Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > L.O.L. Surprise Make-over Party!

L.O.L. Surprise Make-over Party!

Zondag 26 mei werden wij uitgenodigd voor de L.O.L. Surprise Make-over Party! Omdat mijn zusje in Amsterdam woont hoefden wij dan ook niet lang na te denken om op de uitnodiging in te gaan. Tom, de kinderen en ik stapten al vroeg in de auto zodat we ruim op tijd in Amsterdam zouden zijn. Zo konden we nog even wat tijd door brengen met mijn zusje en haar vriend (de man die de website van Thuisleven heeft gebouwd).

L.O.L. Surprise Make-over Party!

Bij aankomst in het Haartheater in Amsterdam worden we opgewacht bij de deur. We krijgen een button (van L.O.L. Surprise) opgespeld en mogen vervolgens de verschillende activiteiten afgaan.
De eerste activiteit bestaat uit make-up. Hier worden onze meiden in de watten gelegd.
De tweede activiteit bestaat uit het lakken van de nagels. Nadat deze droog zijn mogen ze door voor de haren.
Ondertussen kan er worden gesnoept en worden we voorzien van lekkere, gezonde, drankjes.

Nadat de meiden helemaal in tip top eruit zien mogen ze een loopje over de catwalk wagen. Er liggen wat sjaaltjes, brillen, tasjes en andere accessoires klaar waar ze zich nog verder mee aan mogen kleden.

Leuk om te zien dat er zoveel verschil zit tussen kinderen. Terwijl de een als een ware diva de catwalk over loopt, schaamt de ander zich kapot.

Na afloop van het rondje vertrekken we en nemen de kinderen nog een goodiebag in ontvangst. Wat daarin zit kun je hieronder lezen en zien.

Goodiebag

De poppetjes van L.O.L. Surprise hebben een make-over gehad en ter ere van deze make-over werden wij dus uitgenodigd. Wat ze vooraf niet vertelden is dat we gewoon dik verrast werden met een feestelijke goodiebag na afloop van de onthulling. Daar waren de meiden maar wat blij mee. Zeker de jongste die echt een grote L.O.L. fan is geworden het afgelopen jaar.

Vol enthousiasme pakten ze bij thuiskomst de 3 pakjes open, zie foto collage hiernaast.

Wat vonden wij ervan?

De party’s zijn meestal goed verzorgd en dan ook een echt feestje om naar toe te mogen gaan. Echter daar draait het natuurlijk niet om. Waar het wel om draait zijn de nieuwe L.O.L. Surprises en ik kan vertellen dat het een ware hit is. De meiden waren alleen maar enthousiast bij het uitpakken en blij verrast met de make-over die de poppetjes hebben gehad.

Ik hoef dan ook maar één keer te raden waar een deel van hun verjaardagsgeld naar toe gaat…

Heb jij al eens een L.O.L. Surprise poppetje uitgepakt?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics