Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!

L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!

We zijn al een paar weken in de ban van Sinterklaas en Kerst verlanglijstjes maken. Best een pittige uitdaging aangezien we heel veel mogen reviewen voor Thuisleven. Afijn we lopen vandaag, voor de zoveelste keer, door Retail Park Roermond om inspiratie op te doen. Ditmaal, in tegenstelling tot de eerdere keren, kan ik mijn aandacht volledig op de twee kleintjes focussen. De jongste zoon blijft lang bij de Nerf en Lego hangen. De jongste meid daarentegen crost de hele winkel rond met mij op sleeptouw. We eindigen bij de L.O.L Surprise! Bigger Surprise! pakket. Dat wilt ze wel heel graag…

Laat het unboxen beginnen

De inhoud bestaat uit maar liefst meer dan 60 verrassingen! Maar wat tref je dan allemaal aan? Wel het volgende:

 • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise popptjes, elk met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister met 5 verrassingen
 • 12 Plastic haarstijlen
 • 6 Haarstijlen om te borstelen
 • 6 Gezichtsmaskers
 • 10 Extra accessoires
 • Spy Glass
 • Sticker
 • 1 Draagtas met hengsel
 • 1 Variant beschikbaar

Wat vinden wij ervan?

We hebben slechts één keer de schaar hoeven te gebruiken en dat is om de beveiliging door te knippen. Verdere gebruik van een schaar is overbodig. Om de L.O.L. Surprise balletjes zit allemaal plastic, echter door de “ritssluiting” is dit eenvoudig open te maken zonder extra attributen. Eenmaal de koffer open zitten er een aantal lagen in met daarin allemaal surprises. Het is vervolgens een kwestie van allemaal rustig openen en uitpakken. Houdt overigens de plastic zak voor al het plastic afval maar bij de hand want er komt echt heel veel plastic vanaf. Dat vind ik dan wel een beetje jammer met ook op het milieu.

Mijn dochter vind het een groot pretje om alles uit te mogen pakken en is na elke verrassing echt helemaal door het dolle heen. Na een uur te hebben uitgepakt, zet ze de poppetjes in elkaar en kan het spelen beginnen. De koffer gebruiken we nu om, na het spelen, alle spullen in te stoppen en op te bergen.

We hebben de gehele unboxing op camera vastgelegd. Kijk maar hier onder voor het beeldmateriaal. De foto’s zijn in volgorde gezet van links naar rechts en dan de volgende “regel”. De L.O.L. surprise Bigger Surprise! is o.a. online te koop.

Lees onder de foto verder!

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

98 reacties

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochters Sterre en Marlijne omdat: ze elkaar de laatste tijd steeds in de haren vliegen. Met de LOL surprise moeten ze eerlijk delen en hebben ze daarna iets wat ze beiden leuk vinden om heerlijk samen te spelen

 • Voor linn omdat ze 22 december mag afzwemmen voor diploma A en dan is een cadeau van lol helmaal te gek zou linn zeggen

 • Holy moly!!! Ik doe mega graag mee! Ik zou graag de L.O.L. bigger surprise willen winnen voor mijn kanjer Mia. Mijn dochter is helemaal gek op alles series van L.O.L. mer name de eye spy. Ik word vrijdag geopereerd, een heftige ingreep, maar daar gaat zij zo goed mee om! Ze verdient dit! Fingers crossed!

 • Ik zou graag een LOL surprise! Bigger surprise willen winnen voor mijn lieve dochter Lauren omdat uitpakken al het leukste cadeautje is! Ik vind t zo gezellig om met haar lekker te frutselen en te tutten. Met deze poppetjes is t zo leuk dat je de outfitjes kan verwisselen, ze in bad kan doen en heerlijke fantasiespellen kan doen. Dit zou echt het perfecte cadeau zijn voor de feestdagen!

 • Ik zou graag een L.O.L. Surprise winnen voor mijn nichtje Dealyn omdat ze ondanks dat ze het zelf niet door heeft me door een moeilijke periode helpt. Ze is lief en laat me lachen. Ze geeft me knuffels en laat me zien hoe het is om van de kleine dingen te genieten. Ze is wijs en ze zorgzaam. Ze is 5 jaar jong en ze lijkt ontzettend veel op mij toen ik zo oud was en daardoor laat ze me ervaren hoe leuk alles ook alweer is. Daarom verdiend ze dit mooie pakket.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Dealyn, omdat ze gek is op L.O.L. Deze staat ook bovenaan haar verlanglijstje, maar ze krijgt het niet omdat het ruim boven ons budget is. Ik hoop dat ze met haar andere kado net zo blij is, en hopelijk kan ik haar toch nog verrassen met grootste kado wens. Wij gaan duimen!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter omdat ik dan sowieso de beste vader ben.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor onze Sara en haar vriendinnetje Noa omdat de meisjes allebei dol zijn op de L.O.L. ballen en hier samen uren mee kunnen spelen en freubelen. Hopelijk mag ik de meisjes blij verrassen!

 • Wat is LOL toch super leuk!! Ik doe graag mee voor mijn 2 meiden! Dit is toch super leuk speelgoed om samen te delen gezellig samen op kerstochtend, pyjama nog aan en dan alle pakjes samen open mogen maken bij een kerstboom.
  Een super leuke kans, ik ga duimen en alvast fijne feestdagen 🙂

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochtertje omdat ze gek is op de surprise ballen. Het ziet er erg uitnodigend uit om ze uit te pakken en ze kan er uren mee spelen

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Yara omdat: ze deze heeel graag wil hebben en hem haar graag zou willen geven als ze na heel veel frustratie, oefenen en blijven proberen straks eindelijk haar B diploma gehaald heeft!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise willen voor mijn dochter omdat ik zooo trots op haar ben na een zeer goede rapport gehaald verdient ze zeker verasst te worden en L.O.L Bigger- surprise staat hoog op haar verlanglijstje!

 • Ik zou dit graag willen winnen voor ons gezin. Kunnen we heerlijk met kerst samen het grote en kleine cadeautjes uitpakken en met vriendinnen(tjes) spelen en delen.

 • ik zou graag de lOL surprise, bigger surprise willen winnen voor onze elise. ze is al lang fan van lol en naast haar sinterklaaslijstjes staan ook haar verjaardagsverlanglijstjes hier vol mee. zeker met deze nieuwe uitvoering. kan ze weer beginnen met sparen!

 • Let the unboxing begin! Dat zou pas een echte surprise zijn voor onze dochter, die dit jaar voor het eerst ook zelf een suprise maakt voor school! Voordeel van deze L.O.L suprise is dat mama niet mee hoeft te helpen met het maken en al helemaal niet met het uitpakken! Een win-win situatie dus!!

 • Ahh, dit heeft echt de wow factor. Het zou ontzettend gaaf zijn dit te winnen. Ons dochtertje zou dit geweldig vinden, ze wil heel graag eens een vlog maken van het uitpakken van zo’n grote lol surprise. Net zo als meisje Djamilla. Ik gun het in elk geval iedereen!

 • k zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochtertje omdat: haar ogen stralen wanneer we deze in de winkel zien 😀

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn kleindochter omdat: ze er heel hard voor aan het sparen is. Dat sparen vind ik heel belangrijk, dan kan ze haar spaarcentjes weer in haar spaarpot stoppen. Ze vindt die koffer zo geweldig leuk! Ze heeft het al op YouTube laten zien… “Kijk oma dat zit er allemaal in!”

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter omdat: ze tegenwoordig niet meer met Lego speelt, maar alleen nog maar elke dag met haar LOL surprise (samen met haar beste vriendin, die haar poppetjes dan ook meeneemt). Wat zou ze het helemaal geweldig vinden om deze doos met sinterklaas uit te pakken. Eerlijk is eerlijk… ik vind hem te duur, maar ja… als Sint hem haar toch cadeau zou geven zou dat natuurlijk helemaal geweldig zijn!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochters Elisa en Hannah omdat: ze al heel lang (op zijn Brabants ‘heul lang’) om deze Bigger Surprise zeuren. Maar die prijs heh… 85 euro (of 84,95 tis maar hoe je het bekijkt). Tja hoe maak ik tactisch aan hen duidelijk dat dat in geen 85 jaar gaat gebeuren? Maar zie daar, deze actie is er speciaal voor al die moeders die dit niet willen of kunnen kopen voor hun kind, proud to be one! Stiekem ben ik toch een loedermoeder, maar dan wel één die hier een kansje komt wagen voor haar meiden!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn 2 dochters. omdat ze allebei uren zoet zijn met de l.o.l spulletjes samen!. De poppetjes en spulletjes sluiten heel goed aan bij hun fantasie wereld. De kwaliteit is ook erg mooi en ze genieten van alle leuke accessoires en combineren het met ander speelgoed. Het is natuurlijk een erg groot cadeau maar ze verdienen het allebei en om ze samen te zien spelen smelt echt je hart.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor onze dochter Evy omdat zij een super grote L.O.L fan is en deze heel hoog op haar lijstje heeft staan voor de Sint.
  Wat zouden we haar blij maken zeg als ze deze alsnog zou krijgen.

 • Ik zou graag een LOL suprise bigger suprise willen voor mn meisje omdat
  dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, z ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor een kleine meisje Joelle (nichtje van mijn zoon Thomas) omdat: zij is erg lieve meisje voor me en mijn zoon en zij is dol op L.O.L. Ik vind dit een leuk cadeau voor haar verjaardag in januari.

 • Zou graag willen winnen voor mijn beide meiden omdat dit zo’n grote prijs is.
  Dit kunnen ze best samen openmaken en de “buit” verdelen.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Roos. Ze is gek op deze kleine poppetjes en beestjes en kan er uren mee spelen.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn kleine meid…. omdat: …………sindsdien ze de unboxing bij haar favoriete vlogster van de koffer heeft gezien…. ze er maar niet over uitgepraat raakt!!! <3 Ze vind 'm echt FANTASTISCH… maar dat kan ook niet anders natuurlijk met zoveel speciale pruiken & spulletjes… hopelijk mag ik haar onwijs verrassen… wat een TOP cadeau voor pakjesavond Ik doe mee! Nu maar héééééééél hard duimen & hopen! #wienietwaagtwienietwint

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter omdat ik supermama van het jaar wil worden 😉

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor dochterlief, omdat: …………ze dan echt HE-LE-MAAL GEK gaat worden! whoehoeeeeeeeeeeeee m’n meisje zeurt hier al een aantal weken om.. ze wil ‘m echt heel heel hééééééééééééééééééééééééél graag met pakjesavond van de sint 🙂 Maar jeeeeeeeeetje wat een prijskaartje hangt eraan.. er zitten natuurlijk wel hele toffe musthave L.O.L spulletjes in! Met name de pruiken vind ze echt fantastisch!! Hopelijk mag ik m’n meisje onwijs verrassen en bezorgen jullie haar een ONVERGETELIJKE pakjesavond… super SPANNEND! FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :*

 • Ik Zou graag een LOL surprise bigger surprise willen voor mijn lieve dochter Ze is dol op alles van LOL en de bigger surprise staat hoog op haar verlanglijstje

 • Ik zou graag de LOL Surprise Bigger Suprise willen winnen voor Maylie, omdat ze gewoon het liefste meisje is dat ik ken. Ik zie dat er ook nog heel wat lettertjes op staan kan ze die ook mooi nog wat oefenen!

 • Ik wil dit heel graag winnen voor mijn dochter Madelief. Ze maakt in haar jonge leven al veel mee met artsen, wekelijks therapieën en minder kunnen dan andere kinderen van haar leeftijd(8 jaar). Maar ondanks alles doet ze het super goed. En zijn wij ontzettend trots op haar. Ze verdient het om haar wens/droom te laten uitkomen. De LOL koffer staat hoog op haar lijstje, en als we dan haar blije gezichtje zien maakt dat voor even alles goed.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn nichtje omdat: ze een hele lieve spontane meid en omdat ik de eer als lievelingstante graag hoog hou 😉

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn lieve stoere dochter Lieke. Voetbal is haar grote hobby maar sinds kort LOL ook hier in huis, zo verrassend leuk dat een meisje dat nooit met poppen heeft gespeeld hier uren zoet mee is. Heerlijk deze nieuwe wending! (en stiekem speelt haar grote 12 jarige zus zich er ook mee haha)

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor Julia mijn dochter . Omdat ze een mooi cadeau zal krijgen met sinterklaas ☺️☺️

  Facebook: An Na

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn lieve dochter Lott omdat zij altijd heel erg haar best doet, eigenlijk voor alles én iedereen. Ik kan niet trotser zijn, dan ik ben op haar. Het is een erg gevoelig meisje dat altijd anderen op de eerste plaats zet. Eigenlijk zou ik echt willen en wensen dat ik haar dat prachtig cadeau zou kunnen geven, maar dat zit er niet echt aan te komen…. Daarom waag ik mijn kansje hier, voor mijn dochter Lott, die het verdient!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mn meisje Jayenna omdat ze deze heel hoog op der lijstje heeft staan voor de sint en ook voor haar verjaardag zou te gek zijn

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor Janna omdat dit bovenaan haar verlanglijstje staat maar ik weet dat Sinterklaas het niet voor haar heeft meegenomen uit Spanje! En ik heb het idee dat hij daar nu toch wel van baalt omdat de luisterpiet heeft gezien hoe graag ze er mee speelt. Dus wie weet kan ik Sinterklaas nog een berichtje doen op 5dec dat het allemaal goed gekomen is!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Luna omdat: ze een super grote fan is van LOL vanaf de eerste serie. Helaas voor papa en mama kost het een fortuin. De grote LOL bal staat boven aan haar verlanglijstje maar voordat ze deze bij elkaar heeft gespaard…. Ik doe dan ook graag mee. Denk dat ze de hele buurt bij elkaar gilt als ze deze grote bal zou winnen

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter en zoon kim en coen van 8&6 jaar omdat: ze het alle twee geweldig vinden!! Mijn dochter speelt er echt uren mee en deze koffer staat dan ook op haar verlanglijstje! Mijn zoontje vindt de lol ballen ook erg leuk en speelt geregeld met zijn zus mee ..

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn zoontje omdat hij helemaal blij wordt van unboxen, verrassingen en poppetjes.
  Zo zie je maar dat iets mega roze’s niet alleen voor meiden is.

 • JAaaaaaa ik zou de LOL bigger surprise heel graag willen winnen , voor mijn meisje Faye ze vind lol geweldig, gezellig een unboxing video maken met het uitpakken, iedere keer weer een verrassing wat er in zit en hier kan ze dan uren mee spelen! De kleinere lols spaart ze inmiddels en speelt ze dagelijks mee. De bigger suprise wil ze dolgraag en daar is ze hard voor aan het sparen. “Hij heeft zelfs meer dan 60 suprises mam!” Roept ze steeds in de speelgoedzaak! Ohh wat zou ze blij zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen

 • Ik zou graag een L.O.L.Suprise! Bigger Surprise willen winnen voor mijn dochter Lucy, omdat zij dezelfde reactie had als jouw dochter in de speelgoedwinkel haha. En dat uitpakken vindt ze ook helemaal geweldig, dus kan haar niet gelukkiger maken!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn lieve Julia omdat: ze gewoon is wie ze is en ik daar heel trots op ben….

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor onze dochter Noor omdat ze helemaal fan is van Lol en ze er uren mee kan spelen. Niet alleen met uitpakken maar ook daarna met haar levendige fantasie

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter van 4, Elin omdat ze de LOL ballen geweldig leuk vindt. Zo gauw we in de stad komen probeert ze me over te halen er een voor haar te kopen. Uiteraard bekijkt ze alle unwrapping vlogjes op YouTube allemaal met plezier. Dit mega koffer zou haar heeeeeel blij maken.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochtertje Lisa omdat: ze dit helemaal geweldig zou vinden. Papa had iets fout gedaan met de aanmelding voor het sinterklaasfeest op zijn werk, vandaag kwamen we erachter dat Lisa (en broertje Niek) niet zijn aangemeld en we morgen helaas niet kunnen gaan, dat was een dikke teleurstelling bij Lisa vanmiddag. Een mooi groot cadeau zoals deze is met pakjesavond zeker welkom!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor Emma omdat zij er de LOL absoluut ervan in ziet. (ik nog steeds niet ;-))

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Sanne omdat ze een echte L.O.L fan is en ze deze bigger surprise heeeeeel erg graag zou willen. Ik vind hem alleen veel te duur (de biggy pet voor haar verjaardag was toch wel de max). Maar zo’n gaaf cadeau onder de boom zou dus onverwacht en erg gaaf zijn

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor….. omdat: …………Mijn kleine meid Lotte daar heel blij mee zou zijn en omdat ze t ook zo verdiend, ze doet zo goed haar best met alles wat ze doet en omdat ze voor mij gewoon de allerliefste is!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Eliza omdat de LOL surprise hype nog lang niet voorbij is. Ze vindt ze super leuk en deze staat echt op haar verlanglijstje. Dus wie weer heeft ze geluk

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn kleindochter omdat: ik haar heel graag met dit mooie cadeau wil verwennen

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn kleindochter omdat: ik haar heel graag met dit mooie cadeau wil verwennen op 5 december

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor Mijn Kleindochter omdat: ze deze zo graag wil bestellen aan de Sint maar als alleenstaande oma het niet gemakkelijk is , en ik haar toch er mee wil verrassen , daar waag ik het even via hier , en wie weet kan ik ze dan toch nog grote wauw ogen laten trekken

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter omdat Ze het geweldig vind om uit te pakken natuurlijk! Maar vooral om alle kleertjes steeds aan en uit te doen. Plus dat de hoofdjes eraf kunnen vind ze ook prachtig hahaha. Oow en mama vind het ook leuk l.o.l ;P

 • Ik zou graag een L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn kleindochter omdat die gek is op de L.O.L ballen en ze zal waarschijnlijk een gat in de lucht springen van blijdschap als ik deze L.O.L. Bigger Surprise! aan haar geef en zeggen : Je bent de beste oma van de wereld.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee om haar blije gezichtje te zien.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Lise!

  Ze heeft sinds kort de L.O.L. Surprise via YouTube ontdekt,
  en hoopt binnenkort ook zo’n bal uit te mogen pakken.
  Ze staan hoog op haar verlanglijstje,
  en denkt ze te kunnen vinden in 1 van de zakken.

  Maar helaas heeft Sint daar niet aan gedacht,
  hij heeft alle cadeaus al binnen.
  Dus ik waag graag een kansje,
  wie weet kan Sint toch nog zo’n geweldig cadeau winnen!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor….. lisannne omdat: …………ze dol is op verrassingen, ze bijna jarig is en dan is dit natuurlijk wel DE verrassing van de dag, een cadeau van Thuisleven, en wat voor een?

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor..Sharona mijn dochtertje van bijna 8 jaar, omdat: ze een mega grote LOL fan is, ze is gek van de popjes maar ook de diertjes , ze word al wild als ze 1 surprise bal mag openen, wat gaat het geven als ze deze magische koffer opent met wel 60 verrassingen, waauw

 • Zou heel graag deze koffer voor mijn kleine meid willen winnen.

  Ik gun het haar omdat ze zo’n lief, vrolijk meisje is en met haar lol bal die ze afgelopen weekend kreeg voor het afzwemmen zo blij was

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Loïs omdat: lolballen en vooral de inhoud natuurlijk, geweldig vindt. Ze heeft het maar over de pruikjes die erbij zitten.
  Zou haar superblij maken

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen, voor onze twee hysterische dames die super hard gillen van kijk dan mama een L.O.L. suprise onder deze boom,
  JAAAAAAAAAAAAA dat was mijn kerstdroom.
  Mijn kerst kan niet meer stuk! Woehoeeee jehhh wij hebben geluk

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor onze zoon Sil omdat: hij een enorm goed hart heeft, altijd wil delen en hij altijd zo positief in het leven staat. Door zijn beperkingen gaat alles niet vanzelf, maar hij geeft de moed niet op en staat iedere dag met een lach naast zijn bedje.
  Hij zou hier heel blij van worden, iedere keer als hij het op tv ziet dan roept hij dat hij dat zo graag wil. Ik gun het hem zo

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijj dochtertje en zoon omdat ze dol zijn op popjes en verrassingen. Uitpakken, raden wat er in zit, samen spelen nadien, allemaal doen ze het graag. En het zou het grootste en leukste cadeau zijn voor Kerstmis dan.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Sharon omdat: ze veel LOL beleefd aan het uitpakken van surprises en er dan uren mee kan spelen. Ze zou dit graag samen met haar zusje en hun vriendinnetjes doen. Want samen spelen is het leukste wat er is.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor m’n lieve meisje omdat ik het heerlijk vind om haar te verrassen en haar te zien stralen. Met deze koffer vol geweldige L.O.L. verrassingen gaat dat helemaal lukken 😀

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Caitlyn van 7 jaar omdat ze DOLL is op alle LOL poppetjes en ze zo’n Bigger Surprise het einde zal vinden. Duimen maar!!!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn kleindochter omdat:oma lies haar graag zou verrassen en dit mooie kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Mara omdat deze mama nu al weet dat Sinterklaas hem niet mee zal nemen. We vestigen nu al onze hoop op de Kerstman (die heeft hier toch al een streepje voor op de Sint )

 • Super leuk deze actie! Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn oudste dochter myrthe omdat: mijn dochter het er al maanden over heeft. Ze heeft nog geen lol ballen, krijgt een kleintje van sinterklaas. Deze zou ze echt super vinden!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Liv, omdat het een mega surprise zou zijn voor haar 7de verjaardag op 22-12! Ze is helemaal dol op echt alles van L.O.L. Alleen al bij het zien van deze L.O.L. Bigger Surprise gaat ze uit haar bol! Ze zou zo ontzettend verrast en mega blij zijn…

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn 6 jarige dochter Lara omdat ze binnenkort mag afzwemmen voor haar A zwemdiploma. Vanwege een reorganisatie bij het bedrijf dat de zwemlessen verzorgt, heeft ze wel 8 zwemdocenten gehad en was het voor de kinderen vaak best weer opnieuw wennen.
  UIteindelijk mogen bijna alle kinderen van hun groepje, toch nog vrij onverwacht dit jaar afzwemmen (we hadden er niet meer op gerekend). Omdat ze zo haar best heeft gedaan en zo goed gereageerd heeft op alle wisseling in de bezetting, vind ik dat ze wel een extra geweldig cadeau voor haar zwemdiploma verdient.
  Hiermee zou ze superblij zijn. Heel veel L.O.L. gegarandeerd met die bigger suprise!

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn zoon en dochter omdat: ze hier helemaal gek van zijn en ik ze dit niet kan geven helaas.

 • Ik zou graag een L.O.L. Surprise! Bigger Surprise willen voor mijn dochtertjes omdat ze gek zijn op alles van L.O.L. ze hebben ieder al 1 bal voor hun verjaardag gekregen. Maar dit zullen ze helemaal te gek vinden. Ik waag graag een kansje.

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor onze dochter Claire, omdat de griep zich hevig heeft vergist en zij waarschijnlijk daarom morgen haar pietendansfeest mist

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Nikita, omdat ze dol is op LOL surprises en ze nu een spannend jaar heeft in groep 8, uitkijkend naar de brugklas, en zou haar zo graag weer even als een ‘klein kind’ zorgeloos zien genieten van het uitpakken van deze topprijs ! 18 december is ze jarig en krijgt ze een praktisch kado (en moetje inmiddels ivm de juiste maat ook whahaha), een fiets voor de middelbare, dus zou super leuk zijn haar dit als echt uit te pakken kado te kunnen geven maken we een leuk unboxing filmpje erbij

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor onze dochter Claire, omdat de griep zich hevig heeft vergist, waardoor zij morgen haar pietendansfeest waarschijnlijk mist

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn jongste dochter omdat: ze dol is op LOL surprise. Sinds de eerste bal die ze opende is het LOL surprise voor en na. Zelfs als ze even op haar kindertablet filmpjes mag kijken dan kijkt ze unboxing filmpjes van LOL surprise . Vooral de LOL surprise bigger surprise en het LOL surprise poppenhuis staan hoog op haar wensenlijstje, want die ziet ze nu regelmatig voorbij komen op reclames en op YouTube (maar even tussen haakjes, wat een giga bedrag vragen ze toch voor die dingen). Zou fantastisch zijn als we haar een keer kunnen verrassen met een grote LOL set in plaats van met 1 losse bal. Ik ga heel hard duimen .

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor Tije omdat: er dan geen vrolijker en blijer kindje bestaat dan Tije! En als Tije blij is dan is mama ook blij. En dat betekent dat de rest van het huis ook blij is

 • Bij ons is vast nog wel een plekje over in de zak en mijn oudste is dol op kleine poppetje en verassingenLieve Sinterklaas, ah toe dit is toch te leuk !! ‍♀️

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor onze dochter Vanessa omdat: dit echt het ultieme cadeau is voor haar
  Ze heeft van haar eigen zakgeld een lol underwraps gekocht en ze speelt er zo leul mee. Nu volop aan het sparen maar dat gaat niet zo snel

 • Ik zou graag een L.O.L Surprise! Bigger Surprise! willen voor mijn dochter Emma van bijna 4, omdat ze onlangs L.O.L ontdekt heeft en niet meer te houden is, ze vind het geweldig en dat heeft ze niet snel. Wat zou dat een pret voor haar zijn!

 • Ik zou graag de LOL suprise, bigger suprise willen winnen voor onze dochter Lynn. Omdat ik niet kan wachten hoe haar snoetje zal staan als ze met veel LOL dit kado gaat uitpakken

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics