Thuisleven.com > Verzorging > Zonbescherming > Botanical Suncreen – zonnebescherming van Australian Gold

Botanical Suncreen – zonnebescherming van Australian Gold

De zomer heeft zijn entree vorige week goed gemaakt. Ofschoon ik graag in een warme temperatuur leef (dan kan ik jurken dragen), was het vanuit 20ºC naar een temperatuur van 30ºC toch wel even schakelen hoor. En dat gold niet alleen voor mijn eigen lijf. Wat heb ik in de afgelopen week veel verbrande lijfjes gezien tijdens het overblijven op school…

Voorkom verbranding

Een van de kinderen, goed verbrand op de schouders, vroeg mij wat hij kon doen tegen de verbrande schouders. Helaas is het antwoord niet zo simpel. Ofschoon een after-sun vochtinbrengend werkt en je met koelen de brandende pijn iets tegen kunt gaan is het kwaad al geschied. Ik blijf er dan ook elke keer weer op hameren dat voorkomen beter is dan genezen. En mensen hoe moeilijk is het nou om jezelf, je partner en je kinderen in te smeren of zelfs te sprayen?

Australian Gold ® Botanical Zonneproducten

Gelukkig heb ik 5 zonneproducten gekregen van het merk Australian Gold ® Botanical om te mogen testen. Met veel liefde en plezier heb ik dan ook de afgelopen week de kinderen en mijn partner ingesmeerd. Ik vind het heerlijk om mijn kinderen, partner en mezelf aan te mogen raken en dit is zo’n momentje waarop dat even kan. Tevens heb ik dan de mogelijkheid om even te controleren op teken, ook altijd handig.

Wat ik belangrijk vind aan een zonneproduct is natuurlijk de geur. Immers willen we wel lekker blijven ruiken, toch?
Ten tweede moet het goed uit te smeren zijn, zonder witte waas en op de derde plek moet het doen waar het voor gemaakt is; de huid beschermen tegen de zon. Ik kan met een gerust hart zeggen, na een week volop te hebben gesmeerd, dat ik deze 3 belangrijke criteria allemaal positief kan afvinken. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is de spray. Soms wil je gewoon even snel jezelf beschermen tegen de zon en dan is een spray makkelijk. Maar ook bij het dragen van make-up kun je zo makkelijk over je gezicht heen sprayen (wel goed mond en ogen dichthouden).

Goed om te weten

Alle Australian Gold ® Botanical Outdoor zonneproducten zijn:
– botanisch van oorsprong
– rif-vriendelijk (Rif-vriendelijk betekent dat de ingrediënten in de Australian Gold ® Botanical Lotions geen negatieve, afbrekende invloed hebben op het koraal in de zeeën.)
– vrij van SLS, parabenen, oxybenzone, nano-deeltjes, alcohol, minerale oliën, parfum, kleurstoffen, ftalaten, petrolatum, BPA en PABA
– hypoallergeen
– dermatologisch- en kindvriendelijk getest
– niet getest op dieren

Informatie

Het merk Australian Gold ® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland uit
Roosendaal. De Botanical-producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen alsmede via de website met webshop:
australiangoldshop.nl. Advies verkoopprijzen Australian Gold ® Botanical:
– SPF 50 Tinted Face Lotion € 19,95/tube 88 ml.
– Continuous Spray SPF 15 € 19,95/spray 177 ml.
– Continuous Spray SPF 30 € 19,95/ spray 177 ml.
– Lotion SPF 15 € 19,95/tube 147 ml.
– Lotion SPF 30 € 19,95/tube 147 ml.

Lees ook: Moskinto, de intelligente pleister
Ook te lezen: Thursday Plantation – EHBO crème en zalf met tea tree
En lees dan ook: blue®m mondverzorging met actieve zuurstof

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaren ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics