Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > L.O.L. Surprise #Hairgoals

L.O.L. Surprise #Hairgoals

Nieuwe verrassingen, nieuwe looks en een compleet nieuwe manier van uitpakken staat je te wachten met de make-over bij L.O.L. Suprise. En dat is nog niet alles, want de poppetjes hebben ECHT haar! Hoe gaaf is dat?
De verpakking wordt omgetoverd tot een salonstoel, display, poppenstandaard of tasje. En met het flesje geef je de pop water of je stopt haar in bad om water-verrassingen te ontdekken! En dat is inclusief kleurverandering! Heb ik al eens gezegd: Hoe gaaf is dat???

Wat kom je tegen in de verpakking?

1: toverspiegel
2: geheim bericht
3: haarbaretstickers
4: salonstoel
5: krulspelden
6: kam
7: flesje
8: mode-accessoire
9-12: mysterieuze vermomming
13: outfit
14: schoenen
15: L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™-pop.

Wat vinden wij ervan?

Al eerder hebben wij aandacht mogen spenderen aan de L.O.L. Surprises. En nu mogen we de nieuwste variant testen. Wat een geluk!

Wat mij blijft opvallen is de hoeveelheid tijd die de meiden hier blijven spenderen aan de poppetjes. Dat begint natuurlijk bij het sparen van een nieuwe L.O.L. Surprise, ofschoon we deze ter review hebben gekregen zijn er ook al een aantal L.O.L. Surprise gekocht. Na aanschaf is het natuurlijk de grootste lol (letterlijk en figuurlijk) om de pakjes open te maken. Aangezien dat elke keer weer even duurt, blijft de spanning er lekker in zitten.
Opvallend is toch wel de nieuwsgierigheid naar het poppetje zelf.
Is eenmaal alles uitgepakt, wordt al het plastic (wat behoorlijk veel is) opgeruimd bij het plastic afval om te recyclen en kan er daarna gespeeld worden.

Het is dan ook nog steeds een ware rage in dit huis.

Lees ook: L.O.L. Surprise Make-over Party!
Lees ook: L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!
Lees ook: L.O.L. Surprise Pets verrassingsbal

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

51 reacties

 • Ik zou dit heel graag voor mijn dochtertje winnen. Ze heeft al wel wat LOL spulletjes, o.a. sieraden en stickers maar een poppetje heeft ze nog niet.

 • Goedemorgen wat ontzettend leuk doe graag mee voor ons 5 jarige Dochtertje Jill,sinds kort mag ze van ons ook met LOL verzamelen hihi want in het begin was ze niet echt hoe zeg je dat zuinig ermee, dan lagen er overal door héél het huis losse speelgoed op de grond nu ze het beter begrijpt en nu ook zelf de lol er van inziet dat het toch héél leuk is want je wel veel meisjes zijn fan van deze suprise LOL zo gaaf overal kon je ze tegen.
  Ik zou dolgraag ons dochtertje ❤willen verrassen omdat ze volgende week opgenomen word ze krijgt buisjes.
  En ik zal je helpen,ik volgde je al op alle kanalen
  Maar ik zal het delen via fb als Jessica Jill John leidner
  Instagram Yessicaleidner en ik zal reposten en je tagge en opslaan bij mijn verhaal en bij hoogtepunten ik heb bijna 1500 volgers.
  Twitter yessicakoot1
  Gedeeld naar Pinterest (staat bij winactie) spook yessica leidner
  En volg je al op YouTube en bloglovin❤

  Veel liefs en echt weer een super gave vette winactie

 • Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleindochters! Ze zullen het geweldig vinden, mocht oma de gelukkige zijn! Ik ga duimen!

 • Heel erg leuk voor mijn dochters, ik doe graag voor ze mee.
  Zullen ze geweldig vinden.

  Groetjes Anneliese

 • Ik zou dit heel eeg graag willen winnen om het voor de ogen van de kinderen open te kunnen maken. Tot ze zo jaloers zijn dat ze het over mogen nemen.

 • Graag zou ik dit willen winnen voor mijn lieve nichtje, en ik weet zeker dat ze veel L.O.L en plezier zal hebben van deze geweldige prijs!

 • Ik wil dit heel graag winnen voor mijn jongste zoon. Zijn oudere zus speelt vaak met poppetjes en hij wilt graag mee doen

 • Mijn meiden (5&7) vinden LOL geweldig. M’n oudste heeft zelfs van d’r spaargeld een grote LOL XL gekocht Deze ballen uit de hairgoals serie hebben ze nog niet maar ik weet zeker dat ze hem geweldig zouden vinden en graag aan hun verzameling toevoegen

 • Hier maak ik mijn kleindochter van 6 jaar heel erg blij mee.
  Zij is een enorme L.O.L. Fan.
  Deze L.O.L. Surprise Hairgoals, daar wordt ze ook erg blij van.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje voor haar.

 • Doe ontzettend graag mee voor mijn zesjarige meid. Ze heeft vorig jaar op haar verjaardag een L.O.L. bal gekregen (poesje met kattenbak). En nog speelt ze er dagelijks mee. Had dat niet verwacht
  Denk dat ze met de L.O.L. hairgoals ook veel speelplezier heeft. Kan ze afwisselen.

 • Mijn dochter is gek op de L.O.L. surprises en het uitpakken ervan! Daarnaast wilt ze graag kapster worden en ben ik hiervoor meestal haar ‘model’, omdat ik de enige ben met lang haar hier thuis. Deze L.O.L. hairgoals zouden dus een uitkomst zijn voor haar en mij(n haar ;-)). Wij doen dus erg graag mee met deze super leuke actie!

 • Ik wil het heel graag winnen voor mijn dochter van 6. Eind deze maand mag ze afzwemmen voor haar zwemdiploma en ze wil heel graag iets van L.O.L. Surprise.
  Ze heeft er nog niets van, alleen een stationary-setje dat we laatst bij de Action vonden.
  Deze hairgoals zal ze geweldig vinden. Ze speelt graag met kleine speelgoedjes en ook met kappersspullen is ze geregeld in de weer.

 • Ik weet dat ik hier een meisje heel blij me ga maken, en stiekem vind ik deze zelf ook wel erg leuk. De verrassing, welke zal het zijn, alleen is al leuk. Volg op FB, Bloglovin, Pinterest en Youtube.

 • Ik doe graag mee. Onze dochter wilde ‘m kopen van haar verjaardags geld en uitverkocht.
  Dus zo maakt ze kansje!

 • Zoveel kindergeluk in zo iets kleins. Mijn dochter vraagt er al zolang om, wie kan ik haar nueens gelukkig maken met zo’n super verrassing. LOL blijft echt een meiden feestje.

 • Ohhh deze zijn zo leuk, echt grappige poppetjes en wat zit er veel bij!
  Vooral de verrassing van het uitpakken is natuurlijk heel erg spannend en leuk.
  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 7 jaar, want dit is echt iets voor haar!

 • Zou harstikke leuk zojn voor mijn nichtje Sue van ruim 2, is heel gek met het spelen met poppen en eten geven etc.

 • Ik doe graag mee voor mijn dochters, die zouden hier samen helemaal gezellig mee spelen. Ik duim voor ze

 • Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. Ze zijn dol op alles van de L.O.L surprises dus hier kan ik ze zeker heel blij mee maken

 • Liselotte vindt ze zo leuk! Splatters zat in haar eerste Lol suprise die ze van haar tante heeft gekregen voor haar rapport. Het duurt nog even, maar ze staan ook op haar verjaardagslijstje. Yang vindt ze grappig, want die lijkt op Cruella de Ville van de film 101 Dalmatiërs.

 • Super gaaf voor onze dochter Noor ze is vandaag jarig. Ze wordt al 5 jaar en is helemaal fan van LOL. Voor haar maken we heel erg graag kans op deze gave LOL pop 🙂 gaaf dat ze haren hebben.

 • Ik zou graag kans maken voor mijn kleindochter , ze is helemaal verliefd op deze lol popjes, ze vind ze mega schattig , en is dol op verrassingen, dus duim voor haar mee

 • Mijn dochtertje‍♀️ vind ze te gek , de popjes en de diertjes , deze vraagt ze nu al even, ❤️zou haar er zo graag mee verrassen , dus waag een kansje ‍♀️

 • Hier zou Sanne helemaal blij van worden. Heeft zaterdag een lege doos van hairgoal L.O.L. gevraagd bij de winkel en daar bewaart ze nu al haar poppetjes in. Er ontbreekt echter nog een hairgoals poppetje in

 • Wat leuk voor mijn jongste dochter Isa!
  Ze is helemaal gek op L.o.L surprise maar de hairgoals heeft ze nog niet, duimen dus

 • Ik zou graag kans maken voor mijn dametje Sharona ermee te kunnen verrassen , ze is een echte LOL fan , en deze heef ze nog niet , de hairgoals, zou dus een grote verrassing zijn moest ze deze kunnen winnen voor haar verzameling te doen groeien, een trotse mama

 • Hier is de LOL surprise hype is hier nog lang niet voorbij. Is ook het enige verrassingsspeelgoed wat ze leuk blijven vinden. Doe graag mee voor mijn dochter.

 • Leuk deze nieuwe serie! Mijn dochtertjes, vooral de oudste, speelt ook echt heep graag met haar poppetjes. Ze heeft er nu 2, een 3e van de nieuwe serie zal ze geweldig vinden. Ook op school ik haar klas spelen de meisjes er graag mee. Op vrijdag mogen ze in de middag speelgoed mee naar school, en natuurlijk gaan geregeld de lol poppetjes mee

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics