Pannenkoeken bakken
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Pannenkoeken beleggen op 10 verschillende manieren. Wat ga jij maken?

Pannenkoeken beleggen op 10 verschillende manieren. Wat ga jij maken?

Tijdens onze vakantie gingen wij niet op vakantie. Het stond bij ons vooral in het teken om zo veel mogelijk afstand te houden van iedereen. Om de vakantie toch geslaagd te maken gingen we op zoek naar leuke activiteiten met de kinderen. En zo ontdekten we al heel snel dat je pannenkoeken op diverse manieren kunt beleggen met hetgeen je in huis hebt. Een aantal zul je vast en zeker wel eens zelf gegeten of gebakken hebben, toch loont het zich om verder te kijken dan je neus lang is.

Tip: doe dit na het avondeten!

Naturel pannenkoeken

Pannenkoek naturel

Pannenkoek naturel is natuurlijk de basis voor elke pannenkoek. Voor 4 pannenkoeken heb je nodig:
150 gram bloem, snufje zout, 1 ei, 2,5 dl melk en boter of olijfolie voor het bakken. Vind je het beslag iets te dik dan doe je er wat extra melk bij. Mix de ingrediënten door elkaar met een mixer en bak ze met een scheutje olijfolie of een klontje boter in een pan.

Pannenkoek met suiker

Pannenkoek met suiker

Pannenkoek met stroop

Pannenkoek met stroop

Pannenkoeken met Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien

Pannenkoeken met Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Coop, Dirk, Deka, Hoogvliet, Deen en Poiesz voor € 2,99 (335 gram).

Pannenkoek met Nutella

Pannenkoek met Nutella

Pannenkoek met kaas

met kaas

Pannenkoeken met appel

Pannenkoeken met appel

Pannenkoek met ananas

met ananas

Pannenkoek met witte magnum ijs

Pannenkoek met witte magnum ijs

Bij gebrek aan slagroomijs en de zin om naar de winkel te gaan, namen we gewoon het ijs wat nog in de diepvries stond: witte magnum ijs. Verrassend lekker en goed te combineren ook met aardbeien – zie hieronder

Pannenkoeken met witte magnum ijs met verse aardbeien

witte magnum ijs met verse aardbeien

Foodybox

Elk kwartaal ontvang ik de nieuwe Foodybox boordevol lekkere drankjes, hapjes en ingrediënten in ruil voor culinaire inspiratie. Hierbij probeer ik altijd zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen, door lekkere maar ook makkelijke recepten te bedenken.

Lees ook:

Waar beleg jij je pannenkoek mee?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics