Thuisleven.com
Philips Airfryer XL onmisbare accessoires.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Keukenapparaten > Philips Airfryer XL onmisbare accessoires

Philips Airfryer XL onmisbare accessoires

Al sinds jaar en dag vul ik onderzoeken in voor Intomart Gfk . De punten die ik daarmee verdien krijg ik uitgekeerd in cadeaubonnen. Ik besluit ze op te sparen voor iets groots tot ik de reclame van Philips Airfryer XL voorbij zie komen. Wij bezitten een Airfryer van de eerste lichting, niet digitaal en wat klein voor ons gezin van vijf personen. Er is van een bak een stukje afgebroken na door jarenlang gebruik. De airfryer is nog wel luchtdicht hoor. We gebruiken de airfryer eigenlijk alleen voor een portie patat of om frikadellen in te bereiden, terwijl de mogelijkheden ondertussen ongekend zijn. Er bestaan zelf kookboeken en accessoires specifiek voor de Airfryer.

Accessoires Philips Airfryer XL

Daar kom ik achter wanneer ik de Philips Airfryer XL bestel bij Bol.com. Er poppen accessoires op in mijn beeldscherm. “Andere mensen bestelden ook dit en dat”. Wat is dat nu eigenlijk allemaal? Hoort het bij onze Airfryer XL, die onder de boom ligt en wat kan ik er eigenlijk mee? En dan die prijzen!

  1. Bakplaat XL
  2. Muffinvormen
  3. Grillpan XL
  4. Snackdeksel XL
  5. Grillrooster XL
  6. Bakvorm XL
  7. Veelzijdige mand

Onze accessoires voor de Airfryer

Zo, op het eerste gezicht wil ik het grillrooster wel bestellen. Ik zie daar wel één (of twee) kroketjes op liggen. Maar een Grillpan én de Bakplaat zie ik nog geen meerwaarde van. En die Muffinvormen? Zijn die niet gewoon universeel? In de reacties onder de producten lees ik veel tips van klanten, maar ook blijven er veel vragen over. “Past dit in mijn type Airfryer?”is een veelgelezen vraag. Gelukkig antwoorden andere consumenten of medewerkers deze vragen. Ik lees ook veel aanmerkingen over de prijs per accessoire. Sommige consumenten stellen zelfs dat de snackdeksel bijvoorbeeld standaard bij de Airfryer geleverd zou moeten worden.
Inmiddels gebruiken we het grillrooster veelvuldig. Het maakt het bak oppervlak van de Airfryer wat groter. Voor het bakken van een taartje heb ik een standaard bakvorm bij Blokker gekocht.

Lees ook:

Wat is nu dé musthave voor de Airfryer (XL)?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics