boekensteunen

Kikkerland Boekensteunen

Wij lezen heel veel in dit huis. Van prentenboeken tot encyclopedie en van leesboekjes voor beginners tot leesboeken voor de gevorderden. Diverse genre’s, diktes en leesletters komen voorbij. Kilometers worden er afgelegd, zegt de juf. Dat is natuurlijk heel erg goed (zo leert een kind maar liefst 1.000 woorden erbij als het een kwartier per dag voorgelezen wordt) maar ook heel erg leuk.

Favoriet boek?

De kinderen vinden het heerlijk vinden om nieuwe boeken uit te zoeken in de bieb. Echter zijn sommige boeken zo favoriet dat ze er liever de hele serie van kopen. Zo heeft mijn jongste zoon de gehele collectie van Dolfje Weerwolfje en spaart mijn dochter Jan Jan’s en de Kinderen. Oké die laatste zijn tijdschriften, maar zoals de biebjuf hier zegt: “lezen is lezen en het maakt niet uit, uit welk boek dat is”. De jongste dochter is helemaal verzot van de Suzie Ruzie boeken en kan niet wachten tot er weer een nieuw deel van komt. De oudste zoon spaart allerlei boeken (zelfs infoboekjes of verkoopboekjes) van treinen. En dan ben ik er nog. Heel wat boeken passeren de revue maar de boeken die ik echt spaar zijn de Harry Potters. En dan niet alleen de eerste 7 delen maar ook de bijzondere zoals “De Vertelsels van Baker de Bard”.Buiten dat om hebben ze een moeder die met regelmaat een boek mag recenseren en zo doende is de boekencollectie hier dan ook vrij uitgebreid. Maar waar laat je al die boeken?

Kikkerland Boekensteunen

De meeste boeken verdwijnen in de boekenkast. Maar een aantal boeken behoren toch wel een ere plek. Die mogen dan ook op een plank komen te staan midden op de slaapkamer. Echter het probleem wilde steeds dat de boeken dan opvallen zodra er een raam open staat. Om dat probleem te verhelpen mogen vanaf nu twee sterke mannen de boeken tegen houden. De boekensteunen, te koop in twee varianten, zijn gemaakt van steun en het is daardoor ook haast onmogelijk dat de boeken nog om kunnen vallen.

Info en waar te koop

  • Boekensteunen in de vorm van leunende en duwende mannen
  • Designer: Chris Collicott
  • Materiaal: steen
  • Kleur: zwart
  • Set van twee
  • Een stoere uitstraling voor in je boekenkast
  • Houden je boeken netjes op hun plek
  • Geïnspireerd op het Machine Age design van Rockefeller Center
  • Afmeting: 22,5 x 11 x 20 cm
  • Gewicht: 1800 gram

Te koop bij Ditverzinjeniet.nl

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics