Top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag.
Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag.

Top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag.

Binnenkort is het weer zover, dan mogen we alle papa’s en/of mama’s in het zonnetje zetten. Voor alle papa’s en mama’s die hun kindje graag helpen met een origineel foto cadeau, maak ik vandaag een top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag. Zo heb jij tijd over om nog wat leuks met de kleine te maken.

1: Organische vormen.

Organische vormen, zoals die van Fotocadeau, zijn een nieuwe trend. De organische vormen zijn in elk interieur een mooie match. Ze zorgen voor een beetje speelsheid aan de muur en toch is de vorm strak. Dat zorgt voor een zeer verfrissende combinatie waar jij als gever iedereen een plezier mee zou doen.

Top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag.

2: Ovaal schilderij.

Geef een ovaal schilderij cadeau en papa en/of mama is 100% gelukkig! Een ovaal schilderij heeft als grote voordeel dat deze zowel staand als liggend op te hangen is. Daarnaast blijft de foto ook wat meer in vorm, waardoor meer foto’s beter tot zijn recht komen ten opzichte van de organische vormen.

Top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag.

3: Inductiebeschermer.

Iedereen die op inductie kookt, weet dat een inductie wel wat bescherming kan gebruiken. Een (gepersonaliseerde) inductiebeschermer maakt de keuken in een keer een stuk persoonlijker en leuker om naar toe te gaan. Dit cadeau is dan ook niet alleen heel leuk, maar ook nog eens onwijs handig!

Een (gepersonaliseerde) inductiebeschermer. (1)

4: Sleutelhanger.

Een sleutelhanger is veelzijdig in gebruik. Zo kun je hem gebruiken om je sleutelbos (fiets, auto en huis) te personaliseren, hang je er een aan je (vakantie)koffer om de koffer beter te herkennen en natuurlijk kun je hem ook aan je tas hangen. Dat laatste heeft niet alleen het voordeel dat iedereen kan zien dat die tas van jouw is, maar ook heb jij je geliefde op foto altijd bij je.

Uiteraard kun je met een sleutelhanger ook een statement maken door bijvoorbeeld je idool of logo van de voetbalclub erop te drukken. En het voordeel van dit cadeautje is natuurlijk de prijs.

Top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag.

5: Gevuld fotoblok.

Glasblokken zijn een prachtige accessoire in huis. Of het nu gezet wordt in de woonkamer, slaapkamer of zelfs de keuken, hij staat altijd goed! En omdat hij van glas is, is het ook makkelijk schoon te maken. Fotocadeau verkoopt ook glasblokken die gevuld zijn met glitters, zand, hartjes, confetti en sneeuw. En laat die met hartjes nou net mooi zijn voor Vader- en Moederdag. En het zou geen fotocadeau zijn als je hem niet kunt personaliseren met je eigen foto, zoals jij dat wil. De glasblok foto is alleen in horizontale uitsnede te bestellen in een foto glasblok van 16 x 10,5 x 2,5 centimeter (bxlxh), en heeft een dikte van 2.5 centimeter. Hierdoor is een glasblok met foto een uitstekend fotoproduct om cadeau te doen: handzaam maar toch persoonlijk.

Top 5 fotocadeaus voor Vaderdag en Moederdag.

Lees ook:

Welk item zou jij graag willen krijgen uit de top 5 fotocadeaus?

Foto’s: privé en Fotocadeau

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties