Selecteer een pagina

Ofschoon wij meer van de types zijn die liever elke dag een lief gedichtje schrijven, met een bosje bloemen thuis komt of elkaar recht in de ogen  aankijkt en zegt dat hij/zij van de ander houdt is meer onze stijl. Maar toch komt elk jaar weer die ene speciale dag naderbij… VALENTIJNSDAG

I Love Salad Cadeaubox voor een heerlijke salade

Het zoeken naar het perfecte cadeau heeft niet lang geduurd. De koker is voorzien van een handige waaier met daarin maar liefst 40 heerlijke recepten. Ook zitten er een aantal servetten bij met daarop gezonde prints van groenten en fruit en is de koker tevens voorzien van een dressingmixer waar verhoudingen en recepten op staan. Ik ben benieuwd..

Ontvangst van de salade koker

De ronde koker is goed verpakt in een passende doos en door wat vulmateriaal rolt de koker niet door het doosje. Dat zal vooral de postbode erg prettig gevonden hebben. De koker zit stevig in elkaar en met een klein beetje trekkracht krijg ik de bovenkant van de koker open. Ik tref hierin de beloofde artikelen in perfecte staat aan. De dressingmixer is zelfs velen malen groter dan ik zelf verwacht had, stiekem ben ik daar wel blij mee aangezien we vaak sla eten. Zo kunnen we zelfs voor meerdere dagen een dressing maken, tussentijds even mixen en we zijn steeds voorzien van een heerlijke dressing. De servetten en de waaier met meerdere recepten zijn een perfecte aanvulling voor het totale plaatje. Ik ben dan ook heel blij met deze waardevolle koker die ik aan mijn vriend ga geven als Valentijnsdag cadeau.

Onze mening

Het is natuurlijk hartstikke leuk om iets gezonds te mogen weggeven aan je lover. Zeker als het om een Valentijnsdag cadeautje gaat. Zo gaat liefde letterlijk en figuurlijk door de maag.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics