Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk.
Thuisleven.com > Huishouden > Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk.

Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk.

Het voorjaar vraagt om een grondige poetsbeurt van je huis. Met de ecologisch verantwoorde producten van Klok wordt je huis in een handomdraai weer blinkend schoon. Daarnaast zijn de producten ook vriendelijk voor je huid. Beter kan de lente niet beginnen. Informatie: Klok-eco.nl.

Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk. En over kinderen gesproken, milieubewust poetsen doe je toch vooral voor hun toekomst. De Klokbox bevat 7 Klokproducten: voor de was, de vaat en om je huis te reinigen. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Uitvoerig getest.

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op Europeesecolabel.nl.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: Asthmaallergynordic.com.

Informatie.

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via Klok-eco.nl. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 26,55 (normaal € 31,23) en geen verzendkosten.

De Klokbox.

De voordelige Klokbox bestaat uit de volgende Klok producten:

  • waspoeder kleur
  • waspoeder wit
  • vloeibaar wasmiddel wit
  • afwasmiddel xtra care
  • vaatwascapsules
  • allesreiniger Klok wc-reiniger

Over Klok.

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Lees ook:

Welk schoonmaakartikel is bij jullie favoriet?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

81 reacties