Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Kikkerland XL iBed tablethouder

Kikkerland XL iBed tablethouder

Ik kreeg van de huisarts rust voorgeschreven. Dat houd ik dat ik met mijn voet niet veel mag doen. Hartstikke irritant voor een moeder met vier kinderen én een zomervakantie, maar het is even niet anders. Nu heb ik het voordeel dat de kinderen de eerste 3 weken van de zomervakantie bij hun vader zijn. Echter is er op die manier ook totaal weg geen afleiding voor mij met spelletjes en dergelijke. Zodoende hang ik de laatste dagen dan ook wat op de bank, aan tafel, op de bank in de serre en lig ik zelfs in bed te werken aan Thuisleven of ben ik aan het appen, spelletje spelen of aan het Netflixen (bij deze is Netflix zelfs een werkwoord geworden). Er is echter een groot nadeel, mijn laptop wordt namelijk na verloop van tijd behoorlijk warm. Zeker als deze op een ruimte staat waarbij de ventilatoren (gedeeltelijk) afgesloten worden. Op zoek dus naar een passende oplossing.

In eerste instantie probeerde ik een kussen uit. Dat sluit de ventilatoren geheel af waardoor de hitte helemaal niet meer weg kon. Geen goed plan!
Daarna pakte ik een stuk hout / dienblad / serveerplank nou ja eigenlijk zo’n beetje alles wel dat groot genoeg was. Het voordeel hiervan was dat het de ventilatoren niet afsluit. Echter zit het alles behalve comfortabel. Ook niet de oplossing dus. Daarna ben ik een kussen gaan combineren met een houten plank. Ideaal, tot je ineens iets te drinken wilt, naar het toilet moet of de deur open moet maken. Dan heb je nogal wat te doen om onder je stulpje vandaan te komen zeg… Pfff. Dat moet nog gemakkelijker kunnen toch?

Laptop- tablethouder XL van Kikkerland

Dat moeten de bedenkers bij Kikkerland zich ook bedacht hebben. Want ze zijn namelijk ook met eenzelfde oplossing gekomen echter zitten dan het “kussen” en het “plankje” aan elkaar vast en is het een geheel geworden. Bovendien hebben ze er een gleuf ingemaakt zodat je de tablet rechtop kunt zetten en je dus niet meer naar een schermpje hoeft te kijken die half rechtop staat of de rug van je partner te gebruiken (die daar bovendien ook niet van gecharmeerd is).

Maar waar ik ook erg van gecharmeerd ben is de grootte van de houder. Er past namelijk makkelijk een laptop op. Op een ontbijtje met een tablet. En daar kun je makkelijk van genieten aangezien het “kussentje” voorzien is van microkorrels die zich geheel voegen aan het oppervlak waar hij komt te staan. Zo is zelfs het hobbelige oppervlak op je benen geen probleem! Hoe handig is dat?

Info en waar te koop

 • Schootkussen voor je tablet en laptop
 • Lekker filmpje kijken op je iPad terwijl je je ontbijtje in bed eet
 • Extra groot oppervlak voor laptops
 • Verkrijgbaar in zwart en hout
 • Met bodem van spandex en microkorrels die zich naar je benen vormen
 • Met anti-slip bovenkant
 • Voor relaxte zaterdagochtenden
 • Geschikt voor de meeste gangbare tablets
 • Let op: niet geschikt voor de iPad Pro 12,9 inch
 • Afmeting: 50 x 35 x 5,1 cm
 • Afmeting opening: 34 x 1,4 x 1,4 cm
 • Gewicht: 1000 gram

De Kikkerland XL Ibed tablethouder is te koop, in de kleuren hout en zwart, bij Ditverzinjeniet.nl voor €23,95

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

 • Hoi Miranda, leuk artikel, dank je wel!
  Ik heb zo’n ding een keer bij Trekpleister gekocht voor iets van € 4,95. Zit niet in de standaard collectie. Het ”dienblad” is dan wel gladder, maar verder een prima ding.
  Kikkerland heeft erg leuk ontworpen dingen trouwens.
  Groetjes, Anita

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics