Race als eerste met Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway naar de finish.
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Race als eerste met Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway naar de finish.

Race als eerste met Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway naar de finish.

Vakantie of niet Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway wil je buiten schooltijd om spelen met je vrienden. Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway biedt namelijk verschillende gamemodi zoals singleplayer, lokale split-screen en online multiplayer. Drift, slide en boost naar de finish op tientallen tracks geïnspireerd door klassieke Nickelodeon televisieseries, zoals SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Avatar: The Last Airbender en meer. Genoeg dus om je vrienden na schooltijd uit te dagen voor een race naar de finish.

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway.

Had jij bij Mario Kart al moeite om een wagen uit te kiezen, dan krijg jij nu hoogstwaarschijnlijk keuzestress. Bij Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway zijn er maar liefst 10 miljoen combinatiemogelijkheden om jouw voertuig te personaliseren. Geen zin in een kart? Verander dan je kart of motor in een waterscooter om over geheel nieuw terrein te racen. In totaal zijn er 36 circuits, 30 power ups, en 10 cups. Genoeg mogelijkheden dus om je kart, motor of waterscooter te laten shinen.

Ben jij meer van de gevechten dan kun je terecht in een van de 4 gevechtsarena’s. In een gevechtsarena neem je het tegen je vrienden op. Weet jij er heel uit te komen?

Wat vinden wij ervan?

We hebben al heel wat races erop zitten als het aankomt op Wii en Nintendo Switch races. Vooral de Mario Kart is hier groot favoriet. Met grote nieuwsgierigheid hebben we dan ook dit spel aangevraagd ter recensie. Na ontvangst van de spelcode heb ik het spel meteen gedownload. Het online spelen met een code geeft onze voorkeur immers is er dan minder materiaal nodig en dat is uiteraard ook een stuk milieubewuster. Het downloaden van het spel neemt niet veel tijd in beslag en daarna kan het spelen beginnen. Als eerste wordt er een spel gespeeld om erin te komen. Nadat deze tutorial-race afgelopen is kan het echte werk beginnen.

Als eerste wordt er een leuk karakter gekozen. Favoriet hier is Leonardo van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Als voertuig is hier de motor favoriet, de vorm van de motor verschilt per ritje (en natuurlijk ook hoeveel er vrijgespeeld is). Datzelfde geld voor de banden, uitlaat, kleur, crewhoofd, crewtechnicus en als laatste de crewmonteur. Dat is nogal wat meer keuze dan bij Mario Karts.

De banen zijn ook geheel anders dan we gewend zijn en mede daarom is het gelijk een prikkelend spel dat graag gespeeld wordt. Als je het spel eenmaal (of een paar keer) gespeeld hebt dan wijst het zich allemaal vanzelf en kan er gefocust worden om als eerste over de streep te gaan en de felbegeerde beker te winnen.

Eerlijk toegegeven: ik moet nog wat oefenen om van mijn tieners te winnen!

Het spelletje op de achtergrond is het spel dat gewonnen kan of kon worden.

Prijs en beschikbaarheid.

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway
Beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch
Merk: Mindscape.
Game Genre: Race.
Speltype: Arcade.
Minimum leeftijd: 3 jaar.
EAN: 5060968300104
Voor meer informatie over Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, bezoek https://nickkartracers.com

Lees ook:

Met welke personage durf jij de race aan?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

33 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics