Thuisleven.com
Migo peer - pauw en egel

Migo peer – pauw en egel

Dat peren lekker zijn is algemeen bekend. Dus als je dan al denkt aan twee stukken fruit per dag is een peren-pauw of een peren-egel eigenlijk perfect. Hoe leuk is dat trakeren met peren. Afijn omdat we wel echte lekkere peren willen hebben gebruiken wij de Migo peren. FruitMasters heeft jarenlang onderzoek gedaan. Zo hebben ze gevraagd aan perenliefhebbers wat ze graag willen maar hebben ze ook de perenhaters aan het woord gelaten. De vraag wat daar uit voort vloeide was duidelijk. Waarom eten ze geen peren? De reactie was duidelijk: “We willen heel graag een peer eten, maar dan wel een peer die minder knoeit, langer houdbaar is, een langere constante kwaliteit heeft en natuurlijk sappig is!” Tadaa: zie hier Migo.

Maar wat is Migo nou eigenlijk?

Migo zijn peren met een knapperige bite en een frisse zoete smaak. Maar wat nog wel het fijnste is, is het feit da ze net zo makkelijk te eten zijn als een appel (zelfs als je er een creatie van maakt). Zo zijn de peren niet alleen ideaal om te trakeren maar ook perfect als tussendoortje. Oja ook leuk… Migo is een op en top Nederlands geteelde peer.
Migo peer - pauw en egel

Trakteren met peren

Peren-egel

Migo peer - pauw en egel

benodigdheden:
tandenstokers
– druiven
– 2 blauwe bessen
– 1 Migo peer
Schil de Migo peer half zodat het “kopje” van de egel zodat het een andere kleur heeft dan het lijfje. Steek vervolgens de druiven aan de prikkers en deze vervolgens in de peer zijn “lijf”. Maak de egel af met oogjes en een mond van een blauwe bes en je peren-egel is klaar.

Peren-pauw

Migo peer - pauw en egel

Benodigdheden:
– halve Migo peer
– druiven
– blauwe bessen
– wortel Leg de halve peer op een mooi bord. Snijd de druiven door midden en leg deze om de Migo peer heen. Leg vervolgens her en der in een mooie rij de blauwe bessen. Met de wortel maak je de pootjes en het mondje.
Uiteraard zou je er nog een kunnen denken om als veren-mantel nog meer verschillende soorten fruit te gebruiken.
* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaren ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics