Thuisleven.com > Eten en drinken > Philips Airfryer XL ‘onmisbare’ accessoires?

Philips Airfryer XL ‘onmisbare’ accessoires?

Al sinds jaar en dag vul ik onderzoeken in voor Intomart Gfk . De punten die ik daarmee verdien krijg ik uitgekeerd in cadeaubonnen. Ik besluit ze op te sparen voor iets groots tot ik de reclame van Philips Airfryer XL voorbij zie komen. Wij bezitten een Airfryer van de eerste lichting, niet digitaal en wat klein voor ons gezin van vijf personen. Er is van een bak een stukje afgebroken na door jarenlang gebruik. De airfryer is nog wel luchtdicht hoor. We gebruiken de airfryer eigenlijk alleen voor een portie patat of om frikadellen in te bereiden, terwijl de mogelijkheden ondertussen ongekend zijn. Er bestaan zelf kookboeken en accessoires specifiek voor de Airfryer.

Lees meer over 5 keer gebakken aardappelen uit de AirfryerFruit uit de Airfryer en 5 x vlees in de Airfryer

Accessoires Philips Airfryer XL

Daar kom ik achter wanneer ik de Philips Airfryer XL bestel bij Bol.com. Er poppen accessoires op in mijn beeldscherm. “Andere mensen bestelden ook dit en dat”. Wat is dat nu eigenlijk allemaal? Hoort het bij onze Airfryer XL, die onder de boom ligt en wat kan ik er eigenlijk mee? En dan die prijzen!

  1. Bakplaat XL 49,95 euro;
  2. Muffinvormen geschikt voor alle typen 13,91 euro;
  3. Grillpan XL 45,49 euro;
  4. Snackdeksel XL 24,98 euro;
  5. Grillrooster XL 19,99 euro;
  6. Bakvorm XL en ook geschikt voor de Viva 22,39 euro;
  7. Veelzijdige mand geschikt voor de Viva 49,99 euro.

Onze accessoires voor de Airfryer

Zo, op het eerste gezicht wil ik het grillrooster wel bestellen. Ik zie daar wel één (of twee) kroketjes op liggen. Maar een Grillpan én de Bakplaat zie ik nog geen meerwaarde van. En die Muffinvormen? Zijn die niet gewoon universeel? In de reacties onder de producten lees ik veel tips van klanten, maar ook blijven er veel vragen over. “Past dit in mijn type Airfryer?”is een veelgelezen vraag. Gelukkig antwoorden andere consumenten of medewerkers deze vragen. Ik lees ook veel aanmerkingen over de prijs per accessoire. Sommige consumenten stellen zelfs dat de snackdeksel bijvoorbeeld standaard bij de Airfryer geleverd zou moeten worden.
Inmiddels gebruiken we het grillrooster veelvuldig. Het maakt het bak oppervlak van de Airfryer wat groter. Voor het bakken van een taartje heb ik een standaard bakvorm bij Blokker gekocht.

Wat is nu dé musthave voor de Airfryer (XL)?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

4 reacties