Selecteer een pagina

Dankzij speciale ‘Print & Play’ en ‘Connect & Play’-versies van geliefde titels van bord- en kaartspeldistributeur Asmodee kun je altijd de leukste spellen met vrienden of familie spelen vanuit huis. Van escape room simulator Unlock! tot het toepasselijke Pandemic: Hot Zone, waarin spelers samenwerken om de wereld te redden.

Asmodee, distributeur van bordspellen en trading card games, maakt thuisblijven voor iedereen leuker: talloze gezelschapsspellen zijn vanaf nu gratis te spelen, zowel in de woonkamer als online met vrienden. In deze uitdagende tijd hebben families en vrienden entertainment meer dan ooit nodig. Daarom zijn de Print & Play en Connect & Play-concepten ontwikkeld, inclusief speciale gratis versies van publiekslievelingen, zoals Ticket to Ride, Dobble en Unlock!

Gratis spellen in een handomdraai via Print & Play

Dankzij Print & Play kan iedereen gratis van allerlei leuke spellen uit het aanbod van Asmodee genieten. Het enige wat je nodig hebt is een printer om jouw eigen versie van het spel uit te draaien. Voorbeelden van spellen die de Print & Play-makeover hebben gekregen en je kosteloos kunt printen zijn: het op escape rooms geïnspireerde Unlock!, Ticket to Ride – Blijf Thuis, Dobble, Dixit en Pandemic: Hot Zone, waarin spelers zelf de helden van de wereld kunnen worden door een pandemie te voorkomen. Kunnen zij de dreiging tegenhouden voordat het te laat is?

De speciale Print & Play-versies van de spellen zijn te downloaden via de website: Print-and-play.asmodee.fun/nl/

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics