Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk

Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk

Het voorjaar vraagt om een grondige poetsbeurt van je huis. Met de ecologisch verantwoorde producten van Klok wordt je huis in een handomdraai weer blinkend schoon. Daarnaast zijn de producten ook vriendelijk voor je huid. Beter kan de lente niet beginnen. Informatie: Klok-eco.nl.

Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk. En over kinderen gesproken, milieubewust poetsen doe je toch vooral voor hun toekomst. De Klokbox bevat 7 Klokproducten: voor de was, de vaat en om je huis te reinigen. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Uitvoerig getest

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op Europeesecolabel.nl.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: Asthmaallergynordic.com.

Informatie

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via Klok-eco.nl. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 26,55 (normaal € 31,23) en geen verzendkosten.

De Klokbox

De voordelige Klokbox bestaat uit de volgende Klok producten:

  • waspoeder kleur
  • waspoeder wit
  • vloeibaar wasmiddel wit
  • afwasmiddel xtra care
  • vaatwascapsules
  • allesreiniger Klok wc-reiniger

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Lees ook:

Welk schoonmaakartikel is bij jullie favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

81 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics