win set van Klok en Point-Virgule
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Schoon en fris het voorjaar in met Klok en Point-Virgule

Schoon en fris het voorjaar in met Klok en Point-Virgule

De eerste lentekriebels inspireren je voor een nieuwe start. Daar hoort natuurlijk een flinke schoonmaakbeurt bij, zodat je lekker fris het voorjaar ingaat. Met de producten van Klok en Point-Virgule doe je dat ook nog eens ecologisch verantwoord. Daarnaast is Klok ook vriendelijk voor je huid. Aan de slag dus! Informatie: Klok-eco.nl en Point-virgule.nl.

Geen parfums en kleurstoffen toegevoegd

Met de producten van Klok reinig je grondig je hele huis. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via Klok-eco.nl.

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar. Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.
Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Lees ook:

Ben jij al bekend met Point-Virgule?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

67 reacties

 • Fantastisch wat een schitterende aktie en hoe attent dat u deze aktie doet ik loot graag mee en laat mij verassen schoonmaken is zo mijn passie zeker met het mrtk klok

 • Yeah! Lente kriebels in mijn lijf zorgen voor een enorme drang om alles grondig schoon te gaan maken! Vriendlief is daar altijd erg blij mee Ik zou een start maken met het uitproberen van de Point-Virgule spulletjes van bamboe vezels; de doeken en de sponzen… Dat wordt de badkamer een grondige beurt geven met de Klok WCreiniger en Klok Allesreiniger! #springisintheair

 • Ik ga als eerste de slaapkamer aanpakken.
  Alles goed schoonmaken en het houtwerk soppen, net als de ramen.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee voor dit perfecte schoonmaakpakket

 • Oh jeetje, ik schaam me zo… voor de deuren in huis. Het is al een flinke tijd geleden dat ik ze gesopt heb en het is dringend nodig zag ik. Blijf het maar uitstellen, de “corona-dip” he? Dus dit fijne Klok pakket zou een mooie reden zijn om er nu toch echt mee aan de slag te gaan, met hopelijk meer succes !!

 • Wat een gaaf pakket… nodigt enorm uit voor de grote lente schoonmaak! Ik zou starten met de bergen was weg te werken!

 • Mijn zwangerschapsverlof begint volgende week, dus ik heb genoeg om schoon te maken! Alle babykleertjes in de was 🙂 🙂

 • Ik zou als eerste met de plumeau aan de slag gaan. Achter de radiatoren (altijd lastig bij komen) en boven in hoeken buiten bij de overkapping. Dan gaan we die zomerklaar maken. Dat we heerlijk spinnenweb vrij buiten kunnen zitten

 • In deze lockdown komt onze schoonmaakster ook niet meer langs, dus dit pakket zou hier nu heel goed van pas komen. Het eerste wat ik zou gebruiken is waarschijnlijk de toiletreiniger, maar ook was middel wordt hier natuurlijk veel gebruikt

 • Ik ga als eerste de kinderbadkamer doen. Ik moet me daar niet begeven, zeggen mijn kids altijd, ze houden het zelf wel bij. Maar dat gaat niet helemaal naar mijn zin en kunnen ze toch wel wat hulp gebruiken

 • Heerlijk Klok!
  Dat wordt een grote lenteschoonmaak; alles in de woonkamer eruit en dan heerlijk de vloer soppen, plinten afnemen, ramen zemen, kleden uitkloppen.

 • Woepie, dat lijkt me een fijn merk dat ik graag zou uitproberen. Ik zou als eerste eens mijn sanitair en de tegels daarvan een goede beurt geven!

 • Super actie. We hebben het merk Klok nog nooit gebruikt. We kunnen dit hulpmiddel goed gebruiken voor een optimaal schoon huis. Wie weet willen we nooit meer een ander merk. We maken dolgraag kans.

 • We gaan verhuizen naar een best oud en redelijk vies huis! Met deze KLOK en POINT-VIRGULE wordt ons nieuwe huis een paradijsje! Ik begin bij de keuken en daarna de badkamer. Ik loot heel graag mee!

 • Wat een mooi pakket! Als eerste zou ik beginnen met ons tuinhuisje, het mooie weer komt er weer dus wel dat het spik en span is voordat we daar weer elke dag zitten te genieten!

 • # Hopelijk fit genoeg straks om eens lekker de badkamer aan te pakken en met KLOK er bij is het puur natuur en gaat het niet zo zuur……….de voorjaar schoonmaak is dan ook aan ons besteed met deze mooie prijs dat is wat ik zeker weet.
  Binnen kort ga ik aan de pacemaker dus straks pijn en klachten vrij met deze producten aan de slag.

 • De boekenkast, inclusief alle kleine raampjes voor de planken moeten echt een keer streeploos gezeemd worden.

 • Jaaaaa… Het is lente! Op de een of andere manier heeft dat bij mij toch een psychisch effect… Ik ben niet zo’n poetswonder, maar nu het dan toch echt voorjaar is begint het wel te kriebelen, hoor! Dan wil ik een ‘frisse’ start en hoe kan dat beter dan met dit fijne pakket?! Ik ben enorm benieuwd naar de bamboe schoonmaakhulpjes; ik zou als eerste de plumeau gaan gebruiken om alles eens grondig stofvrij te maken!

 • Leuk om op deze site te zien te lezen hoeveel verschillende producten Klok heeft. Sommige producten zou ik best willen proberen.

 • Ik zou als eerste al mijn sportkleding wassen.
  Heerlijk fris voor een volgende beurt en hopelijk nu eens zonder jeuk ma het fietsen.
  Ik zou het dolgraag uitproberen en hopen dat het een blijvertje voor mij zal zijn

 • Hallo,

  Ik zou als eerste de ramen schoonmaken van de binnen en buitenkant.
  Die zien er zo wazig uit! Dat zelfs tijdens de lockdown dagen buiten kijken nog moeizamer en niet mooier maakt.

 • Ik ga als eerste mijn keuken schoonmaken en daarna de badkamer en daarna ga ik mijn collega’s helpen

 • Met een tuinverbouwing is de vloer dagelijk nodig. En met dit klok en Point-Virgule schoonmaakset kijk ik ernaar uit om de ramen te zemen zodra de tegels er liggen. …Want zand stof zand. Straks heerlijk op orde ik kijk er naar uit

 • Ondanks mijn reuma, vind ik het heerlijk als ik lekker gepoetst heb. Ik moet het weliswaar in stukjes doen en over een paar dagen verdelen maar dan is wel echt alles lekker schoon en fris

 • Wat een fantastisch fijn pakket is dit van Klok en Point-Virgule, echt een geweldig mooi pakket om te winnen. Ik doe er maar wat graag voor mee!! Als aller eerste ga ik aan de slag in de keuken om deze weer lekker fris en schoon te maken!!

 • Onder de indruk ben ik van deze complete Klok set, wauw!
  Tja, als eerste met de plumeau lampen stofvrij maken en als tweede
  als start van de voorjaarsschoonmaak de dekbedden uitwassen met Klok wasmiddel.
  Ik maak dolgraag kans op deze geweldige prijs!

 • Wat een fijne prijs weer! Ik doe heel graag mee. Ik begin in de badkamer, daarna de slaapkamers en dan beneden. Heerlijk een fris huis voordat de zo er begint. Alle winter bacteriën er weer uit!

 • Ik zou eerst bij mijn Facebookloze ouders aan de slag gaan en daarna mijn eigen stekkie. Wat een geweldige verrassing. Wij gaan er voor!!

 • De keuken zou ik grondig schoonmaken. Alle producten uit de keukenkasten halen. Ik heb zin in! Dan kan ik de kasten opnieuw indelen naar mijn wens.

 • Als ik het schoonmaakpakket win ga ik me eens uitleven op mijn keukenkastje. Uitruimen, lekker soppen en weer inruimen. Weet ik gelijk weer wat ik allemaal in huis heb en alles is weer blinkend schoon.

 • Daar kan ik heel erg duidelijk over zijn: de ramen moeten gelapt worden! Vast een prima klus met dit pakket van Klok en de handige tools van Point-Virgule!

 • Wat leuk dat Klok zo aan de weg timmert de laatste tijd..!
  (Mede dankzij Thuisleven ‘in opmars’ :)..

  Ik zou als eerste mijn toilet stevig onder handen nemen..
  Benieuwd..

  (Met de resterende producten weet ik uiteraard ook wel raad)..

 • Woww, wat een geweldig huidvriendelijk!! en ecologisch verantwoord schoonmaakpakket!! Ik loot dolgraagg mee, want ons huis moet van top tot teen schoongemaakt worden! Ik weet amper waar ik beginnen moet, maar met dit schoonmaakpakket krijg ik er echt zin in! Ik zou beginnen met onze badkamer! Deze is echt verouderd en moet echt grondig schoongemaakt worden! Wat zou ik hier blij van worden!

 • Wow, wat een lentemooie winactie is dit zeg! Hoe handig en fijn is deze prijs van jullie. Ik heb een tijdje terug de sleutels van mijn eerste eigen nieuwe woning mogen ontvangen en als of de verhuizing al niet een onderneming op zich is dient er ook nog het een en ander te worden aangeschaft. Daarom zou het super zijn om dit schoonmaakset van Klok en Point-Virgule te mogen winnen. Dan maken jullie mij onwijs blij en het is heel mooi meegenomen Zo kan ik mijn nieuwe woning lente klaar gaan maken en ik wil dan graag met de woonkamer gaan beginnen want daar breng ik veel tijd door en kan een goede schoonmaakbeurt gebruiken #duimenmaar (Y)

 • De werkkleding van mijn man. Iedere week een volle was, want iederedag heeft hij een schoon tshirt, schone sokken en een schone trui.

 • O wowww
  Ik zou de gordijnen als 1e uitwassen en dan gelijk de ramen van binnen en buiten zemen. Ik waag graag een kansje op dit mooie pakket ❤

 • Goedemorgen, leuke actie-ik doe graag mee 🙂
  Dan ga ik thuis ebem flink aan de slag, fijn weekend groetjes Renée

 • Wat een zonnige voorjaarsactie! Samen met deze ecologisch verantwoorde producten ga ik graag aan de voorjaarsschoonmaak beginnen. Mooie kennismaking met Point- Virgule. De koelkast met vriezer ontdooien en schoonmaken. Die kan wel weer eens een opfrisbeurt gebruiken. Lekker muziekje opzetten dan zit deze sopsessie er zo op! Alles weer hygiënisch en stralend schoon!

 • hiermee word ons huis weer helemaal spic en span ik hou ervan, ik begin natuurlijk met het sanitair

 • Héérlijk dat het voorjaar eindelijk gaat beginnen en dat het eerste prille groen zich weer laat zien! Maar omdat het soms nog behoorlijk koud kan zijn, zou ik daar ook vanachter mijn ramen van willen genieten, maar dan zal ik ze toch echt eerst moeten wassen, en als ik toch bezig ben gaan ook de gordijnen in het sop! Natuurlijk een schóón sopje zoals van Klok, zodat ik niet een ander stukje van de wereld vervuil met mijn schoonmaakdrift… Dus voor alles wat ik poets of was komt Klok wel goed van pas!

 • Als eerste ga ik heerlijk ons chalet in Zeeland schoonmaken
  Met de producten van klok gaat dat zeker lukken 27 maart wordt ik 70 Dus Verras mij maar !!

 • Top-pakket van Klok! Ik zou als eerste de douche aanpakken… die is wel toe aan meer dan gebruikelijke poetsbeurt

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics