Thuisleven.com
SES Creative- MEGA Bubble 5+
Thuisleven.com > Buiten > Buitenspelen > Getest: SES Creative- MEGA Bubble 5+

Getest: SES Creative- MEGA Bubble 5+

In de reacties op het blog van de maandprijs voor juni is er veel vraag naar een review van buitenspeelgoed. Een product dat direct in mijn gedachten opkomt, is de Mega Bubble van SES Creative, omdat het me vorige zomer aangenaam heeft verrast. Deze set zorgde voor MEGA bubbels!

MEGA bubbels

De verpakking bevat één bak, één fles zeepsop, twee stokken met touw en een loodje eraan. Ik was aanvankelijk sceptisch. Ten eerste dacht ik dat de sopbak zou omvallen. Ten tweede was ik er vrij zeker van dat de hoeveelheid sop nooit genoeg zou zijn voor mijn drie dochters als SES Creative zijn belofte zou waarmaken: MEGA bubbels van wel een meter in doorsnee!

Op ons dakterras staat normaal gesproken veel wind. Ik giet een halve fles zeepsop in het bakje en geef de oudste de twee stokken. “Mama, wat nu?” Op de achterkant van de doos staat een instructie, en ik laat het haar zien. Ze laat het loodje in het sop zakken en trekt de stokken uit elkaar. Ondertussen probeert haar zusje ook mee te doen, en het wordt een drukte bij het sopbakje. Prachtige zeepbellen ontstaan! Soms spat een grote bel uiteen in honderden kleine belletjes. En dan is het sop op. Ik probeer de helft van de fles nog weg te moffelen, maar daar trappen ze niet in. Ze genieten ervan, en gelukkig is een navulling te koop. Het zou me echter niet verbazen als er na de eerste goede regenbui een MEGA bubbelbad ontstaat op ons dakterras. Je kunt natuurlijk na bedtijd van de kinderen wat water erover gieten en even lekker de tegels schrobben!

Informatie

SES Creative Mega Bubble is o.a. hier te koop. Een navulverpakking sop kost vanaf 5,99 euro even afhankelijk van de inhoud.

Veelgestelde vragen:

 1. Zal de sopbak niet omvallen?
  Hoewel het aanvankelijk twijfelachtig lijkt, staat de sopbak stevig op zijn plek, zelfs op een winderig dakterras.
 2. Is de hoeveelheid sop voldoende voor MEGA bubbels?
  Ja, ondanks mijn aanvankelijke zorgen, is de hoeveelheid sop voldoende om indrukwekkende MEGA bubbels te creëren.
 3. Kan ik de Mega Bubble-set gebruiken op een winderig terras?
  Ja, de set is ontworpen om ook op winderige locaties te functioneren, zoals ons dakterras.
 4. Is de Mega Bubble-set geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder?
  Ja, de Mega Bubble-set is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder en biedt urenlang plezier met het maken van indrukwekkende bubbels.

Lees ook:

Welk buitenspeelgoed zouden jullie graag getest zien?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

 • bubbels zijn altijd dikke pret. Dit klinkt veel beter dan de buisjes bellenblaas, die mijn zoontje altijd steevast onderste boven houdt

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics