Thuisleven.com
Little Tikes Watertafel Piratenboot
Thuisleven.com > Buiten > Buitenspelen > Ultiem waterpret met de Little Tikes Watertafel Piratenboot

Ultiem waterpret met de Little Tikes Watertafel Piratenboot

Wij ontvingen van onze lezers het verzoek om buitenspeelgoed te testen, met specifieke interesse in een watertafelset. Aangezien wij thuis de Little Tikes Watertafel Piratenboot hebben, leek het ons passend om hier een review over te schrijven.

Little Tikes Watertafel Piratenboot

Ahoy daar! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Deze set wordt geleverd met twee speelfiguren die klaar zijn voor avontuur op zee. Daarnaast bevat het een haai die water spuit, een waterkanon met een nieuwe en verbeterde pomp, een op te halen anker en een fontein die voortdurend stroomt. Met al deze spannende functies zul je gegarandeerd urenlang waterplezier beleven!

Houd het water in beweging met de pomp of door water te gieten in het kraaiennest en zie hoe alles draait. De tolletjes zorgen voor een stroom van water in het schip, waardoor drijvende voorwerpen bewegen. Kinderen kunnen mikken en water spuiten met het waterkanon, terwijl het roer van het schip kan draaien voor nog meer interactief spel. Het anker kan omhoog en omlaag worden gehaald door aan het handvat te zwengelen, waardoor ze een echt zee-avontuur kunnen beleven. Geschikt voor jonge zeelieden van 2 tot 6 jaar oud.

Onze ervaring

Bij aanschaf hebben we specifiek gelet op de leeftijdsgeschiktheid van het product. De watertafel Piratenboot van Little Tikes biedt een breed scala aan leeftijden waarvoor het geschikt is, wat voor ons een groot pluspunt was. Het in elkaar zetten van de boot was eenvoudig dankzij de bijgeleverde instructies. Zodra de boot klaar is, kan er ongeveer drie volle emmers water in. Uiteraard kan er ook minder water worden toegevoegd. Het spelen kan beginnen zodra de watertafel gevuld is. Met het meegeleverde emmertje kan water in de mast worden gegoten, waardoor de radartjes gaan draaien. Kinderen kunnen met bootjes varen en elkaar met water besprenkelen.

Nadat de kinderen zijn uitgespeeld, kan het water eenvoudig worden afgevoerd door de stop te openen. Voor wie ecologisch wil zijn, kan het opgevangen water worden gebruikt om planten water te geven. Helaas blijft er soms vuil achter in de boot, maar dit kan worden verholpen door de boot op zijn kant te zetten en af te spoelen. Het is belangrijk om de mast eerst te verwijderen om schade te voorkomen, hoewel dit eenvoudig te doen is. Na het drogen kan de boot gemakkelijk worden afgedekt met een zeil of opgeborgen worden in een berging of blokhut. Het vastgeschroefde onderstel kan echter het opbergen bemoeilijken vanwege de stevigheid.

Veelgestelde vragen:

 1. Is de watertafel geschikt voor verschillende leeftijden?
  Ja, de Little Tikes Watertafel Piratenboot is geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 6 jaar oud.
 2. Hoe gemakkelijk is het om de boot in elkaar te zetten?
  De boot is eenvoudig in elkaar te zetten dankzij de bijgeleverde instructies.
 3. Kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd spelen met de watertafel?
  Ja, de watertafel biedt ruimte voor meerdere kinderen om tegelijkertijd te spelen.
 4. Hoe kan het water het beste worden afgevoerd uit de boot?
  Het water kan eenvoudig worden afgevoerd door de stop te openen, maar soms blijft er vuil achter dat kan worden verwijderd door de boot af te spoelen.
 5. Is de watertafel gemakkelijk schoon te maken onder de vaste attributen?
  Het kan moeilijk zijn om de watertafel schoon te maken onder de vaste attributen, maar door de boot op zijn kant te zetten en af te spoelen, kan dit worden verholpen.

Lees ook:

Spelen jouw kids graag met water?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

 • Vorig jaar kocht ik voor mijn dochter van toen 1,5 jaar een watertafeltje bij de Action. Het is een kleine watertafel van B61 x L42 en H40 cm, maar voor een meisje van anderhalf vond ik dat groot genoeg. Vorig jaar wist ze nog niet wat ze met de verschillende speeltjes moest doen, maar ze was wel lekker met de watertafel aan het spelen.
  Dit jaar is deze watertafel al weer verschillende keren tevoorschijn gekomen met het mooie weer wat we al gehad hebben. Nu weet ze wel wat ze met de sluisjes, het rad, de bootjes etc moet doen en ze speelt er nog steeds superleuk mee. Voor een meisje van 2,5 jaar vind ik ‘m nog steeds groot genoeg. Deze watertafel zal wellicht minder degelijk zijn dan die van Little Tikes, maar voor nu voldoet deze prima voor ons! Je kunt er ook zand in doen in plaats van water.
  Ik weet niet heel precies meer voor welk bedrag ik ‘m heb gekocht, er staat mij iets van 17,95 euro bij. Nu zag ik ‘m ook weer bij de Action liggen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics