van University Games
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Glowing Twinkle Stars van University Games

Glowing Twinkle Stars van University Games

De laatste weken slapen de kinderen nauwelijks! We hebben geen rolluik en de rolgordijnen laten iets te veel licht door. Omdat we verhuisplannen hebben, laten we het maar even zo…
In de winter is er grappig genoeg het andere effect, het is dan namelijk te donker voor ze! Het lijken wel volwassenen die altijd klagen over het weer (te warm, te koud, te nat, te droog…). Maar dat “te donker” gaan we de komende winter periode wat aan doen.

Glowing Twinkle Stars van University Games

Van University Games ontving ik namelijk drie verschillende verpakkingen Glowing Stars. In een verpakking vind je de sterren, maar ook plakmateriaal waarmee je de sterren kunt vast plakken. Het bevestigen van de sterren aan bijvoorbeeld het bed, de kast of een schrootjesplafond gaat erg eenvoudig. Je neemt namelijk wat van het plakmateriaal en plakt dit aan de achterkant van een ster. Vervolgens plak je het geheel op de gewenste plek, zorg er wel voor dat deze schoon is. Zo hecht het geheel beter en blijft het langer zitten.

Door natuurlijk en/of kunstlicht (lampen) laden de sterren zich op. Zodra het donker is zullen de sterren licht af geven. Er zit geen aan, -uit knop op de sterren. Maar na verloop van tijd zijn de sterren uitgebrand. Gelukkig zijn ze oneindig vaak op te laden met een lichtbron. Geven de lampen niet het gewenste effect dan kun je even met een zaklamp op de sterren schijnen. Hierna zullen ze harder gloeien.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

32 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics