Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon

Inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon

Tegenwoordig draait veel om internet. Zo moeten de jongste kinderen van mij zelfs al huiswerk maken op een tablet, pc of laptop. Topografie en rekentuin zijn haast een vast onderdeel van de week. Doen ze dit niet, dan ziet de juf dit op school en volgen er consequenties. Mijn mening hierover zal ik maar even voor mij houden…
Afijn met 4 kinderen die elke dag hun huiswerk maken of een spelletje spelen, kun je je indenken dat het geluid niet om aan te horen is. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een goede oplossing. Zoals bijvoorbeeld de Inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon van mijn jongste zoon.

Bluetooth koptelefoon

De voordelen van een draadloze koptelefoon is natuurlijk het draadloze gedeelte. Dankzij de verbinding via bluetooth speelt het geluid zich keurig af, zelfs als je even met de koptelefoon tussendoor iets moet pakken in een andere ruimte. Mocht je aan het luisteren alleen niet genoeg hebben dan kun je uiteraard ook kiezen voor een draadloze headset. Omdat we daar nog niet mee bezig zijn met de kinderen vinden we dit overbodige luxe.

Wat vinden wij van de inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon?

Als we jongste zoon laten kiezen in de webshop ziet hij de inklapbare megabass bluetooth koptelefoon met blauwe kleuren. Na ontvangst pakt hij hem meteen uit en wilt hem uiteraard meteen testen. Als ik later zijn kamer in kom, schrik ik mij helemaal een hoedje. Daar ligt de koptelefoon met een hele rare knik erin. Zoonlief moet heel hard lachen en zegt: “Mama je kunt hem inklappen!”. Ik kijk er eens beter na en inderdaad hij is echt in te klappen. Grappig!

Perfect geluid

Omdat het hem zelf niet lukte om de koptelefoon draadloos te gebruiken, heeft hij de bijbehorende kabel gebruikt. Hiermee heeft hij, zoals hij zelf zegt, perfect geluid. Omdat hij het ook draadloos moet doen ga ik uiteindelijk wat spelen met het apparaat. Geheel gemakkelijk ging dit niet en vraag me ook niet hoe ik het uiteindelijk voor elkaar heb gekregen maar het is me op den duur gelukt om de koptelefoon via bluetooth te connecten. Nu maar hopen dat dit de komende tijd goed blijft en ik mij niet nog eens hierin hoef te verdiepen.

Nu kan ik mij dan ook focussen op de wireless earbuds die de oudste zoon graag wilt hebben.

Lees ook: Game: Astrix en Obelix XXL 2
Lees ook: Outcast Second Contact
Lees ook: Life is Strange …. inderdaad!

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

16 reacties