Selecteer een pagina

Intussen heb ik al heel wat uren in de keuken gestaan. Dat heeft zo de nodige ervaringen opgebracht. Van heerlijke gerechten tot de meest mislukte recepten. Mijn favoriete gerechten deel ik vaker in een blog. Zoals de aardappel spiralen, de vegetarische groente salade met warme en koude groente en de eenpansgerecht met tomaat, uit en bosui. Ook diverse toetjes zijn al de revue gepasseerd en ik heb zelfs recepten gedeeld van lekkernijen tussendoor.

Keukenmachine

Al met al heb ik hierin de smaak te pakken. Het gevolg is dat ik mij nu aan het verdiepen ben in (professionele) keukenapparatuur. Zo heb ik nu een keukenmachine in huis die zo’n beetje alles kan. En uiteraard heb ik een Airfryer om lekker snel en eenvoudig gerechten klaar te maken. Maar toch mis ik nog een paar coole items in de keuken die mij het leven iets gemakkelijker maken. Zo kan mijn keukenmachine goed mixen, maar de hoeveelheid die in de mixer kan is erg weinig. Leuk dus voor eenvoudige en kleine gerechten maar niet handig als er grote eters zijn. Maar waar ik nog wel het meest warm voor loop is een pastamachine.

Thuis koken als een chefkok

Wij zijn de afgelopen 2 jaar in Italië op vakantie geweest en het leven daar bevalt ons prima. Niet alleen de mensen, maar ook het klimaat en het eten zijn er voortreffelijk. En dan kom je terug in Nederland en kun je het doen met de kant en klare pasta uit de winkel. Op zich niks mis mee, het smaakt elke keer weer goed. Maar dat stukje Italië en liefde die erin verwerkt is mis ik dan toch wel een beetje. Vandaar dat ik op zoek ging naar een kwalitatief goede pastamaker. Iets voor op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag btw.

Horecarama

En zo zijn er meerdere items in de keuken die ik nog wel eens zou willen hebben. Allen van hoge kwaliteit en dan kom je al gauw in een geheel andere winkel dan de winkels die je in de stad tegen komt. Zo kwam ik uit bij Horecarama. Een website met velen attributen voor in de keuken. Niet alles is voor de keuken thuis overigens. Sommige dingen zijn misschien ook een beetje groot voor een huishouden maar van veel is een mooie middenweg te vinden, dat ook betaalbaar is. Afhalen van goederen kan in de showroom in Rotterdam, maar je kunt het ook thuis laten bezorgen. Kortom zo wordt je een echte chef in je eigen keuken.

Lees ook:

Welk item zou jij nog graag in je keuken willen zien?

Geverifieerd door ExactMetrics