Thuisleven.com
Thuisleven.com > Buiten > Buitenspelen > Duik in een verkoelend plezier met de Little Tikes Dual Twister!

Duik in een verkoelend plezier met de Little Tikes Dual Twister!

Als er één ding is waar ik wel vrolijk van word, zijn het zomerse temperaturen. Immers na maanden de deuren en ramen dicht te hebben gehad (op het luchten na dan), is het weer fijn om de buitenwereld te betrekken bij de woning. Zo staat hier de serre open zodat er lekker in en uit gelopen kan worden en staan de ramen overal in huis open. Waar je ook komt in huis je hoort altijd wel iets van buiten. Hetzij de vogeltjes die vrolijk tjirpen, hetzij de vriendjes en vriendinnen die in en uit lopen maar ook het kabbelend water van de beek die voor loopt en het watervalletjes in de achtertuin. Maar zodra de temperaturen echt beginnen te stijgen kan het toch behoorlijk heet worden en dan is verkoeling toch wel prettig.

Verkoeling

Wat water in een bak of zwembad, speelgoed en goed ingesmeerde kids en je hoort ze uren lang niet meer. Maar hoe leuk is het om een cadeau te geven waarmee je het waterspel naar een hoger niveau tilt?
Met de Dual Twister van Little Tikes lukt dit zeker weten. Wij hadden het geluk deze te mogen testen en ik deel natuurlijk graag mijn mening.
Bij het openen van de doos valt mij gelijk op dat het noodzakelijke verpakt is. Geen overbodig plastic of karton heb ik kunnen vinden (prettig voor het milieu). Eenmaal alles uit de doos zie ik dat het in elkaar zetten van de attributen niet veel voorstelt. Twee dingen in elkaar klikken en de Dual Twister staat al in elkaar. Het bevestigen van de slang is ook eenvoudig mits je het juiste opzetkapje hebt om de tuinslang aan de slang van het apparaat hebt. Heb je deze niet haal je deze het beste even bij een winkel die spullen voor de tuin verkopen.

Onze ervaring

Heb je eenmaal alles aangesloten dan kan de waterpret beginnen. Doordat één of twee kinderen plaats nemen op de daarvoor bestemde plaatsen op de Dual Twister kunnen ze beginnen met draaien. Het water begint te spuiten en binnen no-time zijn de kinderen lekker nat. Ik vind het zelf een hele leuke combinatie aangezien de kinderen het heerlijk vinden om rondjes te draaien. Bovendien zijn kinderen gek op water. De Dual Twister versterkt deze twee elementen met elkaar. Uren speelplezier gegarandeerd! Enige wat jammer is is de leeftijd waarvoor de Dual Twister geschikt is (2 tot 5 jaar). Een variant waarbij, misschien zelfs 4, grotere personen plaats kunnen nemen zou helemaal het einde zijn.

Over Little Tikes

Little Tikes producten staan bekend om langdurige, fantasierijke en actieve plezier. Het kinderspeelgoed wordt aangeboden in een breed scala van diverse categorieën voor jonge kinderen. Hierbij kan gedacht worden aan Little Tikes waterspeelgoed, buitenspeelgoed, zandbakken, activiteiten gymnastiek, muzikaal speelgoed, glijbanen, speelhuizen, voorschoolse ontwikkeling, rollenspeelgoed en kindermeubilair.

Veelgestelde vragen

 1. Hoe eenvoudig is het om de Dual Twister in elkaar te zetten? Het in elkaar zetten van de Dual Twister is zeer eenvoudig. Het vereist slechts het klikken van twee delen in elkaar.

 2. Is de Dual Twister geschikt voor verschillende leeftijden? De Dual Twister is specifiek ontworpen voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

 3. Hoe werkt de waterfunctie van de Dual Twister? Zodra één of twee kinderen plaatsnemen op de daarvoor bestemde plekken en beginnen te draaien, begint de waterfunctie te spuiten voor verfrissend plezier.

 4. Is de Dual Twister duurzaam? Ja, Little Tikes producten staan bekend om hun duurzaamheid en langdurig plezier.

 5. Waar kan ik de Dual Twister kopen? De Dual Twister en andere Little Tikes producten zijn verkrijgbaar bij diverse winkels die speelgoed voor jonge kinderen verkopen.

Lees ook:

Vinden jullie kinderen het leuk om met water te spelen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

38 reacties

 • wat geweldig leuk!! onze kids spelen graag ik zie wat jij niet ziet en tussendoor een puzzeltje zo vermaken ze zich wel…

 • Iedere keer als mijn kids de reclame zien van the little tikes dual twister worden ze DOL!! Wat zou het leuk zijn om ze hiermee te mogen verrassen! We gaan dit jaar niet op vakantie dus het zou ergggggg goed van pas komen. Ook gaan we over het algemeen niet zo heel vaak ver weg maar als we dan gaan zorgen we dat we goed voorbereid zijn!

  Een cd met kinderliedjes doet wonderen. Kinderen voor kinderen is ook favoriet en zo hebben we al bijna een uur gevuld met lekker meezingen en luisteren.
  Een tasje voor beide kids deel ik uit als we niet erg ver meer van de bestemming verwijderd zijn. Hierin zitten leuke dingen die ze kunnen gebruiken als we aankomen of die leuk zijn voor onderweg in de auto. Vorig jaar heb ik beide kids een bellenblaas gegeven maar dat was iets minder succesvol. De achterbank was nat!
  Maar kleurboekjes, leesboekjes, balonnen, vliegers, schepjes en een zakje snoepgoed doen het ieder jaar weer erg goed! De tasjes zelf zijn ook nog eens functioneel want ik zorg ervoor dat ik van die gym/zwemtasjes gebruik. Ideaal om mee te nemen naar het zwembad of strand. En als laatste (en eigenlijk onmisbaar) is de tablet. Die moet altijd mee. Als was het maar zodat we gewoon televisie kunnen kijken op plaats van bestemming. Vaak huren we trekkershutten en die hebben geen televisie en zo nu en dan het nieuws kunnen zien, een leuke film of een serie is toch wel erg lekker.

 • Voor onderweg:
  – Zingen met zijn allen!
  – Ik zie ik zie wat jij niet ziet.
  – Boekjes
  – Luisterboek
  – Een lekker koekje/chipjes

 • Volgens mij plaatst hij mijn reactie niet, dus poging twee;). Sorry als er straks 2 reacties staan:)

  Wat een leuke actie! Wij houden onze zoontjes op de achterbank bezig met

  -filmpjes. Speciaal voor lange ritten heb we een schermpje.
  – eten en drinken. In kleine porties zodat ik vaak wat kan geven. Stukje appel, doosje rozijntjes etc.
  – een cadeautje. Onze jongens kunnen uren bezig zijn met een nieuw autootje.
  – cd of luistercd
  En voor als ze wat ouder zijn:
  – vakantieboeken of leesboeken
  -strips
  – achterbankspelletjes (bijv autobingo)
  – raadseltjes

  En ik hield zelf altijd een vakantieschriftje bij. Soort reisdagboek. Hier begon in onderweg al mee. Ik verzamelde van alles. (Pakjes suiker van de koffie onderweg tot een routekaartje en ga zo maar door)

 • Wat een super leuk ding heeft little tikes weer!
  Wij hebben voor de vakantiereis een schermpje voor een filmpje. Deze hebben de jongens anders niet in de auto en doet het daardoor erg goed. Verder heb ik een hoop mee kwa eten en drinken. Kleine porties zodat ik wat vaker wat kan geven. Stukje appel, Doortje rozijntjes etc.
  Ook neem ik vaak een klein cadeautje mee. Onze zoontjes kunnen zich uren vermaken met een nieuw autootje. En een cd met favoriete liedjes doet het ook altijd goed. Wat oudere kinderen zijn goed te vermaken met leuke acherbankspellejes (autobingo etc) leuke verkantieboeken of een leesboek. Ook doen raadseltjes en puzzelboeken het dan altijd goed.

 • Ik doe graag mee voor de kinderen, zullen ze geweldig vinden met dit warme weer.

  Groetjes Anneliese

 • ooh onze jongens van 6 en (bijna) 2 zouden de dual twister helemaal geweldig vinden! Ze kunnen zo leuk samen spelen en dan vooral met water. de jongste is gek op alles wat draait dus dit is een te gekke actie!
  Helaas heb ik niet de ideale tip voor onderweg, onze oudste kan niet goed over autorijden dus langer dan een uur zitten we niet in de auto…
  maar dan doen we altijd een spelletje wie het het langste vol kan houden niet te vragen : zijn we er al??
  en favoriet is toch wel hard mee zingen met kinderhits en bij elke tractor die we tegenkomen heel hard “trekker!!!” te roepen.

 • Hier gaan we voor de 2e keer op vakantie, de kinderen zijn 7 en 4. 2 jaar geleden was de eerste keer en wij zijn gelukkig gezegend met kinderen die zichzelf prima kunnen vermaken. Ze mochten ieders 3 dingen uitkiezen om in de auto mee te spelen en ze waren zo leuk samen . We hebben ook een dakraam in de auto en rijden vooral ‘s nachts zodat het voor de kinderen minder ver lijkt en toen ze allebei even wakker waren, hebben ze heerlijk naar de sterren gekeken.
  Voor dit jaar hebben we een aantal luisterboeken klaar liggen. De oudste is echt een boekenwurm en Sjakie en de chocoladefabriek hebben we laatst onderweg naar een uitje geluisterd. Vond ze echt prachtig.

 • oeps iets vergeten in mijn enthousiasme. Gelukkig slapen mijn twee kids snel en vaak in de auto. Verder doen we spelletjes, zingen we liedjes etc. De jongste heeft haar knuffel en de oudste heeft een tablet voor onderweg.

 • Wat een leuk ding! In de zomer buiten met water helemaal leuk, maar ook fijn dat het binnen kan. Hier zullen mijn kinderen veel plezier aan beleven, water en ronddraaiende dingen spreken altijd wel aan. Denk dat de buurtvriendjes ook snel komen kijken en meedoen.

 • Wij zijn eigenlijk nooit zover onderweg haha.
  3 jaar geleden een weekendje met de kinderen naar Barcelona met het vliegtuig geweest maar dat was snachts dus ze sliepen zowel onderweg naar het vliegveld als daar.
  En met een dagje weg zijn we maximaal 2 uurtjes onderweg; dan hebben we wel een tv-scherm in de hoofdsteun zitten (met koptelefoon) voor een dvdtje.
  Maar er gaan ook doeboeken mee waarin ze kunnen werken en natuurlijk doet een CD-tje het ook gewoon goed. En verder de klassieke spelletjes; ik zie ik zie / autobingo / hoofdsommen maken!

 • oooh die zouden mijn mannen helemaal te gek vinden! al moet mama hem natuurlijk wel eerst even zelf met papa uitproberen 😉
  Dit zou helemaal te gek zijn voor de vakantie!
  Wanneer we op vakantie gaan dan is het vaak best een stukje rijden met de auto.
  Ik doe altijd spelletjes zoals:
  – tractors tellen
  – met een woord beginnen en moet de volgende met de laatste letter van mijn woord weer een nieuw woordje verzinnen
  – rijmen op woorden is ook altijd leuk (vooral de vieze woorden die je eigenlijk niet mag zeggen als er andere mensen bij zijn)
  – proberen namen te lezen op de borden en topo te oefenen
  – liedjes zingen met elkaar
  -raadseltjes die we van te voren hebben opgezocht.
  – ik zie ik zie wat jij niet ziet
  – voetballen op een grasveld bij de parkeerplaats tijdens een tussenstop

  en als ze te moe worden dan zetten we een disneyfilm aan !

 • supercool. zoals mijn kinderen zeggen. het mooie weer houdt nog lang aan dus we maken heel graag kans:D

 • Prachtig idee! Wat een plezier kunnen de kids hieraan beleven… ik hoor onze Randy nu al zeggen ‘WOW’ :))

 • Voor een lange autoreis laat ik mijn kinderen dvd’s uitzoeken en mogen ze hun eigen speelgoedbakje vullen voor in de auto. Dit speelgoedbakje heb ik gekocht bij de Action.
  Verder gaan de volgende dingen ook mee voor de achterbank: bewaarmap met dvd’s, (doe)boekjes, magnetische schrijfbordjes, Vtech kidizoom, magnetische reisspellen van SmartGames, Tiptoi, vochtige doekjes, bidons, koekjes en hersluitbare zakjes (mocht er iemand misselijk worden).
  Bij de ANWB polsbandjes gekocht tegen wagenziekte die gaan ook mee (moet wel gezellig blijven natuurlijk).

  Ook print ik de route uit, zodat mijn meiden op de kaart kunnen aankruisen waar ze zijn.

  Verder neem ik twee fleecedekentjes mee voor op de achterbank.

  Vaak vermaken ze zich alleen al met dvds kijken. Maar om ervoor te zorgen dat ze geen vierkante ogen krijgen, gaat ie ook weleens uit.
  Als de dvd uit is, is het tijd om de omgeving in zich op te nemen, of een (doe)boekje, spelletje te pakken.

  We doen ook weleens een spelletje met z’n allen. Bijvoorbeeld ‘raad een woord dat begint met de letter …’ of ‘als je een roze auto ziet dan mag je een snoepje’.

  Of zet ik de wekker en als ie afgaat, krijgen ze een cadeautje of iets lekkers. Die kleine cadeautjes koop ik bij de HEMA, Zeeman of Action.

  En mocht je gaan vliegen neem een strandbal mee in je handbagage. Kan je ‘m opblazen en ermee spelen en zodra je het vliegtuig instapt weer opruimen.
  Dit waren onze tips. Stuur je nog een foto via de mail.

  En ja we doen heel graag mee voor de Little Tikes Dual Twister. Ga graag het duel aan met mijn man….. uh ik bedoel het is voor de meiden en natuurlijk mijn gastkinderen. Super leuk.

 • Onderweg gaan kleurboeken, doe boeken, leesboekjes en knuffels mee.
  Ook ik zie ik zie wat jij niet ziet blijft leuk
  Of kleur auto kiezen. Degene die de meeste auto’s in die kleur voorbij ziet komen wint (bij oudere kan het natuurlijk ook een merk zijn)

 • Een autobingo (dingen die je onderweg zou kunnen zien in een tabel zetten (met foto), plastificeren en vervolgens een uitwisbare stift erbij)! Ideaal voor onderweg <3

 • Luister cd’s die ik huur bij de bieb. Worden hele boeken voorgelezen. Stoort verder niet vind ik. Meer wat voor al iets oudere kinderen bijvoorbeeld Kruistocht in spijkerbroek, uren plezier /afleiding .

 • Wij waren thuis ook altijd met ons 4-en maar gingen niet op vakantie (woonden buitenaf op een boerderij) maar als we dan een keer een dag weggingen (zo’n oude Mercedes station reden mijn ouders in) zaten er 2 op de achterbank en lagen er 2 in de kofferbak (kun je je nu toch helemaal niets bij voorstellen) en zo gingen wij op weg naar een pretpark in de buurt. Na 15 minuten moest de eerste naar de wc en werd er steeds gevraagdof we er al bijna waren.
  Mijn ouders hielden ons rustig door een stapel boekjes/tijdschriften of het spelletje ik zie ik zie wat jij niet ziet….
  Of op de terug weg wie het langst stil kon zijn of het langst de ogen dicht kon houden
  Voor mijn zoon (2) neem ik een magisch tekenbord mee of zijn microfoon zodat hij live verslag kan leggen van alles wat hij ziet.
  Aangezien wij niet op vakantie gaan , lekkere communicatie hier thuis, vriendlief en ik hebben njet gelijk vakantie hebben gaan we lekker spelen in de tuin, aangezien het niet wild genoeg kan gaan is dit het ideale vermaak
  Insta:ennad22
  Twitter @nne5
  Fb:Anne.dierselhuis

 • Mijn kleinkinderen houden wel van een speeltuig in de tuin waar een waterballet bij komt kijken. Het zijn echte waterratjes.
  Graag doe ik mee voor deze Dual Twister van Little Tikes, dit wordt vast een groot succes.
  Ik hield mijn kinderen altijd rustig in de auto met een tas vol kleine cadeautjes en wat snoep, waar ze elk uur iets uit mochten pakken. Daar zat van alles in, zoals o.a. een kleurboek, kleurpotloden, boekjes, speeltjes enz. Zo hadden wij nooit last van kindjes die zich verveelden. En natuurlijk om de twee uur stoppen en iets eten of drinken , een spelletje doen of wat wandelen. Wij hadden gemakkelijke kinderen die af en toe in slaap vielen en dan was het lekker rustig in de auto.

 • Ik reis graag s nachts dan kunnen de kinderen slapen in de auto. Verder is eigen muxiek of de tablet erg fijn op lange stukken.
  Met de oudere kinderen doen we ook vaak rijmspelketjes of woordspelletjes (verzin zoveel mogelijk woorden met een bepaalde letter of een woord met de laatste letter van het vorige)

 • Leuk ik doe heel graag mee voor mijn kids. Wat wij doen bij een lange autorit. -Luistercd’s en liedjes
  -samen liedjes zingen
  -eigen koptelefoon en mp3
  -boekjes mee
  -De kleur de kleur is en dan raden..
  -Raden over welke wateren/brug we gaan (zijn ze nog te jong voor maar de oudste vind het wel interessant
  -Op de tablet
  -knuffels mee voor het slapen
  – kleuren op zo’n reistafeltje
  -raamstickers
  -zelf even achterin gezellig er bij gaan zitten
  -zwaaien naar iedereen
  En af en toe wat lekkers/eten en drinken tussendoor en zo komen wij de autorit wel doorVooral het gezellig maken en de autorit al zien als de vakantie!

 • Roze.

  Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Ik wil deze prijs gebruiken om mijn buurvrouw met heel gelukkig te maken met deze mooie prijs
  Kom maar op!
  Ben dr klaar voor.
  Succes en duimen..

  Renate R C Van Zijp Troost

  Sebas Zijp

 • Wat supergaaf! Toevallig zagen mijn dochtertjes dit van de week op de tv en toen zeiden ze al “kijk mama dat is leuk! Dit zullen ze echt helemaal te gek vinden als ze weten dat je hem kan winnen. Ik doe graag mee. Echt op vakantie gaan we niet maar als we een dagje weggaan nemen ze meestal een boekje of de tablet mee in de auto. Of ze zijn gewoon lekker naar buiten aan het kijken. En op de terugweg zijn ze meestal wel moe en vallen ze met hun knuffels in slaap die natuurlijk ook mee moesten

 • Wij zijn onderweg zoet met boekjes, puzzels, kleine spelletjes of zoek opdrachten naar dingen die we buiten zien. En als we het helemaal zat zijn doen we even de dvd speler aan voor een filmpje. Dit ziet er uit als geweldig veel speelplezier, ik loot graag mee

 • Met 3 meisjes van 5, 2.5 en 5 mnd hebben we hier lang iets aan! Vinden ze vast erg leuk!

  Hier vinden ze auto rijden niks aan. Oudste 2 hebben last van wagenziekte. We gebruiken sea-bands en sinds kort krijgen ze een zonnebril op dat lijkt erg goed te helpen!

  We gaan dus nooit zo ver weg op vakantie. Max 1.5 uur rijden.
  Meestal rond de middag zodat ze moe zijn en nog in slaap vallen. De oudste doet dat niet altijd meer.
  We hebben nu Jip en Janneke luister cd s gekocht. Dat vind ze leuk! Haar zusje van 2.5 ook al, ze verteld de verhaaltjes al na.

  Ergens mee spelen of een filmpje kijken werkt helaas niet bij wagenziekte, dan ben je snel misselijk. Ik heb er zelf ook snel last van. Het beste kun je maar vooruit kijken.

  Niet echt een top-tip (al zijn luister cd s erg leuk!) alhoewel de tip zonnebril bij wagenziekte ik nog niet tegen ben gekomen. Wij denken door rustiger beeld dat je er minder last van hebt.

  Groetjes Anita

 • Hier houden ze hun meestal bezig met hun tablet,maar ook als ik gewoon een pen en blad heb kan ik mijn jongste wel even bezig houden , ze rekent of schrijft dan allerlei leuke en gekke dingen op
  Deze prijs zou ze ook geweldig vinden en haar mee bezig kunnen houden haha dus kansje wagen en duimpjes omhoog

 • Super leuk hier maken we graag kans op.

  Voor onderweg:
  – autobingo wat zie je onderweg en dan kan je die aanstrepen
  – uitveeg tekenbord leuk om te tekenen en galgje te spelen
  – kinderliedjes aanzetten en hard meezingen
  – k3 speeltelefoon met spelletjes, liedjes enz
  – tekenboek of spelletjes boek

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics