Maak van je picknick een buitenfeest met Perfecte Picknick.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > Maak van je picknick een buitenfeest met Perfecte Picknick

Maak van je picknick een buitenfeest met Perfecte Picknick

Een picknick kun je in alle eenvoud doen maar je kunt er ook een waar feest van maken. Met het boek “Perfecte Picknick” vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte picknick te organiseren. Lees er meer over in dit artikel én doe mee met de winactie waarbij je kans maakt op één van de drie boeken die wij verloten.

Perfecte Picknick

Perfecte Picknick staat vol met no-fail recepten. Zowel vegetarisch als met vis en vlees. Daarnaast staan vind je een aantal handige checklist en supertips waarmee het altijd een succes wordt. De recepten zijn erg divers van frisse zomerdrankjes tot een chique pissaladière, van krabkoekjes tot gebraden kip.

Wat vinden wij ervan?

Als eerste valt het op dat dit boek is uitgegeven in een handig formaat. Zodra je het boek open klapt valt het voorwoord meteen op. Een woord waarin niet te veel geneuzel staat van de auteur (in dit geval Madame Charlotte) maar een goede inleiding waardoor je extra veel zin krijgt om te picknicken. Na het voorwoord komt de inhoud dat netjes is verdeeld in de seizoenen.

Daarna zie ik handige tips om de voorraadkasten te vullen (dan ben je bij mij wel aan het goede adres), hoe je vooruit kunt bakken. Daarna volgen er vele gevarieerde recepten en is er een register te vinden achteraan waarin alles goed vermeld staat.

Zoals al eerder is gezegd, is dit boek een zeer praktisch boek en gaan we er dan ook nog veel gebruik van maken.

Informatie

Perfecte Picknick
Auteur: Madame Charlotte
ISBN: 9789463141645
Uitgever: Snor

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

50 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics