Selecteer een pagina

Er wordt steeds meer bekend over de relatie tussen de gezondheid van je mond en de rest van je lichaam. Veel aandoeningen beginnen met klachten in de mond. Maar andersom is ook het geval; door problemen in de mond krijg je andere lichamelijke klachten. Het is dus erg belangrijk om je mond zo gezond mogelijk te houden.

Blue®m care, oxygen for health

Mondverzorging met actieve zuurstof

De makers van blue®m mondverzorgingsproducten begrijpen het belang van een gezonde mond. De unieke formule in hun producten, met actieve zuurstof helpt bij het voorkomen en genezen van problemen met gebit en tandvlees. Hun assortiment bestaat uit tandpasta (met en zonder fluoride), mondwater, oxygen fluid, oral gel, oral foam, mondspray, tandenborstels en vitamine voedingssupplementen. Allemaal met actieve zuurstof, maar ieder met zijn eigen unieke eigenschappen om je mond in topconditie te krijgen en houden.

Mijn ervaringen met blue®m

Met gemak een gezonde mond met Blue®m

Ik mocht van blue®m verschillende producten testen voor dit review. Ik heb ze uitgebreid getest en wil jullie graag vertellen wat mijn ervaringen zijn met deze mondverzorgingsproducten.

Blue®m Tandpasta zonder fluoride 75ml

Naast actieve zuurstof uit o.a. honing bevat deze tandpasta xylitol en lactoferrine. Deze tandpasta is ook geschikt voor dagelijkse verzorging van implantaten, omdat het geen fluoride bevat. Er zitten geen schurende bestanddelen in de tandpasta, waardoor schade aan kronen en implantaten wordt voorkomen. De blauwe gel en smaakt lekker fris naar mint. Mijn vrouw vind deze tandpasta wel heel scherp, maar na een paar keer poetsen is ze er aan gewend geraakt en vind ze het juist prettig. Na het poetsen voelt mijn mond schoon, de frisse mintsmaak blijft nog lang in mijn mond, dat vind ik erg fijn. Te koop voor €12,50 op bluemcare.com

Blue®m Tandpasta met fluoride 75ml

Deze tandpasta heeft dezelfde kenmerken als de tandpasta zonder fluoride. Er is alleen calcium fluoride, een natuurlijk fluoride, toegevoegd. De smaak en het mondgevoel van beide tandpasta’s is ook hetzelfde. Voor €12,50 te bestellen op bluemcare.com

Blue®m Mondwater 500ml

Dit mondwater is vrij van alcohol en fluoride en is geschikt voor dagelijkse mondverzorging. Met xylitol, lactoferrine en actieve zuurstof uit o.a honing help het mondwater de conditie van het tandvlees te verbeteren. De smaak is prettig, niet te pittig of te overheersend. Na gebruik van het mondwater voelt mijn mond lekker fris.

Blue®m Oral foam 100ml

Dit schuim, met actieve zuurstof uit honing, xylitol en lactoferrine, is ideaal voor het schoonmaken van protheses, gebitsbeschermers en beugels. Geschikt voor dagelijks onderhoud van mondslijmvlies en tandvlees. Voor snel een schone en frisse mond doe je twee pompjes rechtstreeks in je mond en gebruik verder net als mondwater, na het poetsen of ter verfrissing tussendoor.

Snel schoon met Oral Foam

Ik gebruik de foam ook om mijn tandenknarsbitje snel en makkelijk grondig schoon te maken. Ik verdeel 1 pompje over de binnenkant van het bitje en laat het even intrekken. Daarna alleen afspoelen en het is schoon. Super handig. In mijn mond vond ik dit schuim wel even wennen, het voelt erg grappig. Maar eenmaal gewend wil ik niet meer anders. Voor €14,95 bestel je de Oral Foam in de webshop van bluemcare.

Blue®m mond spray 15ml

De unieke formule met actieve zuurstof uit o.a. honing is speciaal ontwikkeld om een slechte adem en droge mond te voorkomen. De mondspray geeft, met 1 keer sprayen, meteen een frisse mond. De spray is klein genoeg om me

Gezonde mond met actieve zuurstof

e te nemen in je tas, voor die momenten dat een frisse adem onmisbaar is. Voor €5,95 koop je deze mondspray hier.

Conclusie

Ik vind de producten van Blue®m erg fijn om te gebruiken. De smaak is lekker en mijn mond voelt schoon en fris. Vooral de tandpasta en de Oral foam vind ik vooral erg prettig in gebruik en zal ik zeker blijven gebruiken. De producten zijn trouwens ook erg mooi vormgegeven.

Lees ook:

Gebruik jij ook mondwater na het poetsen?

Geverifieerd door ExactMetrics