Thuisleven.com
MAGGI Mals & Kruidig Zongerijpte Tomaat
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > MAGGI Mals & Kruidig Zongerijpte Tomaat voor een smaakvolle kipfilet

MAGGI Mals & Kruidig Zongerijpte Tomaat voor een smaakvolle kipfilet

Een nieuwe smaak van MAGGI Mals & Kruidig: Zongerijpte Tomaat, daar hebben wij wel oren naar. De Mals & Kruidig is ons niet vreemd, eerder proeven we al de Mediterrane kruiden. Deze nieuwe smaak vinden we in ons Voorjaar Boodschappenpakket. Ik verwarm de koekenpan zonder boter of olie voor en heb de twee kipfilets al in het bakpapier gerold, kan het even intrekken.
Het dikste stuk al even samengeknepen en het papier blijft goed zitten. Ik vind het jammer dat de verpakking niet te sluiten is met een strip. Gelukkig hebben we precies zo’n formaat luchtdicht trommeltje, zodat ik de resterende twee kruidenpapieren kan bewaren voor een volgende keer. (dat zal nooit lang duren!)

Hoe werkt de MAGGI Mals & Kruidig?

Ik leg de twee rollen kipfilet in papier in de koekenpan en bak de aardappeltjes verder af. Ik laat de filets iets langer dan de tien minuten per kant in de koekenpan. Als de groente en aardappeltjes klaar zijn open ik het kruidenpapier. Kijk eens wat een jus! De kipfilet is erg mals en ook het dikkere stuk is goed gaar. Waar normaal gesproken de meisjes niet echt warm lopen voor kipfilet vinden ze deze smaak wel lekker. Gelukkig willen ze eerst even een stukje proeven en is het schaap over de dam.

Mijn ervaring

Ik vind deze smaak lekker, de Zongerijpte tomaten neigen naar een zomers gerecht en daar zijn we natuurlijk allemaal aan toe door het ontluikende voorjaar. Zo met gebakken aardappels en doperwten hebben we een lekker menu, bijna een kindermenu.

Lees ook:

Bak jij wel eens kip met Maggi?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Kant-en-Klaar zakjes en pakjes probeer ik te vermijden i.v.m. kunstmatige toevoegingen etc. Maar ook de prijs voor zo een zakje is te hoog. Waarom niet gewoon kruiden en specerijen gebruiken? Kijk eens op de ingrediëntenlijst, daar staat vaak welke kruiden en specerijen ze gebruiken. Ik vind dit gekruide bakpapier meer een gimmick.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics