SES Creative- MEGA Bubble 5+
Thuisleven.com > Buiten > Buitenspelen > SES Creative- MEGA Bubble 5+

SES Creative- MEGA Bubble 5+

In de reacties onder het blog van de maandprijs Juni wordt veelvuldig gevraagd om een review van buitenspeelgoed. Ik denk direct aan Mega Bubble, dit omdat de kwaliteit mij verrast heeft. Het werd vorig jaar zomer namelijk een MEGA bubble!

MEGA Bubble

De verpakking bevat één bak, één flacon sop en twee stokken met touw en een loodje er aan. Ik was sceptisch. Ten eerste ging ik er van uit de bak met sop omver gelopen zou worden. Ten tweede wist ik al bij voorbaat dat de hoeveelheid sop nooit genoeg zou zijn voor drie zusjes als SES Creative zijn belofte na zou komen: MEGA Bubbles van wel een meter doorsnee!
Op ons dakterras staat normaal veel wind, ik giet een halve flacon in het bakje en geef de oudste de twee stokken in handen. “Mama, wat nu?” Op de achterzijde van de doos staat een strip en die toon ik haar. Ze laat het loodje in het sop zakken en trekt de stokken uit elkaar. Inmiddels probeert haar zusje ook mee te doen en wordt het nog dringen bij het sopbakje. Prachtige zeepbellen ontstaan er! Soms spat een grote bel uiteen in honderden kleine belletjes. En dan is het sop op. Ik probeer die halve flacon nog weg te moffelen, maar daar trappen ze niet in. Ze genieten ervan en gelukkig is een navulling te koop. Het zal mij alleen niet verbazen als er na de eerste goede regenbui een MEGA Bubbelbad ontstaat op ons dakterras. Je kan natuurlijk na kinderbedtijd wat water eroverheen gieten en even lekker de tegels schrobben!?

Info en waar te koop

SES Creative Mega Bubble is o.a. hier te koop. Een navulverpakking sop kost vanaf 5,99 euro even afhankelijk van de inhoud.

Linda Meester

Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • bubbels zijn altijd dikke pret. Dit klinkt veel beter dan de buisjes bellenblaas, die mijn zoontje altijd steevast onderste boven houdt

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics